RUM-ors 8 ed Brodacze.

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.

Post autor: dzikki »

Łukasz_ Figsy na zdjęciu są nowe - to jazda na pancernych kucach od White Knight'a. Zgrabne figurki utrzymane w dawnym stylu. Obecnie jazda ma już trzecią odsłonę - po lekkich z pistoletami, rycerzach teraz chyba już wyszli kraśki zakonne ;]
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

No właśnie o to mi chodziło, tylko chwilowo nie pamiętałem nazwy tej firmy, a nie miałem czasu sprawdzić :wink: A powstawanie tych figurek śledzę co jakiś czas :wink:

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Ze strony GW znikają pierwsze kraśki.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

19:40 - ze sklepu GW zniknęli Ironbreakerzy, Longbeardzi (został command group) i batalion.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

o, wcieło metalowych długobrodych
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Theo
Falubaz

Post autor: Theo »

już dawno wcięło wiele krasi, to niechybnie zmiany :D ale rumory się gryzą, bo znika też podobno breta (nie patrzyłem), więc czyżby było zaskoczenie że 1 wyjściem 2014 było rycerstwo?

Awatar użytkownika
Blaesus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Blaesus »

Breta od pewnego czasu jest "zniknięta". Sporo Budynków w Warhammer Scenery też nie ma.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

A mnie tam wisi co będzie pierwsze :P I tak wyjdzie moja armia :mrgreen: A krasi faktycznie trochę zniknęło już wcześniej. Mnie najbardziej zastanawia co zrobią z plastikowymi corami...

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

ja tam jestem ciekaw tego łamacza orków
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Morog pisze:ja tam jestem ciekaw tego łamacza orków
Pewnie powróci goblin hewer

Awatar użytkownika
Weatherwax
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Weatherwax »

Bardziej wypasiony żyrek by się przydał, gdyby jeszcze sam model był choć średnio udany - pełnia szczęścia.
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Nie wiem co masz do modelu. Mnie tam latający ponton podoba się nawet bardziej niż ten poprzedni :roll: Podejrzewam, że jeśli wypuszczą plastik, to będzie dużo większy niż obecny metal, tak jak np. nowe i stare organy. Dzięki temu będzie też mógł podrożeć :wink:

Awatar użytkownika
Weatherwax

Łukasz_ pisze:Nie wiem co masz do modelu. Mnie tam latający ponton podoba się nawet bardziej niż ten poprzedni :roll: Podejrzewam, że jeśli wypuszczą plastik, to będzie dużo większy niż obecny metal, tak jak np. nowe i stare organy. Dzięki temu będzie też mógł podrożeć :wink:
Sama koncepcja śmigłowca w WFB mi nie pasuje. Jeśli już statek powietrzny to prędzej sterowiec. Prawdopodobnie wtedy model, nawet plastikowy, mógłby kosztować ze dwie i pól stówy :mrgreen:
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Koncepcja może nie pasować, ale żyrokoptery są częścią myśli krasnoludzkich rzemieślników już od dawna, więc gdyby z nich zrezygnowano to byłaby kicha.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Weatherwax

dzikki pisze:Koncepcja może nie pasować, ale żyrokoptery są częścią myśli krasnoludzkich rzemieślników już od dawna, więc gdyby z nich zrezygnowano to byłaby kicha.
Dlatego zwyczajnie nie gram na żyrkach, chociaż jak wrzuciłem je do rozpiski trzy razy to dwa razy mi się spłaciły. Czekam, może złożą je ciekawiej, albo chociaż potanieją punktowo..

Kap
Mudżahedin

Post autor: Kap »

"Plastic New VERY large gun/cannon" git

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Post autor: White Lion »

Gruba Berta :)
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Matamata pisze:
Łukasz_ pisze:Nie wiem co masz do modelu. Mnie tam latający ponton podoba się nawet bardziej niż ten poprzedni :roll: Podejrzewam, że jeśli wypuszczą plastik, to będzie dużo większy niż obecny metal, tak jak np. nowe i stare organy. Dzięki temu będzie też mógł podrożeć :wink:
Sama koncepcja śmigłowca w WFB mi nie pasuje. Jeśli już statek powietrzny to prędzej sterowiec. Prawdopodobnie wtedy model, nawet plastikowy, mógłby kosztować ze dwie i pól stówy :mrgreen:
Sterowiec mógłby się nie sprawdzić jako siły szybkiego reagowania :wink:

Awatar użytkownika
Weatherwax

Sterowiec mógłby się nie sprawdzić jako siły szybkiego reagowania :wink:
A tam, od razu nie sprawdzi -> Pierwsza tura, zaczyna przeciwnik - zasuwa do przodu. Ty do sterowca ładujesz kreskę slayerów z zabójcą demonów, podlatujesz na 20 cali, nad oddziałem przeciwnika zrzucasz ładunki zapalające, slayerów zrzucasz na tyłach. Szarża, trzymasz jakiś kloc niezłomnym oddziałem. W następnej turze górnicy na flankę z popychaczki i voila! Większość osób z którymi grałem i tak uważa, że kowadło jest gięte. Wyobraź sobie co by wtedy powiedzieli? :lol2:

ODPOWIEDZ