Mam nadzieję, że nikt nic nie będzie miał przeciw, bo sam mam podobną koncepcję.Majestic pisze:Myślicie że będzie ok jeśli wystawie golgfaga jako BSB? Ma coś sztandaropodobnego na plecach, a model jest przedni .

Moderator: Afro
Mam nadzieję, że nikt nic nie będzie miał przeciw, bo sam mam podobną koncepcję.Majestic pisze:Myślicie że będzie ok jeśli wystawie golgfaga jako BSB? Ma coś sztandaropodobnego na plecach, a model jest przedni .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
To jest chyba napisane tak w razie gdyby kiedyś przyszło mu rzucać na 3 kostkach. Nie wiem czy to możliwe.biały pisze:Nie doczytałem czegoś czy tak dziwnie sprecyzowane jest przy stonehornie. Że podczas szarży zadaje extra 3 impacty jak wypadnie na kościach 10 lub więcej, z tym że na dwóch najwyższych notach. Nigdzie nie ma napisane że ma swifta
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowieWisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo