Bob's Miniatures update 2018
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: BoB Miniatures up 14.05 Ogre Monk, Ogre Lord wip & old b
Na żywo dywan wygląda jeszcze lepiej!
Polecam interesy z tym Panem. Wszystko sprawnie, zrobione tak jak chciałem.
Polecam interesy z tym Panem. Wszystko sprawnie, zrobione tak jak chciałem.
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Początek pracy nad chyba największym dotychczas projektem, na razie wip podstawki. Jak zawsze - więcej zdjęć na blogu.
- Kedziorson
- Masakrator
a na drzewach zamiast liści będą wisieć ....?
elfy ?:D
elfy ?:D
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Drzewo docelowo ma być uschnięte, więc liści nie będzie, będzie natomiast bujna roślinność typu liany, grzyby, huby, mchy i inne tego typu rzeczy. Dodatkowo większość miejsc gdzie teraz jest piasek będzie zakryte przez 2 - 3 cm roślinność
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Cena jak cena, sam też bym taniej go nie sprzedawał.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Ja się wcale nie dziwię, że byś taniej nie sprzedawał bo na pewno trzeba było włożyć sporo pracy aby taką figurkę zrobić, trzeba sporo pracy aby ją odlać, pewnie i trochę żywicy. Ale w podobnej cenie jest np: Morathi na pegazie. I ja osobiście gdybym był na kupnie to wolałbym kupić produkt GW, ale to moje zdanie, a każdy zrobi jak chce.
BTW tak sobie myślę, że czasami zabawa w rzeźbienie, odlewanie i sprzedawanie modeli się nie kalkuluję
BTW tak sobie myślę, że czasami zabawa w rzeźbienie, odlewanie i sprzedawanie modeli się nie kalkuluję
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
To powyzej to i tak chyba produkcja po kosztach na poczatek. A jak ktos juz ma Morathi i wiedzme GZonowa, to jest to mila odmiana - glupio jak wszystkie pegazy wygladaja tak samo wszak jakbym obecnie dysponowal choc mala iloscia zbednej gotowki to bym kupil ;p ... pewnie za miesiac czy dwa...pepe pisze:Ja się wcale nie dziwię, że byś taniej nie sprzedawał bo na pewno trzeba było włożyć sporo pracy aby taką figurkę zrobić, trzeba sporo pracy aby ją odlać, pewnie i trochę żywicy. Ale w podobnej cenie jest np: Morathi na pegazie. I ja osobiście gdybym był na kupnie to wolałbym kupić produkt GW, ale to moje zdanie, a każdy zrobi jak chce.
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Konwersjo-rekonstrukcja DE Command Group:
I płaszczyki:
I płaszczyki:
MI się ąz łezka w oku kręci jak stare figsy widzę. To było coś. Poluje już od dłuuugiego czasu na kapitana korsarzy metalowego tego z toporem i odciętą głową.
Nie powiem teraz figurki znacznie łatwiej się obrabia i konwertuje ale tamte figurki mają dla mnie moc;-)
Nie powiem teraz figurki znacznie łatwiej się obrabia i konwertuje ale tamte figurki mają dla mnie moc;-)
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Smiem twierdzic, ze ta 5ed czarna gwardia jest duuuuzo ladniejsza niz obecna. Obecna to w sumie az wstyd wystawic i tylko sie ciagle zastanawiac czym by tu ja zproxowac ...exacami czy...
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Mały update ogrzego lorda:
Więcej fotek i opis na blogu... w ciągu najbliższego tygodnia wrzucę wipa Fiend of Slanesh i czaszkę slaana
Więcej fotek i opis na blogu... w ciągu najbliższego tygodnia wrzucę wipa Fiend of Slanesh i czaszkę slaana
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Peleryna jak zawsze w Twoim wykonaniu mi się bardzo podoba;)
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Dostałem zgodę na publikowanie, więc podeślę wam to czym się chwilowo zajmuję:
Pierwsze wipy, na razie tylko poza i proporcje, nie oceniajcie jeszcze całości :p
Więcej informacji na blogu
Pierwsze wipy, na razie tylko poza i proporcje, nie oceniajcie jeszcze całości :p
Więcej informacji na blogu