Licz sie ze slowami kolezko. Juz teraz golym okiem widac, ze Nemezis zdominuje reprezentacje na EURO w przyszlym roku. W sobote Debek proponowal nawet Manfredowi przejecie dowodztwa.SlanesH pisze:No wlasnie jakichkolwiek zdolnych Wam trzeba najbardziejCauliflower pisze:Może uda nam się trochę młodych, zdolnych powerbować
Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313
Re: Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ot co!
Reprezentacja za rok to będą JH + Nemezis
Reprezentacja za rok to będą JH + Nemezis
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Wracając jeszcze do turnieju to może by zmienić dobieranie przeciwników do pierwszej bitwy? Miałem taką sytuację, że musiałem grać z moimi kumplami, z którymi gram najczęściej, gdyż mam kawałek do wawy, ponieważ zapisali się tuż po mnie.
Dobra, już nie przeszkadzam. Kłóćcie się dalej
pozdro
Dobra, już nie przeszkadzam. Kłóćcie się dalej
pozdro
Przecież była wprowadzona funkcja losowa w exelu.Emilianek pisze:Wracając jeszcze do turnieju to może by zmienić dobieranie przeciwników do pierwszej bitwy? Miałem taką sytuację, że musiałem grać z moimi kumplami, z którymi gram najczęściej, gdyż mam kawałek do wawy, ponieważ zapisali się tuż po mnie.
pozdro
Więc gracze byli posortowani losowo, a to że trafiliście na siebie, cóż życie.
Trzeba było podejść i powiedzieć o problemie, bym was zamienił z innym stołem.
@ Emilianek
Dokładnie jak napisał Kieloner, nie ma żadnego problemu, żeby w pierwszej bitwie zamienić tak, żeby osoby z jednego klubu czy osiedla nie musiały ze sobą grać, przy takiej ilości graczy zamiana jednego czy dwóch stołów nie robi nikomu różnicy. Następnym razem po prostu poproście orgów.
Dokładnie jak napisał Kieloner, nie ma żadnego problemu, żeby w pierwszej bitwie zamienić tak, żeby osoby z jednego klubu czy osiedla nie musiały ze sobą grać, przy takiej ilości graczy zamiana jednego czy dwóch stołów nie robi nikomu różnicy. Następnym razem po prostu poproście orgów.
@ Emilianek było powiedzieć byśmy zamienili bez problemu w 1 bitwie, a z ciekawostek to powiem ci że rok temu w Lublinie 1 bitwe grałem z Kotletem, a potem 4 bitwe też z Kotletem
@ Jasiu bo urwe ci te kudłate głowe i naszcze do szyi
@ slanesh przepraszam, jak wyniki wklepie Adeon to ja w lidze jestem 3 a kotlet 4, więc wypraszamy sobie, pozatym zostaliście rozjechani przez nas
@ Kalafior w myśl pieśni .. kraków przejdziemy wrocław za*****my Lige wygramy EURO będzie nasze
@ slanesh przepraszam, jak wyniki wklepie Adeon to ja w lidze jestem 3 a kotlet 4, więc wypraszamy sobie, pozatym zostaliście rozjechani przez nas
@ Kalafior w myśl pieśni .. kraków przejdziemy wrocław za*****my Lige wygramy EURO będzie nasze
@Manfred: zamknij Włochata wary bo Ci szczochem wali. Albo umyj srom chociaż.Manfred pisze:@ Emilianek było powiedzieć byśmy zamienili bez problemu w 1 bitwie, a z ciekawostek to powiem ci że rok temu w Lublinie 1 bitwe grałem z Kotletem, a potem 4 bitwe też z Kotletem
Manfred... nigdy Ci tego nie mówilem ale... bardzo Cie szanuje. Naprawde. Bóg pokarał Cie debilizmem takiego stopnia i taka brzydotą, że wszyscy na Twoim miejscu popełnili by samobójstwo slbo udali się do domów pomocy dla takich ludzi, no na przykład we Tworkach. Ale Ty się nie wstydzisz i nawet wyszedłeś z tym do ludzi! Mimo, że masz na sobie combo jakiego swiat nigdy nie widział. Gratuluje odwagi
No tak zapomnialem ze juz prawie wygraliscie nowa ligeKotlet pisze:Licz sie ze slowami kolezko. Juz teraz golym okiem widac, ze Nemezis zdominuje reprezentacje na EURO w przyszlym roku. W sobote Debek proponowal nawet Manfredowi przejecie dowodztwa.SlanesH pisze:No wlasnie jakichkolwiek zdolnych Wam trzeba najbardziejCauliflower pisze:Może uda nam się trochę młodych, zdolnych powerbować
Kubcio pisze:Manfred... nigdy Ci tego nie mówilem ale... bardzo Cie szanuje. Naprawde. Bóg pokarał Cie debilizmem takiego stopnia i taka brzydotą, że wszyscy na Twoim miejscu popełnili by samobójstwo slbo udali się do domów pomocy dla takich ludzi, no na przykład we Tworkach. Ale Ty się nie wstydzisz i nawet wyszedłeś z tym do ludzi! Mimo, że masz na sobie combo jakiego swiat nigdy nie widział. Gratuluje odwagi
wpasowałem się?Kalesoner pisze:mam małego pindola a moja mama lubi dzikie harce
@ Manfred, spoko luz, tylko jakoś mi się tak fajnie piosenka w nietrzeźwy umysł wbiła
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
może i mam w sobie coś z trola, ale ty drogi kolego wyglądasz jak gównoKubcio pisze:Manfred... nigdy Ci tego nie mówilem ale... bardzo Cie szanuje. Naprawde. Bóg pokarał Cie debilizmem takiego stopnia i taka brzydotą, że wszyscy na Twoim miejscu popełnili by samobójstwo slbo udali się do domów pomocy dla takich ludzi, no na przykład we Tworkach. Ale Ty się nie wstydzisz i nawet wyszedłeś z tym do ludzi! Mimo, że masz na sobie combo jakiego swiat nigdy nie widział. Gratuluje odwagi