Old World League 1650 pts!!!
Re: Old World League 1650 pts!!!
kto wygrał 1513 punktami ??? bo na karcie zapomniał sie podisać.<lol> a i czy semi wygrałeś ostatnią bitwę czy przegrałeś??
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Raczej Zielony zagra ze mną, bo mamy najwięcej punktów. Ja 61 on 60, a dobiera się paringi do góry. Czyli jeśli Ty już grałeś ze Śmiechem to dostaniesz osobę zaraz po śmiechu czyli chyba Rinca, a Śmiechu kolejną osobę.
To ja zarezerwuję wstępnie stół na poniedziałek, a my zdążymy w dwie godzinki ten finał rozegrać?
badź na 16:30
To ja zarezerwuję wstępnie stół na poniedziałek, a my zdążymy w dwie godzinki ten finał rozegrać?

badź na 16:30
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Pamietaj, ze prosilem cie, zebys przed ostatnia bitwa, podal paringi z duzymi puntkami. Dziekuje slycznie i pozdrawiam serdecznnie.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Rince napisał(a):
Kalafior jaki cwaniaczek, chce naginac zasady!!!
Jakie naginać zasady?
Robiłem kilka turnieji i dostawia się graczy do góry tabelki, a nie do dołu, to chyba oczywiste?
Poza tym mogę grać z kimkolwiek i tak organizator zadecyduje i nam nic do tego
Kalafior jaki cwaniaczek, chce naginac zasady!!!
Jakie naginać zasady?
Robiłem kilka turnieji i dostawia się graczy do góry tabelki, a nie do dołu, to chyba oczywiste?
Poza tym mogę grać z kimkolwiek i tak organizator zadecyduje i nam nic do tego

Rince mylisz sie i Kalafior ma racje - pary robi sie do dołu.
Czyli Kalafior z Zielonym, bo maja najwiecej pkt i nie grali ze sobą - jest tak gdyż są pretendentami do wygrania ligi, więc muszą stoczyć bitwe ze sobą.
Dalej Manfred z Tobą, bo ze mną już grał, a z Tobą nie - dla Ciebie na rękę - masz zarąbistą rospe na demony.
Czyli wychodzi na to że ja będę grał z Kacprem - no to możemy sie ustawić w przyszłym tygodniu.
W gre wchodzi przedewszystkim Wtrorek i Środa.
Czyli Kalafior z Zielonym, bo maja najwiecej pkt i nie grali ze sobą - jest tak gdyż są pretendentami do wygrania ligi, więc muszą stoczyć bitwe ze sobą.
Dalej Manfred z Tobą, bo ze mną już grał, a z Tobą nie - dla Ciebie na rękę - masz zarąbistą rospe na demony.
Lenart1369 pisze:Aktualny Ranking (po 4 bitwie)
Wliczone zostały także punkty za malowanie!!![/b]
Szlasa-Rokicki 66,5
Zielony 62
Gronowski 61,5
Śmiechowski 60,5
Jaworowski 53
Bełz 49
Podgórski 48,5
Stelmaszuk 48
Butanowicz 46
Wojewódzki 44
Macias 43,5
Sajewicz 41
Raczyński 40
Wald 39,5
Boniecki 39
Konikiewicz 37
Sommer 36
Drogosiewicz 33
Sienkiewicz 27,5
Stępniak 26
Bociek 24
Moczulski 23,5
Czyli wychodzi na to że ja będę grał z Kacprem - no to możemy sie ustawić w przyszłym tygodniu.
W gre wchodzi przedewszystkim Wtrorek i Środa.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2009, o 15:01 przez Smiechu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
mogę grać
tylko żeby tej osobie z którą będę grać pasował poniedziałek 16-16:30?
bo reszte tygodnia mam zawaloną, a w sobotę biały hardcore!

tylko żeby tej osobie z którą będę grać pasował poniedziałek 16-16:30?
bo reszte tygodnia mam zawaloną, a w sobotę biały hardcore!

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czekamy na decyzje orga!

No tak Lenart, ale w ukladzie Kalafior vs smiechu i manfred vs zielony, nikt ze soba nie gral, wiec po co powtarzac mecz, jak chlopaki sa obok siebie w tabeli.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Nie tak sie paruje, ale Lenart jest orgiem i nie powinienem kwestionowac jego ustaleń, pomimo iż są one błędne - dlaczego??Rince pisze:No tak Lenart, ale w ukladzie Kalafior vs smiechu i manfred vs zielony, nikt ze soba nie gral, wiec po co powtarzac mecz, jak chlopaki sa obok siebie w tabeli.
Odpowiedź dałem powyżej i nie chciałbym sie powtarzać

Kalafiorowi zresztą też nie bardzo pasuje paring ze mną ze względu iż nie mamy kiedy ze sobą zagrać.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2009, o 15:16 przez Smiechu, łącznie zmieniany 1 raz.
Lenarcie - nie o to chodzi że nam przeszkadza, ale o to że tak sie paruje.
Osoby z największą ilością pkt muszą rozegrać ze sobą bitwe, gdyż to zadecyduje o tym który ma mieć pierwsze, a który drugie.
Wszczególności że po błednym sparowniu Demonów z Vampirami będzie to miało odwrotny skutek niż zamierzony cel wyłonienia najlepszego gracza ligi SŚ.
Osoby z największą ilością pkt muszą rozegrać ze sobą bitwe, gdyż to zadecyduje o tym który ma mieć pierwsze, a który drugie.
Wszczególności że po błednym sparowniu Demonów z Vampirami będzie to miało odwrotny skutek niż zamierzony cel wyłonienia najlepszego gracza ligi SŚ.