DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia
Re: DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia
Panowie pilna sprawa wypadła - zawodnik z mojego teamu grający VC zapomniał zabrać zombie! Dlatego pilnie pożyczymy zombiaki w dużej liczbie (60 byłoby optymalnie, albo nawet więcej). Jeśli ktoś może poratować proszę o PW
Andrzej!!!
Mamy szczęście, że tylu życzliwych ludzi w około .
Naprzód SS i Suchy też

Mamy szczęście, że tylu życzliwych ludzi w około .

Naprzód SS i Suchy też

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Zalałem pałe i nie skleiłem chłopków ma ktoś pożyczyć do EMP
15 łuczników
5 kawy
3 demisi
hysza
15 łuczników
5 kawy
3 demisi
hysza
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Niezła różnicaKarli pisze:Właśnie ogarnąłem, że porobili już drogi między moją wioską a Kozłowem i teraz zamiast 11:45 (tyle właśnie jechaliśmy ostatnio) google pokazuje 5:30, więc na następny DMŚ w Kozłowie może i FW zawita

Ale i tak znajdą sie tacy co będa narzekać

Do boju!!!
Topka będzie taka:
1. Bila z Suchym
2. Gamblers
3. Legion
Topka będzie taka:
1. Bila z Suchym
2. Gamblers
3. Legion
Wisła Kraków.
W pierwszej Legion - Gamblersi
Wisła Kraków.
Andrzej pisze:Szymon, otrzymujesz nominacje do nagrody Andrzeja na dms

Yyy, w pierwszej chwili myślałem, ze pomyliłeś Kozłowy, ale nie, faktycznie tyle wychodzi...Karli pisze:Właśnie ogarnąłem, że porobili już drogi między moją wioską a Kozłowem i teraz zamiast 11:45 (tyle właśnie jechaliśmy ostatnio) google pokazuje 5:30, więc na następny DMŚ w Kozłowie może i FW zawita

Gremlin - Kudłaty
Pantera - Dymitr
PSz - Golonka
Danrakh - Maryś
Big Boss - Furion
Pantera - Dymitr
PSz - Golonka
Danrakh - Maryś
Big Boss - Furion
Wisła Kraków.
Pantera wbił właśnie maskę Dymitrowi! 

Wisła Kraków.