Wybór składu - ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Wybór składu - ETC 2011
Nie czepiam sie ze zlosliwosci, staram sie tylko obalic argument Darka odnosnie ligi bedacej dobra wymierna doboru skladu na ETC. Wyluzuj Robercik, bo Ci zylka na skroni peknie.
lubie po prostu sie z tobą droczyć, dobrze mnie to relaxuje
co do żylki to jeszcze zobaczymy, czy predzej tobie czy Darkowi pęknie od tego parcia na ETC2011

co do żylki to jeszcze zobaczymy, czy predzej tobie czy Darkowi pęknie od tego parcia na ETC2011

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- swieta_barbara
- habydysz
Heh, nawet nie wiesz jak utrafiony jest Twoj komentarz.
No ja w tym roku byłem w reprezenacji Kanady, znam hymn i mam koszulkę! Jeszcze 6 osób i PolTeam nie będzie miał po co jechaćJasiuuu pisze:Zawsze możemy wystawić reprezentację Canady (mam obywatelstwo!)
wstęp do składu: marne 150zł
Zapisy:
1.Jasiuuu
2.Kołata
3.
4.
5.
6.
7.
8.

jasiu podaj numer konta biore dwa, jedno na zapas, czy za bycie kapitanem jest dopłata?
zakładamy stringi z listkiem klonowym na przyrodzeniu i ANAL terror!!!
zakładamy stringi z listkiem klonowym na przyrodzeniu i ANAL terror!!!
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Heh, zawsze można liczyć, że tematy o ETC dostarczą wiele rozrywki.
Urzekła mnie urocza wymiana uprzejmości Baśki i Darka, cytaty "po upiciu" bardzo soczyste, szkoda tylko, że nie ma nagrań i/lub logów z gadu-gadu, jak drzewiej bywało. Widać wczesna pora jeszcze, do ETC parę ładnych miechów. Z czasem będą pewnie pękać żyły na lewo i prawo.
Z głosowania dowiedziałem się, że jestem Mniejszym Złem (thx Ziemko) - w sumie bardzo fajna nowa ksywka dla mnie
. Biorę.
Ale stroje ludowe Kanady zaproponowane przez Robsona i tak to wszystko przebijają, mam nawet chyba pierwowzór:

i taniec na rozgrzewkę, proponuję w Youtube wpisać Yatta!, jeśli ktoś nie miał okazji tego zobaczyć
Urzekła mnie urocza wymiana uprzejmości Baśki i Darka, cytaty "po upiciu" bardzo soczyste, szkoda tylko, że nie ma nagrań i/lub logów z gadu-gadu, jak drzewiej bywało. Widać wczesna pora jeszcze, do ETC parę ładnych miechów. Z czasem będą pewnie pękać żyły na lewo i prawo.
Z głosowania dowiedziałem się, że jestem Mniejszym Złem (thx Ziemko) - w sumie bardzo fajna nowa ksywka dla mnie

Ale stroje ludowe Kanady zaproponowane przez Robsona i tak to wszystko przebijają, mam nawet chyba pierwowzór:
i taniec na rozgrzewkę, proponuję w Youtube wpisać Yatta!, jeśli ktoś nie miał okazji tego zobaczyć

Barbarossa pisze:
Z głosowania dowiedziałem się, że jestem Mniejszym Złem (thx Ziemko) - w sumie bardzo fajna nowa ksywka dla mnie. Biorę.
No coz uwazam, ze sam Debek lepiej by sobie poradzil z wybieraniem skladu.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Postaram się więc nie przeszkadzać mu za bardzo, jeśli ta opcja przejdzie. 

- Barbarossa
- Mniejsze zło
Te głosowania i dyskusje są brutalne. Dla Ziemka jestem mniejszym złem, Jankiel twierdzi, że się nigdy ze mną nie zgadza i nie mam przyjaciół... Gdybym miał deprechę, to pewnie bym właśnie zmierzał ze sznurem w kierunku mostu siekierkowskiego.
No i nie rozumiem niechęci Kudłatego do zespołu Yatta!. Przecież to musical o polskiej scenie WFB, sądząc po wszystkich soczystych anegdotach z turniejowych imprez okraszonych napełnionymi kondomami.
No i nie rozumiem niechęci Kudłatego do zespołu Yatta!. Przecież to musical o polskiej scenie WFB, sądząc po wszystkich soczystych anegdotach z turniejowych imprez okraszonych napełnionymi kondomami.
Płakac nie będziemy, ale z łaski swojej najpierw wybierz skład, a potem załatwiaj swoje prywatne sprawyGdybym miał deprechę, to pewnie bym właśnie zmierzał ze sznurem w kierunku mostu siekierkowskiego.

ur etc2011 friend
Robson

RIP