Ok, ale niestety karty z dodatku nie posiadają żadnego wyróżnika, jak np. jest w MtG. Więc nadal nie wiem, czy dana karta jest z dodatku, czy z podstawkiAfro pisze:Wszystkie karty możesz obejrzeć przecież wchodząc w tryb rzemiosła.

Moderator: Zaklinacz Kostek
Ok, ale niestety karty z dodatku nie posiadają żadnego wyróżnika, jak np. jest w MtG. Więc nadal nie wiem, czy dana karta jest z dodatku, czy z podstawkiAfro pisze:Wszystkie karty możesz obejrzeć przecież wchodząc w tryb rzemiosła.
smiejagreg pisze:Thx za info. Czy jest gdzieś do znalezienia w necie i obejrzenia komplet wszystkich kart z tego dodatku?
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
poczekaj tydzień jak sie unormuje. wtedy bedziesz spotykal duzo roznych talii.Necromanter pisze:Czy tylko mi się wydaje, że z sezonu na sezon ciężej jest przebrnąć przez lv 15-10, bo i tak wszyscy grają tym samym :/
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Nie rozumiem, to wszyscy mają grać słabymi deckami?Pitagoras pisze:To jest po prostu problem ludzi grających w tą, którzy grają tylko dla winów. Biorą sobie jakiś dobry deck (często wrzucany na neta przez "prosów") i tylko zmieniają parę kart jak nie mają i tyle. Aż się odechciewa grać jak każdy control warrior jest taki, każdy zoo, każdy mech mage, każdy handlock...
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych