Ice vs Bless :D starcie ostateczne
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Ice vs Bless :D starcie ostateczne
W gobotonni wilk to dalej nie koń ale do armii pasuje…
a dla mnie to podpada pod proxa z 2 powodow:Dla mnie drzewoarmiata czy kroxoarmata to fajna konwersja, jak jednostki Dow ujednolicic z armia i nie mialbym przez moment problemu, zeby okreslic , co to za jednostka.
1)to okreslona jednostka DoW.
2)z zalozenia powinna sie wyrozniac-> lufa+laweta+ 3 ludzkich zalogantow. Komponowanie jej z armia to kpina (skoro nie pasuje do klimatu armii to albo olewasz fluff albo jej nie bierz)
co nie zmienia faktu ze mozna dosyc latwo okreslic co jest co (z prostego faktu ze DoW cannona wezma tylko te armie ktore nie maja go w specialach)
ten wilk jest podobny do konia 3 razy bardziej niż chimera do hydry.Laik pisze:W gobotonni wilk to dalej nie koń ale do armii pasuje…
Poza tym w gobotonni nie chodzi o samego wilka a o model kawaleryjski - konwersja jest tak zrobiona, że od razu wiadomo o co chodzi.
quas - własnie o to mi chodzi
Asassello: to czysta demagogia co piszesz...szczególnie używając określeń ilościowych, no chyba że podciągając to pod rozumowanie Dębka Twoje odczucie będzie demokratycznym odczuciem nieosamotnionym.
rozumiem ,że wyobrażenie chimery do hydry GW - bo konia i wilka to widziałem , ale chimerę i hydrę to mogę sobie jedynie wyobrazić, albo bazować na tym co wyobrazili i przedstawili fizycznie inni.
Asassello: to czysta demagogia co piszesz...szczególnie używając określeń ilościowych, no chyba że podciągając to pod rozumowanie Dębka Twoje odczucie będzie demokratycznym odczuciem nieosamotnionym.
rozumiem ,że wyobrażenie chimery do hydry GW - bo konia i wilka to widziałem , ale chimerę i hydrę to mogę sobie jedynie wyobrazić, albo bazować na tym co wyobrazili i przedstawili fizycznie inni.
przeciez sam sobie przeczysz:Q sytuacja bedzie wygladala tak samo w momencie kiedy dasz komus takiego wilka i tą kobiete posąg:Q w pierwszej sytuacji obserwujący powie goblin na wilku, a w drugiej posąg kobiety.Asassello pisze:ten wilk jest podobny do konia 3 razy bardziej niż chimera do hydry.Laik pisze:W gobotonni wilk to dalej nie koń ale do armii pasuje…
Poza tym w gobotonni nie chodzi o samego wilka a o model kawaleryjski - konwersja jest tak zrobiona, że od razu wiadomo o co chodzi.
w Twoim odczuciu, tylko i wylącznie, wilk pasuje a chimera nie;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Aha zapomnialem dodac w ostatnim poscie. Prosze o rozluznienie troche posladow, bo spinacie sie nadmiernie (szczegolnie niektore osoby np. tryton) , a chyba nie chcielibyscie, zeby niedobry admin pokasowal co ciekawsze kawalki i zamknal temat? Niech goraca dyskusja nadal sie toczy, ale w granicach przyzwoitosci. Ladnie o to Was prosze
że niby gdzie ja się spinam;) człowieku, ja mam nadciśnienie tętnicze , mnie sie spinac nie wolno, a jak juz piszesz niektóre osoby to nie wymieniaj jednego nicka...bo to nielogiczne i pachnie kolesiostwem ładnie Cię np: Ziemko o to proszę.
do posta poniżej:
Cygor za chudy jakiś...ogólnie może być. Jak to będziesz malował?
do posta poniżej:
Cygor za chudy jakiś...ogólnie może być. Jak to będziesz malował?
Ostatnio zmieniony 4 mar 2010, o 13:46 przez tryton, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak będzie wyglądało jeśli będzie to faktycznie zwykły goblin na wilku. Jeśli goblin jest w hełmie, z lancą i tarczą a wszystko w oczojebnych bretońskich kolorach to nie byłoby problemu. Jakby baba miała 3 łby, łuski i ogon to też by była sprawa jasna.Aldean pisze:sytuacja bedzie wygladala tak samo w momencie kiedy dasz komus takiego wilka i tą kobiete posąg:Q w pierwszej sytuacji obserwujący powie goblin na wilku, a w drugiej posąg kobiety.
I na zakończenie mojego udziału w dyskusji jeszcze zajebista armia 1,75 koła. Wsadzę to wszystko na stosowne podstawki, napiszę rozpę i jadę na Koziołka. Do organizatorów mam prośbę by parowali mnie tylko z kumatymi ludżmi bo nie mam zamiaru 100 razy powtarzać, który kasztan to champion i które oddziały kasztanów mają sztandar.
Kuba challenge? - to moja ostatnia propozycja. No chyba, że mi jakiś podły sędzia tego nie dopuści to wtedy cofam wyzwanie. Przecież gra z normalnie zrobioną bretą to potworna nuda.
Narka.
Kuba challenge? - to moja ostatnia propozycja. No chyba, że mi jakiś podły sędzia tego nie dopuści to wtedy cofam wyzwanie. Przecież gra z normalnie zrobioną bretą to potworna nuda.
Narka.
Ostatnio zmieniony 4 mar 2010, o 14:56 przez Dębek, łącznie zmieniany 5 razy.
tego typu posty to moim zdaniem żal, zacofanie w rozwoju i dolnomieszczaństwo (nie mówiąc brzydko wiocha)...Remx pisze:Witam
W drodze wyjaśnienia "Blood Elfy" to geje.
Ale co do tematu na 100% to nie są DE!
Kolega pokazał mi fotki nie mówiąc o co biega i miałem zgadnąć co to jest.
Twoje harpie to nic innego jak wichki allla dancerzy z WE
BG (ci czarni) z mieczami szybciej to Exeki a nie BG
kolejny unit z halabardami od kiedy symbol HE jest symbolem DE ?? spiłować w czapkach piora zamalować baner i może będą BG
DR to 100% WE Glade raidersi.
Smok = Gryf ? WTF od jutra moje balisty będą Hydrami i rydwanami
A ten Centaur ze skrzydłami lol nie wspomne o tym kolosie masz kociołek orginalny na cholere jakies dziwolagi wystawiać lol
Co do malowania wygląda bardzo ładnie ale konwersje wyglądają na kogoś kto ma 8-10lat lol no chyba że tyle masz to sorrki
W drodze wyjaśnienia gdyby Ice nie wiedział co to jest Hydra http://pl.wikipedia.org/wiki/Hydra
Piszesz że jego konwersje wyglądają na kogoś kto ma 8 - 10 lat, ale to samo można powiedzieć o twoim poście.
Ja wiem że może sie komuś nie podobać jakaś armia ale należy to wyrazić w odpowiedni sposób a nie tak jak w tym przypadku w sposób grubiański i na "poziomie 8 - 10 cio latka".
Zrozumcie wreszcie że chłpak miał taką wizje swojej armii i należy to uszanować.A to że tobie się ona nie podoba to zachowaj to dla siebie.Ma prawo grać armią tak zobioną jaka mu sie podoba tymbardziej że użył do konwersji w większości ludków GW i swoich własnych pieniędzy. I banowanie jego armii na turnieju było duża przesadą bo sory ale organizator turnieju chyba nie jest od tego aby mi dyktował jak ma być skonwertowana moja armia...
Ps: Ice może tylko żałować ze nie jest kolegą klubowym blessa bo wtedy by spokojnie mógł sobie dograć swojimi ludkami do konca...
Ostatnio zmieniony 4 mar 2010, o 14:11 przez Undead, łącznie zmieniany 1 raz.
Undead84 pisze:tego typu posty to moim zdaniem żal, zacofanie w rozwoju i dolnomieszczaństwo (nie mówiąc brzydko wiocha)...Remx pisze:Witam
W drodze wyjaśnienia "Blood Elfy" to geje.
Ale co do tematu na 100% to nie są DE!
Kolega pokazał mi fotki nie mówiąc o co biega i miałem zgadnąć co to jest.
Twoje harpie to nic innego jak wichki allla dancerzy z WE
BG (ci czarni) z mieczami szybciej to Exeki a nie BG
kolejny unit z halabardami od kiedy symbol HE jest symbolem DE ?? spiłować w czapkach piora zamalować baner i może będą BG
DR to 100% WE Glade raidersi.
Smok = Gryf ? WTF od jutra moje balisty będą Hydrami i rydwanami
A ten Centaur ze skrzydłami lol nie wspomne o tym kolosie masz kociołek orginalny na cholere jakies dziwolagi wystawiać lol
Co do malowania wygląda bardzo ładnie ale konwersje wyglądają na kogoś kto ma 8-10lat lol no chyba że tyle masz to sorrki
W drodze wyjaśnienia gdyby Ice nie wiedział co to jest Hydra http://pl.wikipedia.org/wiki/Hydra
Piszesz że jego konwersje wyglądają na kogoś kto ma 8 - 10 lat, ale to samo można powiedzieć o twoim poście.
Ja wiem że może sie komuś nie podobać jakaś armia ale należy to wyrazić w odpowiedni sposób a nie tak jak w tym przypadku w sposób grubiański i na "poziomie 8 - 10 cio latka".
Zrozumcie wreszcie że chłpak miał taką wizje swojej armii i należy to uszanować.A to że tobie się ona nie podoba to zachowaj to dla siebie.Ma prawo grać armią tak zobioną jaka mu sie podoba tymbardziej że użył do konwersji w większości ludków GW i swoich własnych pieniędzy. I banowanie jego armii na turnieju było duża przesadą bo sory ale organizator turnieju chyba nie jest od tego aby mi dyktował jak ma być skonwertowana moja armia...
Ps: Ice może tylko żałować ze nie jest kolegą klubowym blessa bo wtedy by spokojnie mógł sobie dograć swojimi ludkami do konca...
Armia ładna- ale to nie dark elfy!!!!
Ja wystawie swoje lizaki jako HE, powiem że specjalnie je pomalowałem na niebiesko żeby się kojarzyły i niech przeciwnicy się martwią co z tym zrobić bo ja mam przecież genialny pomysł.
Porównywanie armaty pasiaka do tych posągów to chyba jakaś pomyłka- Pasiak ma ładnie skonwertowaną armate żeby pasowała do klimatu WE- WE! armii z uniwersum warhammera. Jak tylko GW wyda armie blood elves to pierwszy pogratuluje Ice-T zajebistej armii, do tego czasu sorry bo DE to napewno nie są.
I także przyłączam się do prośby o zdjęcia tego co było na stole bo ja tam widziałem co najmniej dwa wielkie posągi
Nie, nie jest od tego, ale jak najbardziej jest od tego, żeby ci tej armii nie uznać - jego turniej, jego prawo, wyraźnie określone w regu, nie?Undead84 pisze:sory ale organizator turnieju chyba nie jest od tego aby mi dyktował jak ma być skonwertowana moja armia...
Jedziesz komuś, że jedzie komuś, że rzeźbi jak 8-10 latek a sam zachowuje się jak 8-10 latek a potem sam piszesz jak 8-10 latek. Historia się lubi powtarzać.Undead84 pisze: Ice może tylko żałować ze nie jest kolegą klubowym blessa bo wtedy by spokojnie mógł sobie dograć swojimi ludkami do konca...
a to już poniżej pasa jest! Może i to sciągnięcie armii było sprawą dyskusyjną, ale Bless napewno nie jest świnią. Takie teksty to buractwo, nie dyskusja.Undead84 pisze: Ps: Ice może tylko żałować ze nie jest kolegą klubowym blessa bo wtedy by spokojnie mógł sobie dograć swojimi ludkami do konca...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
"Porównywanie armaty pasiaka do tych posągów to chyba jakaś pomyłka- Pasiak ma ładnie skonwertowaną armate żeby pasowała do klimatu WE- WE! armii z uniwersum warhammera."
I znowu to samo...armata która pasuje do klimatu WE...armii z uniwersum Warhammera, której OSOBIŚCIE nie potrafie wyobrazic sobie z armatą...ale to kwestia ograniczeń tak eksponowanych w tym temacie;)
I znowu to samo...armata która pasuje do klimatu WE...armii z uniwersum Warhammera, której OSOBIŚCIE nie potrafie wyobrazic sobie z armatą...ale to kwestia ograniczeń tak eksponowanych w tym temacie;)