Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Piłka nożna

Post autor: smiejagreg »

Myślę, że to raczej pobożne życzenia, goboss - Barca jest w poważnym kryzysie od początku roku praktycznie. I to się pogłębia. O ile jeszcze wystarcza gra na pół gwizdka na Sevillę, to na ekipy z ciut lepszą obroną już nie. Dla mnie to coraz bardziej wygląda na jakiś dół fizyczny - oni stoją na boisku. Nie ma pressingu w defensywie i żadnych zmian pozycji w ataku.
Takie kryzysy łapią wszystkie drużyny , za wyjątkiem ManU. Ci są w permanentnym kryzysie, grają przez cały sezon raczej dennie, zaś wygrywają wszystko :wink:. Daj boże innym taki permanentny kryzys :mrgreen: .

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

to bylo na zasadzie, nadzieja umiera ostatnia :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

smiejagreg pisze:Myślę, że to raczej pobożne życzenia, goboss - Barca jest w poważnym kryzysie od początku roku praktycznie. I to się pogłębia. O ile jeszcze wystarcza gra na pół gwizdka na Sevillę, to na ekipy z ciut lepszą obroną już nie. Dla mnie to coraz bardziej wygląda na jakiś dół fizyczny - oni stoją na boisku. Nie ma pressingu w defensywie i żadnych zmian pozycji w ataku.
Takie kryzysy łapią wszystkie drużyny , za wyjątkiem ManU. Ci są w permanentnym kryzysie, grają przez cały sezon raczej dennie, zaś wygrywają wszystko :wink:. Daj boże innym taki permanentny kryzys :mrgreen: .
Jakim cudem z taką grą Czerwony Manchester w tym sezonie idzie jak burza to jakaś większa kmina dla ekspertów po sezonie. Non-stop kontuzje, urazy, brak formy, szczęście. I wygrywają wyszarpują co swoje. Na styk ale mają co chcą.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Michał
Falubaz

Post autor: Michał »

Grolshek pisze:
smiejagreg pisze:Myślę, że to raczej pobożne życzenia, goboss - Barca jest w poważnym kryzysie od początku roku praktycznie. I to się pogłębia. O ile jeszcze wystarcza gra na pół gwizdka na Sevillę, to na ekipy z ciut lepszą obroną już nie. Dla mnie to coraz bardziej wygląda na jakiś dół fizyczny - oni stoją na boisku. Nie ma pressingu w defensywie i żadnych zmian pozycji w ataku.
Jakim cudem z taką grą Czerwony Manchester w tym sezonie idzie jak burza to jakaś większa kmina dla ekspertów po sezonie. Non-stop kontuzje, urazy, brak formy, szczęście. I wygrywają wyszarpują co swoje. Na styk ale mają co chcą.
Oglądam raczej regularnie wyczyny ManU i w tym sezonie to RVP ratuje im tyłek. W początku sezonu nie dało się go zatrzymać. Można też spojrzeć na to, że zawodnicy, którzy raczej zawodzili w zeszłym sezonie zaczęli coś grać (np. Rafael, Anderson). A może liga tak podupadła ?
AND THEY SHALL KNOW NO FEAR

KOLEJNY PUNKT DLA NAS !!! BWT KOCHANA !!!!
Cosmo pisze: 19 sie 2014, o 20:33 BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

A to VP błyśnie a to Rafael wyskoczy, a to Rooneyowi jak z Fulham trafi się błysk, a to Wellbeck jak z Realem, a to Evra znowu snajpi i jakoś to idzie. Z moimi diabełkami nudzić się nie można w każdym bądź razie. :twisted:

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Nie można się nudzić? Chyba nie za często Grolshku oglądasz ich mecze :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Dastor pisze:Nie można się nudzić? Chyba nie za często Grolshku oglądasz ich mecze :wink:
Wszystkie. :twisted: Dlatego byłbym siwy gdybym nie był łysy :lol2:

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Taaa, jasne. To co ma powiedzieć fan Arsenalu?
Uprzedzając pytania- tak, jestem stary, głupi i siwy. Teraz jeszcze tylko łysienie mi w pakiecie przysługuje.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Fani Arsenalu powinni mieć duuużo cierpliwości - do zarządzających tym klubem. Może w końcu do nich dotrze (do zarządzających, ofc), że drużynę trzeba budować od stoperów poczynając i że na samych gwiazdkach a bez piłkarzy z krwi i kości zespół nie ma prawa wygrywać regularnie w lidze twardzieli i wielkich gwiazd futbolu. Centusiowa polityka musi się zemścić i to się dzieje już od paru sezonów...
Trochę szkoda Barcy i Arsenalu. Są to bowiem zespoły preferujące stricte ofensywny futbol. Kiedy nie są w szczytowej formie widać, że nie dają rady "autobusom" i "muratorom". I nie mam tu na myśli Realu, ale np. Milan już tak...

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

http://www.kanonierzy.com/shownews_id-2 ... alu-.shtml

Miałem szczerą nadzieję, że ten moment nie nastąpi...
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Chłopcy próbują inwestować wszędzie gdzie się da, bo ropa niedługo się skończy. Szkoda, że akurat w Arsenal...

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

To raczej chodzi o to, że inwestowanie w sport, jest w chwili obecnej najlepszą możliwą reklamą. Ciekawe co to będzie. Mam nadzieję, że nie drugie PSG i Shity.
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Przede wszystkim musi to się stać faktem. Jeśli tyle oferują, to istnieje taka możliwość. Wszystko zależeć będzie od tego, jakich ludzi zatrudnią do zarządzania klubem... Ciekawe by było, czy skupiliby z powrotem tych piłkarzy, których sprzedali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Awatar użytkownika
Młynek
Chuck Norris

Post autor: Młynek »

uff uff turkish sędzia zabił czerwonych, a real dobił

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Kapitalna obrona Boruca. :mrgreen:
Pewnie wyjdzie z Ukrainą.
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Izwor
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Izwor »

Dziś Barcelona pokazała Milanowi :)
Ciekawy mecz, akcja za akcją, warto było spędzić te 1.5h przed telewizorem.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Szaitis pisze:Gdzie ten "nadczłowiek"?! :wink:
:wink:

Barca :!: :!: :!: Tym razem zagrali na przekór wielu na tym forum :!: :!: :!: Not yet, my dear, not yet, maybe next time :mrgreen: .

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

No cóż, bardzo to smutne, ale jak w zeszłym roku sędzia wydrukował ten mecz w Katalonii, tak w tym meczu Barca była zdecydowanie lepsza i zasłużyła na wygraną...

Messi grał już z Milanem bodajże 6 mecz, a to jego pierwsze bramki nie z karnego, dzisiaj faktycznie pokazał klasę.

Ehh, ciężko to przeboleć - kibicuje Milanowi już chyba z 15 lat - a ta historia przydarzyła się już przynajmniej 3 raz... W 2004 roku Deportivo, w 2005 Liverpool, w zeszłym roku prawie to samo z Arsenalem, a teraz Barca. Cóż poradzić...

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

byla szansa Milanu i Niang jej nie wykorzystal. wtedy mogloby by byc pozamiatane.

co do meczu. Barcelona grala szybciej i dokladniej niz w 1 meczu. Messi nie cofal sie po pile, graly skrzydla, byly wrzutki i strzaly czyli to czego zabraklo w ostatnich meczach. piekna remontada. :)
Obrazek

ODPOWIEDZ