Seriale wszelakie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Re: Seriale wszelakie

Post autor: Gokish »

No ma lepsze bo patrząc to Marvel bardzo mało tego animowanego robi a jak robi to gówienka które na disney xd lecą itp kanałach.

No wiesz w zwiastunie są lepsze efekty niż w całej supergrill póki co :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Mnie tam nie intresuja efekty ja ogladam dla fabuły :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Obejrzałem wczoraj w tv pierwszy sezon "Peaky Blinders", bardzo pozytywnie mnie zaskoczył- jak prezentuje się drugi? Warto ?
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

QC jaki żartowniś xD
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Nie wiem czy było Narcos - wciągający - Laik poleca :wink:
(Historia Pablo Escobara)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Laik pisze:Nie wiem czy było Narcos - wciągający - Laik poleca :wink:
(Historia Pablo Escobara)
Bylo bylo, kolo 13 strony. Wszscy dobrze to recenzuja, ale ja spoza super-hero tylko limitless cisne (btw nadal trzyma poziom :) )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

też limitless niedawno zacząłem oglądać, bardzo przyjemny :)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

I na nowy rok co się szykuje i warto obczaić :D (legendy pomijam bo to oczywiste ;D)

X-Files no bo wiadomo czemu :D
https://www.youtube.com/watch?v=_1SmJUBT5q0

Shannara Chronicles
Niby fantastyka (i przyszłość) niby na podstawie sensownych książek ale robi to MTV wiec sam nie wiem. Może zachęcić Manu Bennett (deathstroke z arrowa). Albo będzie hit albo gówno z kosmosu na które duża kasa poszła.
https://www.youtube.com/watch?v=rCr3z_sTSNU

Colony
Obcy na ziemi część ludzi chce współpracować a część jak zwykle ruch oporu.
https://www.youtube.com/watch?v=bxglHSaRuKo

Preacher
https://www.youtube.com/watch?v=UNgI2sRzr8I wyjaśnia wszystko :D

Westworld
Robi HBO znane twarze i może być hit (chociaż mieli już to na jesieni dać :<)
https://www.youtube.com/watch?v=OM8HNuRLIBI

i dwa na które bardzo czekam
Damien
Bazowany na filmie Omen serial o antychryście.
https://youtu.be/TM4U9MInmhs

oraz Legion opowiadający historię syna Profesora X :)
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Afro pisze:W końcu jakiś nowy serial s-f - the expanse, po pierwszym odcinku zapowiada się nawet nieźle, taki w sam raz do obiadu ;) Straszna posucha w tym gatunku, gdyby ktoś mógł polecić coś ciekawego oprócz battlestara, sg, firefly i startreków byłbym wdzięczny :D
Nie powala, ale zly tez nie jest. Moze bede ogladal.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

ONE PUNCH MAN ZIEMUŚ polecamy :d
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

gotham tym razem mocno średni, przynajmniej nie trzeba siedzieć jak na szpilkach do kontynuacji sezonu ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ty mi Gokish Anime polecasz no co ty...

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Afro mówił to samo a teraz czeka co niedziela ;D
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

całe 3 minuty dobre Gotham a reszta średnia nie tego oczekiwałem od fall finale :D
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ja nie moge, ale wy jesteście dziwni :D Gotham super, co prawda intryga z brucem i laseczką do kosza, ale pingwin + Gordon save the day. A no i Nygma po raz pierwszy nieżalosny

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Odcinek spoko, ale byly zdecydowanie lepsze w tym sezonie. Jak dla mnie Jim +100, fajnie pokazane odcinek czy dwa temu jak eduardo nie zabil, a teraz nie popelnil tego bledu :)

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

No i po pierwszym odcinku crossovera....

Vandal super, hawk girl też fajna, sam odcinek oglądało się dobrze, ale trochę dużo głupot było będąc obiektywnym....

Pokazywanie tożsamości hawkmanowi i hawkgirld bo tak, idź się przewietrzyć, to że poluje na Ciebie nieśmiertelny nie ma znaczenia, pojawianie się z dupy nagle Malcolma....

zabezpieczenia w StarLabs i w ArrowCave wciąż sucks.

w ramach nadrabiania zaległości zaczynam dzisiaj Gotham!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Arrowcave i Starlabs to mają drzwi jak w domu publicznym xD każdy może wejść kiedy chce.
Brettonia 23/1/13

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Bardzo mnie dziwi że Gotham ma mid season po tym odcinku a nie poprzednim, zdecydowanie w tamtym był większy suspens. Ten ok ale bez fajerwerków.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Gokish pisze:Arrowcave i Starlabs to mają drzwi jak w domu publicznym xD każdy może wejść kiedy chce.
Patty nie moze, a jak wejdzie to ma od razu wyjsc :D

Fajny crossover, Malcolm hit, uwielbiam te postać

ODPOWIEDZ