Wygrali 87.Rince pisze:Uuu, teraz chlopaki wygrali 82 z kolenymi faworytami i prowadza z przewaga 5ciu punktow nad druga druzyna. Teraz beda grac z teoretycznie gorszym teamem, a faworyci miedzy soba, takze wpada maksik i niemiaszki na kolanach.
ETC WarmUp Part I - Hannover / Niemcy 11-12.02.2012
Re: ETC WarmUp Part I - Hannover / Niemcy 11-12.02.2012
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
- swieta_barbara
- habydysz
Skad masz informacje? Wez sie jakimis linkami podziel.Rince pisze:Uuu, teraz chlopaki wygrali 82 z kolenymi faworytami i prowadza z przewaga 5ciu punktow nad druga druzyna. Teraz beda grac z teoretycznie gorszym teamem, a faworyci miedzy soba, takze wpada maksik i niemiaszki na kolanach.
http://twitter.com/#!/search/realtime/maryswfbswieta_barbara pisze:Skad masz informacje? Wez sie jakimis linkami podziel.Rince pisze:Uuu, teraz chlopaki wygrali 82 z kolenymi faworytami i prowadza z przewaga 5ciu punktow nad druga druzyna. Teraz beda grac z teoretycznie gorszym teamem, a faworyci miedzy soba, takze wpada maksik i niemiaszki na kolanach.
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
jak im nie pójdzie (telefoniczne info) to spadną na jakies 5-6 miejsce. Jeżeli zaliczą dobry wynik top 3 w zasięgu. Matematyczne szanse na pierwsze miejsce
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jak ty zes to Dymitr policzyl, skoro sa pierwsi i maja przewage zdaje sie 5ciu nad 2gim teamem?
Zdaje sie, ze wygrali, ale probuja to ukryc
Zdaje sie, ze wygrali, ale probuja to ukryc

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
graty!!!!!!
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Żebyście mi wcześniej powiedzieli, to bym wylookał. Dopiero teraz obczajam cały topic.
Powrzucam jakieś ciekawostki zaraz
EDIT: W sumie nic ciekawego póki co nie napisali. Z tego co widzę to uznali rozpę Pasiaka za 'epic fail' po czym nie mogli obczaić jak to możliwe że ich jechał
Powrzucam jakieś ciekawostki zaraz

EDIT: W sumie nic ciekawego póki co nie napisali. Z tego co widzę to uznali rozpę Pasiaka za 'epic fail' po czym nie mogli obczaić jak to możliwe że ich jechał

Ostatnio zmieniony 12 lut 2012, o 19:32 przez Kołata, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.tabletopwelt.de/forum/forumdisplay.php?f=167
To ich forum ETC. Przejżałem rozpiski etc i jeden temat o turnieju, bo tam były nowe posty. Ale póki co mało naspamowali po turnieju.
To ich forum ETC. Przejżałem rozpiski etc i jeden temat o turnieju, bo tam były nowe posty. Ale póki co mało naspamowali po turnieju.
Ewentualnie wpadna na pomysl kolejnego rozbioruPrzemcio pisze:hehe jeszcze nas z ETC wywalą chłopaki pojechali do rosji i zdobyli mistrzostwo teraz pojechali do niemiaszków to samo pocisneli

Kołata pisze: Z tego co widzę to uznali rozpę Pasiaka za 'epic fail' po czym nie mogli obczaić jak to możliwe że ich jechał

kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego