Kacpi To washKacpi 1998 pisze:dwóm po środku nie nawierciłeś a pomalowałeś na czarno, nie chciało ci się z resztą, przyznaj się po prostu
Karpiu - Galeria - Up - 19/08/2016 W9ED, WM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Karpia - Zdrada WFB :)
No to jedziemy z Updatem
Dwa posty pod sobą ale damy rady
Pacyny paciane na Szczyrk. Cześć już miała chrzest bojowy
Work in progress
Skończone modele
Cześć niestety nieostra bo 10 minut później wyjechaliśmy do Szczyrku i nie zdążyłem cyknąc lepszych fotek. Piwo czekało wiecie
Dwa posty pod sobą ale damy rady
Pacyny paciane na Szczyrk. Cześć już miała chrzest bojowy
Work in progress
Skończone modele
Cześć niestety nieostra bo 10 minut później wyjechaliśmy do Szczyrku i nie zdążyłem cyknąc lepszych fotek. Piwo czekało wiecie
Foty leca z picassy.ShadorVD pisze:Ze tak spytam, gdzie wrzucasz foty? Na tapatalku tylko mnie sie nie laduje?
- PAWEL.KAROLAK
- "Nie jestem powergamerem"
Król Krasnali petarda!
High Elves
Wojna o Brodę!
Wojna o Brodę!
Jedziemy z Updatem.
Koniec zlecenia na mase Kawy Haj Elfickiej . łacznie było tego 22 Silverów, 10 Elyrianów, BSB na szkapie, Magus na szkapie.
Magus:
Silverzy nr 1:
Silverzy nr 2:
BSB z tarcza mojego autorstwa :
Elyriani :
Całość miała być utrzymana w pomarańczowych klimatach wiec zrobiłem rozjaśnienia czerwonego do pomarańczu z krawędziowaniem ( którego nie widac . Zapraszam do komentowania i przepraszam za słabe foty.
Koniec zlecenia na mase Kawy Haj Elfickiej . łacznie było tego 22 Silverów, 10 Elyrianów, BSB na szkapie, Magus na szkapie.
Magus:
Silverzy nr 1:
Silverzy nr 2:
BSB z tarcza mojego autorstwa :
Elyriani :
Całość miała być utrzymana w pomarańczowych klimatach wiec zrobiłem rozjaśnienia czerwonego do pomarańczu z krawędziowaniem ( którego nie widac . Zapraszam do komentowania i przepraszam za słabe foty.
gdzie gemy? U HE gemy to podstawa ^^
Konwersja jest przynajmniej
Wiesz Dydek jak to wyglada spory płaszczak na garbie plus jedna kreska. Cos poknuc tam się da ale sam model dupy nie urywa as you know.Dydu pisze:Na pierwszym zdjęciu mamg wyglada jakby miał kaptur.
- PAWEL.KAROLAK
- "Nie jestem powergamerem"
Ma włosy na piankę wella
Spoko wykonanie, ale konwersje do mnie nie trafiaja, oprócz ciekawej tarczy!
Spoko wykonanie, ale konwersje do mnie nie trafiaja, oprócz ciekawej tarczy!
High Elves
Wojna o Brodę!
Wojna o Brodę!
Jadymy !!
Zdrady WFB ciag dalszy
WIP
WIP
WIP
WIP
WIP
WIP
Zapraszam do komentowania. Sorki za foty jakośc fot ale testowalem sprawność telefonu . PS Tak wiem to forum WFB
Zdrady WFB ciag dalszy
WIP
WIP
WIP
WIP
WIP
WIP
Zapraszam do komentowania. Sorki za foty jakośc fot ale testowalem sprawność telefonu . PS Tak wiem to forum WFB
Takiego ostatnio Earth Breakera dla Fluffiego pocisnałem. Musze zainwestować w namiot bezcieniowy bo slabe swiatlo mialem
Jest kilka metalowych części a jakieś 85% to żywica.MAĆKO pisze:Wow... ale maleństwo:) To jest metalowe?
Super malowanie.
ThxLeoh pisze:Zajebisty model, kolorystyka swietnie dobrana i naprawde niezle wyszlo.
Jedziem dalej z Upem.
Foto z łapy ale to wczesny WIP.
Taki mam plan na Khador . Barbara jednak dobrze prawi co do zerwania z kanonami Łącznie tak przygotowałem kilka Jacków plus Butchera jedynke tak by się uczyć na pomalowanej małej Battle grupie.
Do tego całość mechaniki będzie ciemno srebrna plus dojdą washe na blachy.
Foto z łapy ale to wczesny WIP.
Taki mam plan na Khador . Barbara jednak dobrze prawi co do zerwania z kanonami Łącznie tak przygotowałem kilka Jacków plus Butchera jedynke tak by się uczyć na pomalowanej małej Battle grupie.
Do tego całość mechaniki będzie ciemno srebrna plus dojdą washe na blachy.