Galeria
Moderator: esgaroth
- gerald_tarrant
- Masakrator
Re: Galeria
zajebiste
Twoje, Barth?
Twoje, Barth?
Fajnie zrobiony oddział w nietypowej, oryginalnej kolorystyce. Widziałem starych chaos dwarfów malowanych w bardzo różnych kolorach, zwykle raczej mrocznych, na taki koncept nigdy bym nie wpadł.
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
Niestety niegerald_tarrant pisze:zajebiste
Twoje, Barth?
Po pierwsze primo, nie mój poziom malowania, po drugie primo, chwilowo grupka trzecioedycjnych krasnali chaosu jest poza moim zasięgiem finansowym i po trzecie primo wolę 4/5 edycjne figsy daw zharr
a fota pochodzi z...
... forum dla wąpierzy
- Neferkamin
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
- Neferkamin
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Jeśli ktoś się wybiera do UK na bitewkę, to zapraszam a ALE zimne z lodóweczki podane będzie
inne podejście do kolorystyki hellki
Cały blog jest na Warserze, rewelacja choć to głownie WoC, a nie CHD
Cały blog jest na Warserze, rewelacja choć to głownie WoC, a nie CHD
- gerald_tarrant
- Masakrator
widziałem te helki już wcześniej i imo robią lepsze wrażenie niż klasycznie malowane...
polecam ten temat : http://www.bugmansbrewery.com/topic/304 ... e-2-23-10/
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- gerald_tarrant
- Masakrator
bardzo fajna trzecioedycyjna ekipa
- gerald_tarrant
- Masakrator
czyżbym widział moje bitsy ? :p
Skróciłbym brodę i dodał jakieś elementy zbroi od wochu, dla dodania mu formy, bo z taką zbroją wygląda jakby był chuderlakiem w light armourze.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...