Rusza nowa liga Cytadeli
Re: Rusza nowa liga Cytadeli
no tak tylko pytanie czy chcemy grać powyżej 2k z teclisem np.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ograniczenia w skrócie. Pierwszy post:solider4 pisze:???? Ktoś powie co to jest.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 05&start=0
Co do Opena to mam nadzieje że nie przejdzie, armie wyglądałyby jak w poście Manfreda: Przegięty spec za pierdyliard pkt + garść śmiecia.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dzięki, to już znam
Mi duże punkty nie przeszkadzają, zawsze można wydłużyć czas ligi. Co do opena to jestem przeciw, dzięki postowi Manfreda

Mi duże punkty nie przeszkadzają, zawsze można wydłużyć czas ligi. Co do opena to jestem przeciw, dzięki postowi Manfreda

"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Żołnierz chodzi o to, że na Euro są inne zasady terenów.
My natomiast wzielibyśmy tylko ograniczenia kompozycyjne z Euro (ilość slotów special, rare, dozwolone kostki powera i diespela), natomiast zostawili nasze polskie zasady terenów.
Więc mówiąc o euro, mówimy tylko o kompozycji rozpiski.
My natomiast wzielibyśmy tylko ograniczenia kompozycyjne z Euro (ilość slotów special, rare, dozwolone kostki powera i diespela), natomiast zostawili nasze polskie zasady terenów.
Więc mówiąc o euro, mówimy tylko o kompozycji rozpiski.

No i teraz mam jasność o co wam chodzi
Oj powroty są bolesne 

- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Ja generalnie za zasady euro dotyczące Lizaków serdecznie dziękuję... Nie po to kombinowałem armię na 2350 żeby teraz połowa zagościła na półeczce a ja zaczynał kombinowanie nowych figsów... Ani nie mam na to kasy ani chęci...
Ostatnio zmieniony 7 lut 2010, o 20:55 przez Grolshek, łącznie zmieniany 1 raz.
przeciez nie wsyzstkie turnieje maja te same zasadyGrolshek pisze:Ja generalnie za zasady euro dotyczące Lizaków serdecznie dziękuję... Nie po to kombinowałem armię na 2350 żeby teraz połowa zagościła na półeczce a ja zaczynał kombinowanie nowych figsów... Ani nie mam na to kasy ani chęci...

w wiekszosci polski sie gra na etc. Tylko nie na kazdym turniejuprzeca nie gra się w całej pl na Euro raczej, po coś te bp zrobili, aj ?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
To lepiej jawne glosowanie, bo w ankiecie swój glos mogą oddawać ludzie tak naprawdę nie zainteresowani.mati.pl pisze:rany, ok może zróbmy ankietę i wyniki będą wiążące ot co
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Pomysł Grolsheka jest dobry. Duże punkty, a ograniczenia same się nasuwają (brak Lordów, przycięte sloty itd.), dodatkowo jest BP dopełniając pełni szczęścia
. Więc wszyscy powinni być HAPPY.

- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
I jak, rusza ta liga, czy nie rusza?
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=21720solider4 pisze:I jak, rusza ta liga, czy nie rusza?