KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Ziemko, brata możesz wykreślić, gra wtedy na WOŚP..
gówno typu warpscroll najlepszy bound w grze obecnie , będę cię dalej rozśmieszał
demony/empire/he/lizzi/vc/skavy/Dow mają lepszą magię od DE takie jest moje zdanie i przy tych ograniczeniach imho nie magia w De jest problemem tylko te 25 szadów z dodatkami.
demony/empire/he/lizzi/vc/skavy/Dow mają lepszą magię od DE takie jest moje zdanie i przy tych ograniczeniach imho nie magia w De jest problemem tylko te 25 szadów z dodatkami.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
nie z krecisz takiej czarki, przekraczasz punkty , to bylo tak btw.Furion pisze:
magica: seal of ghrond, scroll
Furion
Wezcie nie przesadzajcie, ograniczenie DE poprzez danie im bana na PoD, lub -1 pd jak sie ma 2 czarki jest bezsensu. Juz i tak DE maja 6PD, a zmniejszenie jeszcze jest juz poprostu chamskie. Sa armie ktore magicznie sa mocniejsze. Moze poprostu zabroncie grania darka na czarodziejkach.
pozdr
Dajcie sobie spokój z tymi de.
endzajn lizzow nie cisnie magicznie ?
he na 2och magach + rof nie cisna magicznie?( ba, ich drainy jak potrafia przycisnąć)
itd itp ?
Zasady są ustalone, nie ma co pierdolić
Jeszcze przez te wieczne kontemplacje nad zasadami Ziemas nie zauważy żem sie zgłosił
Czytam te posty i widze polityków z dnia świra
bezzz kitu
pozdro
endzajn lizzow nie cisnie magicznie ?
he na 2och magach + rof nie cisna magicznie?( ba, ich drainy jak potrafia przycisnąć)
itd itp ?
Zasady są ustalone, nie ma co pierdolić
Jeszcze przez te wieczne kontemplacje nad zasadami Ziemas nie zauważy żem sie zgłosił
Czytam te posty i widze polityków z dnia świra
bezzz kitu
pozdro
"Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób."
Jakbys byl slepy to w regulaminie jest napisane, ze nie bedzie mnie ok 2 tyg. Wrocilem , jutro ogarne liste zgloszen, bo sporo zmian.
Ziemas, wyluzuj, ja wiem dokładnie co z Tobą się działo, młody szpiegus jestem,
teksty miały zalatywać ironia, jak widać nie wychodzi mi to
Jeszcze trochę ponerduje na forum i się wprawie a wtedy każdy mój post będzie wzbudzać u Ciebie mały uśmieszek(nie koniecznie zażenowany) xD
no i
co by nie patrzeć
okrutny jesteś...
Tak, jestem inwalida wzroku, nie musisz mi tego wytykać
pzdr
teksty miały zalatywać ironia, jak widać nie wychodzi mi to
Jeszcze trochę ponerduje na forum i się wprawie a wtedy każdy mój post będzie wzbudzać u Ciebie mały uśmieszek(nie koniecznie zażenowany) xD
no i
co by nie patrzeć
okrutny jesteś...
Tak, jestem inwalida wzroku, nie musisz mi tego wytykać
pzdr
"Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób."
Zapomniales o Kohorcie na dlugi czas to teraz musi byc kara
Aktualka zrobiona. Ufff troche roboty bylo.
Btw. do graczy skavenskich - slyszalem, ze na masterze w Bialym bylo sporo "konwulsji" Abominacji - zeby nie bylo zdziwienia pozniej, ze bedzie 0 z hobbystyki. Jak ktos chce byc pewny, ze nie dostanie 0 pktow to lepiej wyslac zdjecie Abominacji na maila.
Btw. do graczy skavenskich - slyszalem, ze na masterze w Bialym bylo sporo "konwulsji" Abominacji - zeby nie bylo zdziwienia pozniej, ze bedzie 0 z hobbystyki. Jak ktos chce byc pewny, ze nie dostanie 0 pktow to lepiej wyslac zdjecie Abominacji na maila.
Witam czy jedzie ktos z sącza ?? ew. krakowa ?? Grag Ty sie wybierasz bo znajac moja swietna organizacje to dojade do warszawy tak ze jak mozecie to dajcie znac moze bym sie z kims zabrał
Grimgor
Grimgor
“I'm gonna stomp em to dust, I'm gonna grind their bones. I'm gonna burn ... gonna bash eads, break faces and jump up and down ...
GRINGOR! TY ŻYJESZ?! Chłopaki z krk jadą z tego co wiem, natomiast ja nie wiem bo nie cholerka nie moge bestii skołować, może byś pomógł?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ja jadę i Skaven, pociągiem zapewne. GarG - Wy się wybieracie z bratem? A co do bestii to może pogadasz z Dibem?
jak tak beda wygladac abominacje nie bedzie klopotow
a to wiadomo jaka ma podstawke?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
50x50 bo to potwor, ale skoro na stronie gw patrzymy na takie fajerwerki to ostatecznie chyba dopuszczaja ja rowniez na 50x100
Ło Jezuu to prawdziwa aberracja, a nie abominacja
Chyba sie wybieram, ilość zgłoszeń mnie mobilizuje... !! GarGa tez przekonam ;Pksch pisze:Ja jadę i Skaven, pociągiem zapewne. GarG - Wy się wybieracie z bratem? A co do bestii to może pogadasz z Dibem?
Własnie tu jest problem ze Armia Diba jest w rozypce... W sumie każdy ma besrie w rozsypce bo nimi nie grają ;/ksch pisze:Ja jadę i Skaven, pociągiem zapewne. GarG - Wy się wybieracie z bratem? A co do bestii to może pogadasz z Dibem?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...