Lubelski Koziołek - MASTER w Lublinie 14-15. 03. 2009.
Zgłaszam się, będę na 100% oby zabawa była jeszcze lepsza niż rok temu 

"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- Shakin' Dudi
- Masakrator
w związku z modyfikacją BP : mianowicie 2 goblinie charioty liczone są jako jeden special, proponuje dodać ograniczenie max 3 rydwany / oddziałów rydwanów 

- 4 karabiny
- Beast from the East
MaszSupeł pisze:dzie się to ukazało? nowe uściślenia czy tylko BP? daj adres

Baranie.

roznia sie, troszke poczytaj 

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Shakin' Dudi pisze:w związku z modyfikacją BP : mianowicie 2 goblinie charioty liczone są jako jeden special, proponuje dodać ograniczenie max 3 rydwany / oddziałów rydwanów
dzięki Dudi

- 4 karabiny
- Beast from the East
Nie płacz - mogę pożyczyć Ci wampiryBojo pisze:Shakin' Dudi pisze:w związku z modyfikacją BP : mianowicie 2 goblinie charioty liczone są jako jeden special, proponuje dodać ograniczenie max 3 rydwany / oddziałów rydwanów
dzięki DudiO&G i tak słabo wypadają przy 3 machinach i dwóch magach jeszcze i rydwany chcecie ciąć

- 4 karabiny
- Beast from the East
sprzedałem zgniliznę VC - kupiłem zgniliznę Nurgla. To dopiero klimatBojo pisze:dopiero co sprzedałem tą zgniliznę

conajmniej... 

- 4 karabiny
- Beast from the East
Odnośnie spamu 
H#j ma jaja, a p@#$a wąsy. Właśnie skończyłem "przed koziołkowy" sparring z Supłem (scenariusz perła) i tylko 11:9 dla mnie. Ale przy turbo farcie Supełka

H#j ma jaja, a p@#$a wąsy. Właśnie skończyłem "przed koziołkowy" sparring z Supłem (scenariusz perła) i tylko 11:9 dla mnie. Ale przy turbo farcie Supełka

hahahahahahaha
- 4 karabiny
- Beast from the East
Co niby to ma znaczyć ?????? Slaneshowa plewo jednaJerzyn pisze:hahahahahahaha