Magic Traders 2600 11.02.2012

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Re: Magic Traders 2600 11.02.2012

Post autor: Fluffy »

Z przyczyn niezależnych nie dam rady niestety przyjsc, proszę wrzucic na moje miejsce kogoś z rezerwowej.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Szkoda.
Kolejny upade w liście :P
PiotrB pisze: A co w środku? Coś rozgrzewającego?
Tak ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

A jak wygląda sprawa aftera u Diba?
Edit, potrzebuje jakiegoś monstera na rydwanowej podstawce jako sfinksa.
Sevi, pamietaj o moim trayu rydwanowym ktorego kiedys zapomniałem
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Nijlor pisze:No do Bochni, bardzo ładne miasteczko, w planach mamy też Niepołomice, Wiśnicz, Lipnicę :)
polecam przejazdzkę dalej do Limanowej i Kamiwenicy, bardzo ciekawy szlak drogowy z fajnymi widokami na beskid wyspowy i Gorce
xYz

Awatar użytkownika
Wotan
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Wotan »

Jeśli ktoś z przybyłych miał by do sprzedania Lance Chaos Knight to chętnie bym kupił
Najlepiej ten wzór:
Obrazek
ewentualne
Obrazek

A od której będzie już otwarte?? przed 9 dojadę a pogoda na zwiedzanie jest niesprzyjająca:?

Awatar użytkownika
Danrakh
Falubaz

Post autor: Danrakh »

Mam prośbę - czy ktoś może poratować mnie na potrzeby turnieju kośćmi i wzornikami (chodzi głównie o scatter/artillery i małą templatkę bo pewnie k6 to przeciwnik będzie miał)? Zostawiłem swoje w Bochni i nie mam możliwości zabrać ich na czas... :oops:
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Przyjdę z Bretką ... może ktoś mnie poratować zbędnymi łucznikami jak nie bretońskimi to nawet pedalskimi, emo pedalskimi albo leśno pedalskimi lub imperialnymi ??
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Ej to ja challenge z Bretką nie chce, chyba że rozpa mi spasuje.
Dawaj beasty Dibo
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Nie ma Kotson, challange się rzekło, Bretka u płota :)

Dobrze że się przypomniałeś z tym trayem ;)

Co do otwarcia to sklep otwiera się o 10, jutro ma być ktoś wcześniej.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Impreza u Diba odwołana. Marta mi sie pochorowała i nigdzie nie jedzie, nie będziemy robić after party :(
Czcij Koze !!

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

A na turniej idziesz oczywiście? :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Co poniektórym napisałem na priv, z zalem informuje, ze nie będzie mnie jutro. Bardzo pilny wyjazd do domu nieoczekiwanie mi wyskoczył. Pozdrawiam i miłej gry :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dziękuję za przybycie i za dobrą zabawę :)

Wyniki:

1. Butan
2. Danrakh
3. Kuba L
4. PiotrB
5. Szymon
6. Dibo
7. Dabossa
8. Sevi
9. Gremlin
10. Michał
11. Xier
12. Lucius II
13. Kotson
14. Wotan

Gratuluję zwycięzcy :)
Wyniki wysyłam do ligi.

ps posiałem gdzieś jednego White Liona który walczył w szeregach Kotsona, w czarnym podkładzie (WL nie Kotson ;)) gdyby ktoś znalazł to proszę dać znać.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Bardzo ciekawy turniej na duże punkty. Przyjemnie mi się grało z każdym przeciwnikiem. Test smoka wypadł tak sobie,jednak trzeba gada dobrze ogarniać. Prawie się spłacał - raczej nabijał mniej punktów niż jest wart aż w końcu zabiły go savage orki :).Testowałem też lore of fire - pierwszy raz jako lor główny.Bardzo fajnie mi się sprawdził-muszę przyznać ,że nie doceniałem tego lora. Format open i duże punty to jest to co moja armia lubi ... oby częściej taki turniej.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Danrakh
Falubaz

Post autor: Danrakh »

Dzięki przeciwnikom (Lucius, Gremlin, Xier) za bezstresowe (w sensie napięć międzyludzkich bo na stołach się działo) bitwy, miło było po dłuższej przerwie rozegrać turniej i na dodatek zająć miejsce na podium :mrgreen:

Temperatura od pewnego momentu aż tak nie dawała się we znaki (adrenalina wzięła górę), ale brak miejsca był zauważalnym mankamentem. Skoro grało 14 osób a pierwotnie limit był na 18 to aż się boję zapytać gdzie byłyby ustawione dwa kolejne stoły ;)

Format przyjemny, dawał pewne możliwości, dlatego oczywiście poszedłem na łatwiznę i wystawiłem 6 maszyn + 60 kusz :D Niemniej kusznicy to był test, bo dotychczas grałem na Warriorach. Oddziały w liczbie 30 dają radę, choć nie spłaciły się ani razu to trzymały punkty i np zniechęcały WE Gremlina do konkursu strzeleckiego. 9tka Hammerersów do zadań specjalnych to coś czego jeszcze za dobrze nie ogarniam, ale to bardzo fajny, taktyczny oddział.

Turniej z pewnością zaliczam do udanych.

Pozdrawiam
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Danrakh pisze: Temperatura od pewnego momentu aż tak nie dawała się we znaki (adrenalina wzięła górę), ale brak miejsca był zauważalnym mankamentem. Skoro grało 14 osób a pierwotnie limit był na 18 to aż się boję zapytać gdzie byłyby ustawione dwa kolejne stoły ;)
Niestety wyszło na to że kolejny raz zostalismy wyruchani przez sklep :?

Edit:

Poszukiwany podręcznik do TK, zdaje się kserowany
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Minęły 2 dni i w końcu wychodzę z szoku jakim jest brak porażki w turnieju :shock: 2 remisy i fartowna wygrana z Gremlinem. Ja musiałem pozostać sobą i zamiast zdecydowanie wygrać 2 bitwe z DaBossą pokusiłem sie o próbę zdobycia fulla, a ze pazerność nie popłaca skończyło sie na remisie. Skanapkowane Savage orki bez czaszki odbijają 3 odziały pegazów i lance na -6 :roll: .. no co prawda pomogła w tym czarodziejka która postanowiła iść do dupy na raki zabrała ze sobą 7 z 10 rycerzy.
Fajnie było w końcu zagrać na jakimś turnieju :mrgreen:
Czcij Koze !!

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dibo pisze:no co prawda pomogła w tym czarodziejka która postanowiła iść do dupy na raki zabrała ze sobą 7 z 10 rycerzy.
Raczej skusił ją ten zachęcający gruby zielony paluch :D
Fajnie było w końcu zagrać na jakimś turnieju :mrgreen:
Oj Dibo, musisz częściej zaglądać na turnieje :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

tylko zrób sobie w końcu normalną armię :D :D
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Ja byłem raczej pewny że ustoje pierwszą turę combatu choćby na steadfaście oraz że BO z generałem zrobią w następnej turze kuku Twoim rycerzykom. Szkoda że nie dograliśmy do końca bo chyba już nic nie obroniłoby Twoich łuczników od oddawania punktów:)
Ja zdecydowanie za rzadko ostatnio grywam, popełniam straszliwe błędy, zapominam co mam w rozpisce:)

Dziękuje wszystkim za turniej. Dibo mi się Twoja rozpiska podobała:)

ODPOWIEDZ