Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Re: Piłka nożna

Post autor: Siweusz »

GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

:mrgreen:

Oby Legia tak dalej. TNS do boju!!!!!
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Włączyłem przypadkowo w 13 minucie... I w sumie to dobrze że 3:0 do przerwy się nie skończyło. Ale wstyd... #-o
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Ech, chyba nic z tego niestety :( Legia się nie pokazała.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Legia najadła się strachu w pierwszej połowie, ale w drugiej podniosła się i rozbiła Świętych. Czyli wstydu nie ma :D , ale jak ktoś jest przyzwyczajony do meczów reprezentacji to później ma takie podejście, a kibicuje się do końca. L.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Ja kibicuję The New Saints :D
Wisła Kraków.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Sevi, świetne transfery Wisły w tym roku, zwłaszcza kierunek rumuński jest imponujący. Oby tak dalej. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Nie ma co narzekać. PIerwsza połowa była dramatyczna, ale w drugiej sprawa się wyjaśniła. Najważniejsze, że awans do kolejnej rundy zapewniony :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Kalesoner pisze:Sevi, świetne transfery Wisły w tym roku, zwłaszcza kierunek rumuński jest imponujący. Oby tak dalej. :wink:
Nie kop leżącego. Przecież ze zwycięstwa wisły w pucharach się biedaczek nie pośmieje...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Ja już się pośmiałem ;) Mieliśmy Valerengę, Dinamo, Levadię, Karabach.

Zobaczymy jak będzie, ja stawiam że Smuda poleci po trzeciej kolejce.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Ja stawiam że Wisła będzie się bić o utrzymanie w tym sezonie i to nie jest ironia, to jest dramat co się dzieje obecnie w klubie, który w ostatnich latach zdobył tyle MIstrzostw... :-?
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dokładnie. Jest mega dramat. Do rozgrywek przystępujemy bez napastnika - bo Boguski nigdy nim nie był. Zresztą już ma kontuzję. Biorąc pod uwagę że jeszcze niedawno mieliśmy największą szansę na LM - dwumecz z APOEL-em zjazd jest straszny. Najbardziej martwi mnie fakt morderczego okresu przygotowawczego. Byłem w sobotę na sparingu z Ruchem i widać gołym okiem że Smuda mocno przykręcił śrubę, bo zawodnicy nie mają sił.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Sevi pisze:Ja kibicuję The New Saints :D
Spoko :wink: życzę powodzenia :wink: Bo na Łazienkowskiej to nie wróże Świętym większego powodzenia. Jak Żyleta ryknie dopingiem to goście zwyczajnie się spłoszą, bo patrząc po pustych trybunach ich stadionu to nie są przyzwyczajeni do większej publiczności :twisted: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Spoko luz, są jeszcze przeciwnicy w kolejnych rundach :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

a jak Wam się Śląsk podobał? Jak drużyna będzie tak w ofensywie śmigać, to może być ciekawy sezon :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

No Śląsk całkiem nieźle, ale dziś to Legia pokazuje, że są polskim Galaktikos :wink: .

Sevi pisze:Spoko luz, są jeszcze przeciwnicy w kolejnych rundach :)
No może z tym będziesz miał więcej szczęscia :wink:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... olde/q4p9z

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Sevi pisze:Dokładnie. Jest mega dramat. Do rozgrywek przystępujemy bez napastnika - bo Boguski nigdy nim nie był. Zresztą już ma kontuzję. Biorąc pod uwagę że jeszcze niedawno mieliśmy największą szansę na LM - dwumecz z APOEL-em zjazd jest straszny. Najbardziej martwi mnie fakt morderczego okresu przygotowawczego. Byłem w sobotę na sparingu z Ruchem i widać gołym okiem że Smuda mocno przykręcił śrubę, bo zawodnicy nie mają sił.

mówisz masz - Brożek to the rescue:)

a tak na poważniej to przykro się robi patrząc na obecną Wisłę, klub "budowany" i zarządzany chaotycznie, przez niewłaściwych ludzi.

Mam nadzieję że Legia i Lech zapunktują w pucharach - na naszym podwórku te drużyny to miła odmiana (mam na myśli zarządzanie).
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

No, Legia zapunktowała... Wygrała 1:0 z przeciwnikiem, z którym bez specjalnego wysiłku powinna wygrać ze 4, 5 do ucha. Męczyli się okrutnie i wyglądali baaardzo słabo. Może dwumecz z Norwegami pokaże ich prawdziwą twarz... Na razie grają w kratkę i wygląda to kiepsko... Portugalsko - cypryjski nabytek na razie gra jak junior. Miał tyle strat, że włos się jezy i może jedno udane zagranie... A miał grać pierwsze skrzypce... Chyba na odpuście...

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

Co ja teraz oglądam na TVP1 ?

ODPOWIEDZ