12-13.03 DMŚ - wyniki strona 11, GTA strona 16

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Andrzej
Pan Spamu

Re: 12-13.03 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA ŚWIATA

Post autor: Andrzej »

@Dmtrij
Ja pierdziele, ale akcja xD

A nie mogliście mu wytłumaczyć ręcznie, żeby się nie czepiał? W końcu z tego co zrozumiałem on był jeden, a Was co najmniej dwóch :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

On był jeden w jednym aucie a w drugim było gęsto od dresów. Tłumaczenie ręczne to słaby pomysł jak tłumaczących jest dwa razy mniej :D
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

siła argumentów tym razem wygrała z argumentami siły:P
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

W SPRAWIE MAŁEGO WYBORU NA STRONIE GNOMA (SPONSORA BONÓW) – W CIĄGU KILKU DNI BĘDZIE ONA UZUPEŁNIONA.

MOŻNA KONTAKTOWAĆ SIĘ ZE SKLEPEM TELEFONICZNIE BĄDŹ MAILOWO(polecam tą opcje bo na pewno będzie szybciej)

Myślę że jest to dość ważna informacja w związku z tym że rozdaliśmy 800 zł w nagrodach losowych:)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Teraz to może jest zabawne, ale raczej nei było wtedy. Kurde aż szok że takie akcje mają miejsce w dzisiejszych czasach.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

No tak, w takim razie to faktycznie nie byłby dobry pomysł :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

ja zdąrzyłem krzyknąć tylko "K**wa NIE!" kiedy Maryś zredukował i wprawiając silnik Żółtego Szerszenia w jakieś absurdalne obroty rozpędził go do około 160km/h.
Mistrzostwo świata =D> =D> =D>
Obrazek

Awatar użytkownika
Burack
Mudżahedin

Post autor: Burack »

A pamietacie moze rejestracje ktoregos z tych samochodow ?
Bo my ich w Pszczynie znajdziemy i zrobimy im takie 20-0... :D

Epic. mam nadzieje ze wam sie modele zabardzo w walizkach nei poobijaly przy tej dzikiej jezdzie :)

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Najlepsze było to, że mieliśmy miejsce na składany dach pełne butelek z browarami i ani jedna się nie stłukła. Choć Dymitr na każdym zakręcie powtarzał "kur... mać" słysząc brzdęk szkła.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Dmtrij pisze: rozgrzanym do czerwoności chyba silnikiem pokluczyliśmy troche jeszcze i umknęliśmy zemsty rdzennych mieszkańców Pszyczyny odnajdując auto znajomych w Knurowie dopiero
Ale jak Wy już macie opanowaną topografię i nazwy miejscowości po drodze. Kto kiedyś słyszał o Knurowie. ;) Niezły przypał z tą całą akcją.

Szmyt
Chuck Norris

Post autor: Szmyt »

Dmtrij pisze: rozgrzanym do czerwoności chyba silnikiem pokluczyliśmy troche jeszcze i umknęliśmy zemsty rdzennych mieszkańców Pszyczyny odnajdując auto znajomych w Knurowie dopiero
na szczęście, 16 kwietnia, na następną Haję na Grubie nie musicie zahaczać o Pszczynę...
ale oczywiście po turnieju, z odpowiednim zapleczem, możemy się tam wybrać :D

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Tzn ten turniej to tylko taki event przed ustawką ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Dokładnie. Frustracja "losowością ósmej edycji" ma wyzwolić ukryte pokłady agresji.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

Jasif pisze:Dokładnie. Frustracja "losowością ósmej edycji" ma wyzwolić ukryte pokłady agresji.
większe pokłady energii wyzwalała we mnie 7ed. niż 8ed. :)
Janiszek pisze:Teraz to może jest zabawne, ale raczej nei było wtedy. Kurde aż szok że takie akcje mają miejsce w dzisiejszych czasach.
osobiście chciałem czekać na ów " dresów " w Knurowie ( mała ustawka ) ale chłopaki stwierdzili że lepiej będzie jak do tego nie dojdzie... tylko nie wiem do tej pory czy dla nich czy dla nas :twisted:

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Sciągniemy Manfreda i Balcera, są tłumaczami etatowymi

Awatar użytkownika
Szary
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szary »

Czy ktoś robił zdjęcia na DMŚ i może je wrzucić online? Chyba, że przeoczyłem już opublikowanego linka?

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Odwożąc wczoraj stoły do Katowic dwukrotnie przejeżdżaliśmy przez Pszczynę, łamaliśmy prawo:
- przekraczaliśmy prędkość
- przejeżdżaliśmy na czerwonym świetle(dwukrotnie)

Niestety żaden obywatelski patrol nas nie zatrzymał… :(

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Laik pisze:Odwożąc wczoraj stoły do Katowic dwukrotnie przejeżdżaliśmy przez Pszczynę, łamaliśmy prawo:
- przekraczaliśmy prędkość
- przejeżdżaliśmy na czerwonym świetle(dwukrotnie)

Niestety żaden obywatelski patrol nas nie zatrzymał… :(
"transportu drzewnego" się nie rusza, może wieźliście opał? ;P
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Nie, ale mogliśmy być w niezłych opałach jeżdżąc na czerwonym z nieprzepisową prędkością, mając tylko jedno przednie światło działające :P :lol2:
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

ODPOWIEDZ