Chorąży bardzo mi się podoba. Jest świetny... natomiast płaszcze pozostałej dwójki- chyba coś nie tak, wyglądają jak zbroja płytowa albo żaluzje... Leżące obok siebie paski materii.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
A mi się ci asasyni podobają. Zgadzam się, że kolory na płaszczu przechodzą od jednej skrajności do drugiej - ale dzięki temu figurka jest bardziej widoczna. Szczególnie podobają mi się miecze, zielonkawy nalot i trucizna. Gdybym sam malował, pewnie zrobiłbym czerwone oczy zamiast zielonych - ale to już kwestia gustu.
Po przerwie wracam z kilkoma skończonymi pracami. Z wyjątkiem assassina reszta już dość długo zalegała mi na warsztacie, więc postanowiłem w końcu domknąć te prace. Lepiej lub gorzej, grunt, że do przodu.
Stylistyka i kolorystyka już lata temu określiłem dla swojej armii, ale zawsze jest jeszcze miejsce na trochę eksperymentów.
Komentarze mile widziane!
Skaven Eshin Assassin #2
Skaven BSB (Limited Ed.)
Skaven Doomwheel
Jakby ktoś był ciekawy z czego jest banner na kółku, to jest to modelowany na ciepło arkusz plasticardu wraz z dodatkami z GSu. A tu podgląd:
Dzięki Panowie. Cieszę się, że modele się podobają. To wszystko z kolekcji do mojej własnej armii, więc stylistyka musi być spójna i mało już jest miejsca na fantazje kolorystyczne. Więcej modeli niebawem.
Całkiem niedawno zorientowałem się, że w mojej armii mam 5 baz rat swarmów. Trochę nie do do pary, gdy w 9thAge armia Vermin Swarm wystawia jest optymalnie dwójkami. A że nie potrzeba mi kolejnych nieparzystych baz, a te GW mi się trochę przejadły, to idąc za przykładem klan-brata Vocala postanowiłem urzeźbić swoje. Po 43 mikro-szczurkach wyszło mniej więcej tak:
I z oryginalną bazą GW dla porównania:
Jakby ktoś reflektował to mogę odlać kilka sztuk za niewielką kwotę (info na PM).
Ostatnio zmieniony 20 lis 2016, o 23:54 przez Szary, łącznie zmieniany 1 raz.