Magic Traders 2600 11.02.2012
Re: Magic Traders 2600 11.02.2012
Z przyczyn niezależnych nie dam rady niestety przyjsc, proszę wrzucic na moje miejsce kogoś z rezerwowej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Szkoda.
Kolejny upade w liście
Kolejny upade w liście
TakPiotrB pisze: A co w środku? Coś rozgrzewającego?
Wisła Kraków.
polecam przejazdzkę dalej do Limanowej i Kamiwenicy, bardzo ciekawy szlak drogowy z fajnymi widokami na beskid wyspowy i GorceNijlor pisze:No do Bochni, bardzo ładne miasteczko, w planach mamy też Niepołomice, Wiśnicz, Lipnicę
xYz
Jeśli ktoś z przybyłych miał by do sprzedania Lance Chaos Knight to chętnie bym kupił
Najlepiej ten wzór:
ewentualne
A od której będzie już otwarte?? przed 9 dojadę a pogoda na zwiedzanie jest niesprzyjająca:?
Najlepiej ten wzór:
ewentualne
A od której będzie już otwarte?? przed 9 dojadę a pogoda na zwiedzanie jest niesprzyjająca:?
Mam prośbę - czy ktoś może poratować mnie na potrzeby turnieju kośćmi i wzornikami (chodzi głównie o scatter/artillery i małą templatkę bo pewnie k6 to przeciwnik będzie miał)? Zostawiłem swoje w Bochni i nie mam możliwości zabrać ich na czas...
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Nie ma Kotson, challange się rzekło, Bretka u płota
Dobrze że się przypomniałeś z tym trayem
Co do otwarcia to sklep otwiera się o 10, jutro ma być ktoś wcześniej.
Dobrze że się przypomniałeś z tym trayem
Co do otwarcia to sklep otwiera się o 10, jutro ma być ktoś wcześniej.
Wisła Kraków.
A na turniej idziesz oczywiście?
Wisła Kraków.
Co poniektórym napisałem na priv, z zalem informuje, ze nie będzie mnie jutro. Bardzo pilny wyjazd do domu nieoczekiwanie mi wyskoczył. Pozdrawiam i miłej gry
Dziękuję za przybycie i za dobrą zabawę
Wyniki:
1. Butan
2. Danrakh
3. Kuba L
4. PiotrB
5. Szymon
6. Dibo
7. Dabossa
8. Sevi
9. Gremlin
10. Michał
11. Xier
12. Lucius II
13. Kotson
14. Wotan
Gratuluję zwycięzcy
Wyniki wysyłam do ligi.
ps posiałem gdzieś jednego White Liona który walczył w szeregach Kotsona, w czarnym podkładzie (WL nie Kotson ) gdyby ktoś znalazł to proszę dać znać.
Wyniki:
1. Butan
2. Danrakh
3. Kuba L
4. PiotrB
5. Szymon
6. Dibo
7. Dabossa
8. Sevi
9. Gremlin
10. Michał
11. Xier
12. Lucius II
13. Kotson
14. Wotan
Gratuluję zwycięzcy
Wyniki wysyłam do ligi.
ps posiałem gdzieś jednego White Liona który walczył w szeregach Kotsona, w czarnym podkładzie (WL nie Kotson ) gdyby ktoś znalazł to proszę dać znać.
Wisła Kraków.
Bardzo ciekawy turniej na duże punkty. Przyjemnie mi się grało z każdym przeciwnikiem. Test smoka wypadł tak sobie,jednak trzeba gada dobrze ogarniać. Prawie się spłacał - raczej nabijał mniej punktów niż jest wart aż w końcu zabiły go savage orki .Testowałem też lore of fire - pierwszy raz jako lor główny.Bardzo fajnie mi się sprawdził-muszę przyznać ,że nie doceniałem tego lora. Format open i duże punty to jest to co moja armia lubi ... oby częściej taki turniej.
Dzięki przeciwnikom (Lucius, Gremlin, Xier) za bezstresowe (w sensie napięć międzyludzkich bo na stołach się działo) bitwy, miło było po dłuższej przerwie rozegrać turniej i na dodatek zająć miejsce na podium
Temperatura od pewnego momentu aż tak nie dawała się we znaki (adrenalina wzięła górę), ale brak miejsca był zauważalnym mankamentem. Skoro grało 14 osób a pierwotnie limit był na 18 to aż się boję zapytać gdzie byłyby ustawione dwa kolejne stoły
Format przyjemny, dawał pewne możliwości, dlatego oczywiście poszedłem na łatwiznę i wystawiłem 6 maszyn + 60 kusz Niemniej kusznicy to był test, bo dotychczas grałem na Warriorach. Oddziały w liczbie 30 dają radę, choć nie spłaciły się ani razu to trzymały punkty i np zniechęcały WE Gremlina do konkursu strzeleckiego. 9tka Hammerersów do zadań specjalnych to coś czego jeszcze za dobrze nie ogarniam, ale to bardzo fajny, taktyczny oddział.
Turniej z pewnością zaliczam do udanych.
Pozdrawiam
Temperatura od pewnego momentu aż tak nie dawała się we znaki (adrenalina wzięła górę), ale brak miejsca był zauważalnym mankamentem. Skoro grało 14 osób a pierwotnie limit był na 18 to aż się boję zapytać gdzie byłyby ustawione dwa kolejne stoły
Format przyjemny, dawał pewne możliwości, dlatego oczywiście poszedłem na łatwiznę i wystawiłem 6 maszyn + 60 kusz Niemniej kusznicy to był test, bo dotychczas grałem na Warriorach. Oddziały w liczbie 30 dają radę, choć nie spłaciły się ani razu to trzymały punkty i np zniechęcały WE Gremlina do konkursu strzeleckiego. 9tka Hammerersów do zadań specjalnych to coś czego jeszcze za dobrze nie ogarniam, ale to bardzo fajny, taktyczny oddział.
Turniej z pewnością zaliczam do udanych.
Pozdrawiam
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Niestety wyszło na to że kolejny raz zostalismy wyruchani przez sklepDanrakh pisze: Temperatura od pewnego momentu aż tak nie dawała się we znaki (adrenalina wzięła górę), ale brak miejsca był zauważalnym mankamentem. Skoro grało 14 osób a pierwotnie limit był na 18 to aż się boję zapytać gdzie byłyby ustawione dwa kolejne stoły
Edit:
Poszukiwany podręcznik do TK, zdaje się kserowany
Wisła Kraków.
Minęły 2 dni i w końcu wychodzę z szoku jakim jest brak porażki w turnieju 2 remisy i fartowna wygrana z Gremlinem. Ja musiałem pozostać sobą i zamiast zdecydowanie wygrać 2 bitwe z DaBossą pokusiłem sie o próbę zdobycia fulla, a ze pazerność nie popłaca skończyło sie na remisie. Skanapkowane Savage orki bez czaszki odbijają 3 odziały pegazów i lance na -6 .. no co prawda pomogła w tym czarodziejka która postanowiła iść do dupy na raki zabrała ze sobą 7 z 10 rycerzy.
Fajnie było w końcu zagrać na jakimś turnieju
Fajnie było w końcu zagrać na jakimś turnieju
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Raczej skusił ją ten zachęcający gruby zielony paluchDibo pisze:no co prawda pomogła w tym czarodziejka która postanowiła iść do dupy na raki zabrała ze sobą 7 z 10 rycerzy.
Oj Dibo, musisz częściej zaglądać na turniejeFajnie było w końcu zagrać na jakimś turnieju
Wisła Kraków.
Ja byłem raczej pewny że ustoje pierwszą turę combatu choćby na steadfaście oraz że BO z generałem zrobią w następnej turze kuku Twoim rycerzykom. Szkoda że nie dograliśmy do końca bo chyba już nic nie obroniłoby Twoich łuczników od oddawania punktów:)
Ja zdecydowanie za rzadko ostatnio grywam, popełniam straszliwe błędy, zapominam co mam w rozpisce:)
Dziękuje wszystkim za turniej. Dibo mi się Twoja rozpiska podobała:)
Ja zdecydowanie za rzadko ostatnio grywam, popełniam straszliwe błędy, zapominam co mam w rozpisce:)
Dziękuje wszystkim za turniej. Dibo mi się Twoja rozpiska podobała:)