Warszawa
Re: Warszawa
Zagram w przyszłym tygodniu bitwe na 2800 (format Areny) - może być Cytadela na KEN lub u Faberów.
Smiechu pisze:Podnosze temat - mam czas w Piątek od jakiejs 11:00Smiechu pisze:Zagram w przyszłym tygodniu bitwe na 2800 (format Areny) - może być Cytadela na KEN lub u Faberów.
PM sent.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Szukam przeciwnika na sparing na zasady Areny 2800.
Tylko pro oferty.
Tylko pro oferty.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

20ego maja (w piątek) od godziny 16 do 22 w art.bem’ie (Bemowskim Centrum Kultury, przy Górczewskiej 201), odbędą się obchody 5ciolecia art.bem’u w związku z czym odbywać się będą prezentacje wszelkich zajęć jakie są prowadzone w tym ośrodku.
W ramach tego i Walkiria będzie miała swoje stanowisko z prezentacją. Forma będzie zbliżona do tego co miało miejsce na bemowskim pikniku rodzinnym tj. można:
1) przyjść i normalnie zagrać;
2) poprowadzić grę wprowadzeniową.
Wystawimy 4 pełnowymiarowe stoły (tereny do wh40k, whfb, WM+H lub FoW), z których będzie można skorzystać, w razie czego możemy jeszcze wykrzesać stoły do systemów morskich i/lub kosmicznych.
Zapraszam
– zapowiedzenie się jest mile widziane- chociażby dlatego, że wtedy jestem w stanie zarezerwować miejsce, podzielić stoły między systemy i przygotować odpowiednie tereny.
W ramach tego i Walkiria będzie miała swoje stanowisko z prezentacją. Forma będzie zbliżona do tego co miało miejsce na bemowskim pikniku rodzinnym tj. można:
1) przyjść i normalnie zagrać;
2) poprowadzić grę wprowadzeniową.
Wystawimy 4 pełnowymiarowe stoły (tereny do wh40k, whfb, WM+H lub FoW), z których będzie można skorzystać, w razie czego możemy jeszcze wykrzesać stoły do systemów morskich i/lub kosmicznych.
Zapraszam
– zapowiedzenie się jest mile widziane- chociażby dlatego, że wtedy jestem w stanie zarezerwować miejsce, podzielić stoły między systemy i przygotować odpowiednie tereny.