Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

mam pomysł na diabelską konwersję :twisted:

mengel khan's slavedrive gitflayers! :twisted:

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

A opisz po krótce jak by to miało wyglądać...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

TomCio - szacun :)

Bartek, nie wycinaj nas tutaj, proooszę [-o<
;)
Toć to temat, jak nazwa wskazuje, dla zrytych ludzi :mrgreen:

Denerwuje mnie, że: z racji dość delikatnej sytuacji w temacie GW vs. sklepy z bitsami (a konkretnie kanibalizatorzy Army Deali), Army Deal nowych CSM poleży praktycznie nieruszony aż do początku września (kiedy nastąpi premiera samej armii i ich pudeł).
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Tomash pisze: Denerwuje mnie, że: z racji dość delikatnej sytuacji w temacie GW vs. sklepy z bitsami (a konkretnie kanibalizatorzy Army Deali), Army Deal nowych CSM poleży praktycznie nieruszony aż do początku września (kiedy nastąpi premiera samej armii i ich pudeł).
a bedziecie mieli wszsytko na bitzy? w stylu skrzydla od nowych possesed tez?

jak tak to ja sobie rezerwuje 6 par, pamietaj o tym :twisted: :!: :wink:

Sykstus
Masakrator

Tomash a macie tam coś dla moich WH ???????????? ( w tym BItspudle) Albo staro edycyjne spawny ??
Ostatnio zmieniony 21 sie 2007, o 20:19 przez Sykstus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Hahaaaa! Długie ramię szeryfów z Nottingham sięgnęło nad Wisłę! Tomash nie daj się! Z mańki smoka! Przyduś drania! :D :wink:
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Dave Matthews Band to piękna sprawa!

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze:Toć to temat, jak nazwa wskazuje, dla zrytych ludzi :mrgreen:
Ale ja chociaż nie pisałam, że jestem trzepakiem do dywanów albo złym wróżkiem ;)

Sykstus
Masakrator

W wawie podobno teraz flesze na niebie non stop :P Przynajmniej tak było widać na zdjęciach T^&24 Ma ktoś staro edycyjne spawny tanio ??

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

thurion pisze:a bedziecie mieli wszsytko na bitzy? w stylu skrzydla od nowych possesed tez?
No oczywiście :)
thurion pisze:jak tak to ja sobie rezerwuje 6 par, pamietaj o tym :twisted: :!: :wink:
Ciężko będzie. Kupiłem dwa army deale, w każdym jest po jednej wyprasce osesków - a na wyprasce dwie pary skrzydeł. Czyli góra cztery. A i to zakładając, że się ze Złym oprzemy pokusie łyknięcia paru rzeczy dla siebie ;)

Ogólnie to obmyślam plan jak by tu wstawić ten nowyc chaos do sklepu, żeby było wcześniej, a jednocześnie bez drażnienia GW. Plan jest uber, ale muszę to skonsultować z Faberami :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Tomash pisze:Ogólnie to obmyślam plan jak by tu wstawić ten nowyc chaos do sklepu, żeby było wcześniej, a jednocześnie bez drażnienia GW. Plan jest uber, ale muszę to skonsultować z Faberami :)
marne szanse - chyba, ze Witek chce miec problemy...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Fak, zaparzyłam tak siekierzastą herbatę, że albo zasnę, albo umrę, albo wręcz przeciwnie :shock2:

Mam wielką ochotę wypić prezent, który mój tata przywiózł dla Haka z Rio :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

jak zaparzyłas siekierzastą herbate i w miare szybką ją wypijesz to nie powinnas zasnąć przez pare godzin. Jako, że nie pijam kawy, bo jest obrzydliwa, a życie nie pozwala iść spać to właśnie parze sobie herbatke w trzech-pięciu torebek i jazda do przodu :twisted: W sumie teina (to co jest w herbacie) jest o wiele mocniejsze od kofeiny, tylko że o wiele łatwiej ulega rozpadowi i przestaje działać...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Eee, wypiłam i ziewam...

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

to widać nie była wystarczająca siekiera :wink: Zresztą różnie to działa na ludzi,podobnie jak kofeina - mnie np usypia skutecznie i szybko.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

W czasach, gdy uczyłam się po nocach do klasówek z historii [co dziwne, do matury pouczyłam się może 4 godziny i bynajmniej nie w nocy], to piłam herbatkę z 4 torebek, a i tak ok. 2-3 już musiałam iść spać, bo przestawały mi się daty zgadzać ;)

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

no niestety należe do tych z gatunku śpiochów i dla mnie nauka dłużej niż do 23 bez wspomagacza w postaci herbatki jest awykonalna..a po herbatce to nawet do 3 raz wytrzymałem :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Też tak miałam. Od rejestracji na BP przestawiłam sobie zegar biologiczny i zamiast o 23-0 chodzę spaćo 1-2 :shock2:

Fanatyk & inni:
Czwartek?

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

A ja mam jakoś tak, że nawet jak chce sie połozyć wcześniej spać np. 22-23, to ni ch*ja mi nie wychodzi i zawsze się kłade po północy :( .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

@ Natalia
Tak

Odnośnie tych trzepaków i wróżek, kto to niby był?

Zablokowany