Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
TomCio - szacun
Bartek, nie wycinaj nas tutaj, proooszę
Toć to temat, jak nazwa wskazuje, dla zrytych ludzi
Denerwuje mnie, że: z racji dość delikatnej sytuacji w temacie GW vs. sklepy z bitsami (a konkretnie kanibalizatorzy Army Deali), Army Deal nowych CSM poleży praktycznie nieruszony aż do początku września (kiedy nastąpi premiera samej armii i ich pudeł).
Bartek, nie wycinaj nas tutaj, proooszę
Toć to temat, jak nazwa wskazuje, dla zrytych ludzi
Denerwuje mnie, że: z racji dość delikatnej sytuacji w temacie GW vs. sklepy z bitsami (a konkretnie kanibalizatorzy Army Deali), Army Deal nowych CSM poleży praktycznie nieruszony aż do początku września (kiedy nastąpi premiera samej armii i ich pudeł).
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
a bedziecie mieli wszsytko na bitzy? w stylu skrzydla od nowych possesed tez?Tomash pisze: Denerwuje mnie, że: z racji dość delikatnej sytuacji w temacie GW vs. sklepy z bitsami (a konkretnie kanibalizatorzy Army Deali), Army Deal nowych CSM poleży praktycznie nieruszony aż do początku września (kiedy nastąpi premiera samej armii i ich pudeł).
jak tak to ja sobie rezerwuje 6 par, pamietaj o tym
- Tiger Brown
- Kradziej
Hahaaaa! Długie ramię szeryfów z Nottingham sięgnęło nad Wisłę! Tomash nie daj się! Z mańki smoka! Przyduś drania!
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No oczywiściethurion pisze:a bedziecie mieli wszsytko na bitzy? w stylu skrzydla od nowych possesed tez?
Ciężko będzie. Kupiłem dwa army deale, w każdym jest po jednej wyprasce osesków - a na wyprasce dwie pary skrzydeł. Czyli góra cztery. A i to zakładając, że się ze Złym oprzemy pokusie łyknięcia paru rzeczy dla siebiethurion pisze:jak tak to ja sobie rezerwuje 6 par, pamietaj o tym
Ogólnie to obmyślam plan jak by tu wstawić ten nowyc chaos do sklepu, żeby było wcześniej, a jednocześnie bez drażnienia GW. Plan jest uber, ale muszę to skonsultować z Faberami
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
marne szanse - chyba, ze Witek chce miec problemy...Tomash pisze:Ogólnie to obmyślam plan jak by tu wstawić ten nowyc chaos do sklepu, żeby było wcześniej, a jednocześnie bez drażnienia GW. Plan jest uber, ale muszę to skonsultować z Faberami
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
jak zaparzyłas siekierzastą herbate i w miare szybką ją wypijesz to nie powinnas zasnąć przez pare godzin. Jako, że nie pijam kawy, bo jest obrzydliwa, a życie nie pozwala iść spać to właśnie parze sobie herbatke w trzech-pięciu torebek i jazda do przodu W sumie teina (to co jest w herbacie) jest o wiele mocniejsze od kofeiny, tylko że o wiele łatwiej ulega rozpadowi i przestaje działać...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
to widać nie była wystarczająca siekiera Zresztą różnie to działa na ludzi,podobnie jak kofeina - mnie np usypia skutecznie i szybko.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
no niestety należe do tych z gatunku śpiochów i dla mnie nauka dłużej niż do 23 bez wspomagacza w postaci herbatki jest awykonalna..a po herbatce to nawet do 3 raz wytrzymałem
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A ja mam jakoś tak, że nawet jak chce sie połozyć wcześniej spać np. 22-23, to ni ch*ja mi nie wychodzi i zawsze się kłade po północy .