Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Re: Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313

Post autor: Kotlet »

SlanesH pisze:
Cauliflower pisze:Może uda nam się trochę młodych, zdolnych powerbować :D :D
No wlasnie jakichkolwiek zdolnych Wam trzeba najbardziej ;)
Licz sie ze slowami kolezko. Juz teraz golym okiem widac, ze Nemezis zdominuje reprezentacje na EURO w przyszlym roku. W sobote Debek proponowal nawet Manfredowi przejecie dowodztwa.
Obrazek

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Ot co!
Reprezentacja za rok to będą JH + Nemezis :wink: 8) 8)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Emilianek
Chuck Norris

Post autor: Emilianek »

Wracając jeszcze do turnieju to może by zmienić dobieranie przeciwników do pierwszej bitwy? Miałem taką sytuację, że musiałem grać z moimi kumplami, z którymi gram najczęściej, gdyż mam kawałek do wawy, ponieważ zapisali się tuż po mnie.

Dobra, już nie przeszkadzam. Kłóćcie się dalej :D

pozdro

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Emilianek pisze:Wracając jeszcze do turnieju to może by zmienić dobieranie przeciwników do pierwszej bitwy? Miałem taką sytuację, że musiałem grać z moimi kumplami, z którymi gram najczęściej, gdyż mam kawałek do wawy, ponieważ zapisali się tuż po mnie.
pozdro
Przecież była wprowadzona funkcja losowa w exelu.
Więc gracze byli posortowani losowo, a to że trafiliście na siebie, cóż życie.
Trzeba było podejść i powiedzieć o problemie, bym was zamienił z innym stołem.
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

@ Emilianek
Dokładnie jak napisał Kieloner, nie ma żadnego problemu, żeby w pierwszej bitwie zamienić tak, żeby osoby z jednego klubu czy osiedla nie musiały ze sobą grać, przy takiej ilości graczy zamiana jednego czy dwóch stołów nie robi nikomu różnicy. Następnym razem po prostu poproście orgów.
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

@ Emilianek było powiedzieć byśmy zamienili bez problemu w 1 bitwie, a z ciekawostek to powiem ci że rok temu w Lublinie 1 bitwe grałem z Kotletem, a potem 4 bitwe też z Kotletem :D

@ Jasiu bo urwe ci te kudłate głowe i naszcze do szyi [-X
@ slanesh przepraszam, jak wyniki wklepie Adeon to ja w lidze jestem 3 a kotlet 4, więc wypraszamy sobie, pozatym zostaliście rozjechani przez nas 8)
@ Kalafior w myśl pieśni .. kraków przejdziemy wrocław za*****my Lige wygramy EURO będzie nasze :D

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

Manfred pisze:@ Emilianek było powiedzieć byśmy zamienili bez problemu w 1 bitwie, a z ciekawostek to powiem ci że rok temu w Lublinie 1 bitwe grałem z Kotletem, a potem 4 bitwe też z Kotletem :D

@ Jasiu bo urwe ci te kudłate głowe i naszcze do szyi [-X
@ slanesh przepraszam, jak wyniki wklepie Adeon to ja w lidze jestem 3 a kotlet 4, więc wypraszamy sobie, pozatym zostaliście rozjechani przez nas 8)
@ Kalafior w myśl pieśni .. kraków przejdziemy wrocław za*****my Lige wygramy EURO będzie nasze :D
@Manfred: zamknij Włochata wary bo Ci szczochem wali. Albo umyj srom chociaż.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

ja twojego sromu nie dotkne bo by mi ręka zgangreniała, zakładam że chodziło o twój bo ja nie mam, a włochata to jesteś ty i to w dodatku ble ruda !

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

Manfred... nigdy Ci tego nie mówilem ale... bardzo Cie szanuje. Naprawde. Bóg pokarał Cie debilizmem takiego stopnia i taka brzydotą, że wszyscy na Twoim miejscu popełnili by samobójstwo slbo udali się do domów pomocy dla takich ludzi, no na przykład we Tworkach. Ale Ty się nie wstydzisz i nawet wyszedłeś z tym do ludzi! Mimo, że masz na sobie combo jakiego swiat nigdy nie widział. Gratuluje odwagi =D>

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Kotlet pisze:
SlanesH pisze:
Cauliflower pisze:Może uda nam się trochę młodych, zdolnych powerbować :D :D
No wlasnie jakichkolwiek zdolnych Wam trzeba najbardziej ;)
Licz sie ze slowami kolezko. Juz teraz golym okiem widac, ze Nemezis zdominuje reprezentacje na EURO w przyszlym roku. W sobote Debek proponowal nawet Manfredowi przejecie dowodztwa.
No tak zapomnialem ze juz prawie wygraliscie nowa lige ;)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Manfred pisze: wrocław za*****my
skąd ty tyle wojska weźmiesz?

swoją droga niesamowity poziom dyskusji dziewczynki
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Dmtrij pamiętaj, że musisz się napić zanim zaczniesz żartować, bo potem Ci nie wychodzi. :]
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

ostatnio sie staram i na trzeźwo tego nie czytam. parafraza taka.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

to z wrocławiem to żadne ofens na was nic z tych rzeczy poprostu musiałem coś pod piosenke podłożyć ;)

Awatar użytkownika
Emilianek
Chuck Norris

Post autor: Emilianek »

Dobra, na drugi raz będę wiedział. Był to mój drugi tur dopiero :wink: .

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Kubcio pisze:Manfred... nigdy Ci tego nie mówilem ale... bardzo Cie szanuje. Naprawde. Bóg pokarał Cie debilizmem takiego stopnia i taka brzydotą, że wszyscy na Twoim miejscu popełnili by samobójstwo slbo udali się do domów pomocy dla takich ludzi, no na przykład we Tworkach. Ale Ty się nie wstydzisz i nawet wyszedłeś z tym do ludzi! Mimo, że masz na sobie combo jakiego swiat nigdy nie widział. Gratuluje odwagi =D>

:lol2: :lol2: :lol2:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Kalesoner pisze:mam małego pindola a moja mama lubi dzikie harce
wpasowałem się?
@ Manfred, spoko luz, tylko jakoś mi się tak fajnie piosenka w nietrzeźwy umysł wbiła

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Kubcio pisze:Manfred... nigdy Ci tego nie mówilem ale... bardzo Cie szanuje. Naprawde. Bóg pokarał Cie debilizmem takiego stopnia i taka brzydotą, że wszyscy na Twoim miejscu popełnili by samobójstwo slbo udali się do domów pomocy dla takich ludzi, no na przykład we Tworkach. Ale Ty się nie wstydzisz i nawet wyszedłeś z tym do ludzi! Mimo, że masz na sobie combo jakiego swiat nigdy nie widział. Gratuluje odwagi =D>
może i mam w sobie coś z trola, ale ty drogi kolego wyglądasz jak gówno

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

:|

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

@ Jasiu remis ? hehehe
dobra Falko koniec tego bo nas zbanują na tym forum :D