Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04 wyniki str 25
- Kedziorson
- Masakrator
Re: Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04
Maciek Paraszczak ? OGRY ?? jeżeli utrzymał formę z czasów starego booka ogierów i jest ograny na 8ed to czuje przynajmniej podium !!
Dawaj Maciej!
Dawaj Maciej!
Nie pompuj balona Kędziorson Jeśli w ogólę pojadę to będzie moja 4,5,6,7,8 bitwa na 8ed. Armia 7 edycyjna - bez Mourfangów, bez Ironblastera, bez solidnego oddziału Maneaterów (tylko trójeczka jest ze snajperem). Jadę z klockiem Ogrów i Scraplauncherem, wiec szykuje dupę na twarde lanie, ale za to 5 bitew w 2 dni to dobre przetarcie i możliwość poznania co teraz wystawia się na stołach. Tylko te 700 km sprawia, że mimo, iż wysłałem zgłoszenie, cały czas się waham.Kedziorson pisze:Maciek Paraszczak ? OGRY ?? jeżeli utrzymał formę z czasów starego booka ogierów i jest ograny na 8ed to czuje przynajmniej podium !!
Dawaj Maciej!
Do tego nie mogę jechać w piątek, bo o 20.30 Wisła gra z Legią, i trzeba na stadionie być. Zobaczyy czy w ogóle dotrę....
w kwestii formalnej - czy będą dostępne materace gimnastyczne do spania na sali z soboty na niedzielę?
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
Khanrad pisze:1. Inferno
2. Kalafior
3. Pocisk
4. Ripek
5. Lenart
6. Morrok
7. Kryśka
8. Helion
9. Grichalk
10. CzarnY
11. Lazur
12. Panda
13. Relosu
14. Akadera
15. Karli
16. Delight!
17. Khanrad
18. Krusk
19.
20.
21.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
- Retaguardia
- "Nie jestem powergamerem"
mam pytanie, bedzie miał ktoś może pozyczyc 5 harpii na turniej za jakąs gratyfikacje w pieniądzu? od tego zalezy moj udzial w turnieju wiec help please
1. Inferno
2. Kalafior
3. Pocisk
4. Ripek
5. Lenart
6. Morrok
7. Kryśka
8. Helion
9. Grichalk
10. CzarnY
11. Lazur
12. Daw
13. Panda
14. Relosu
15. Akadera
16. Karli
17. Delight!
18. Khanrad
19. Krusk
20.
21.
2. Kalafior
3. Pocisk
4. Ripek
5. Lenart
6. Morrok
7. Kryśka
8. Helion
9. Grichalk
10. CzarnY
11. Lazur
12. Daw
13. Panda
14. Relosu
15. Akadera
16. Karli
17. Delight!
18. Khanrad
19. Krusk
20.
21.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Cosmo: trzeba bylo tak odrazu moge wskazac kilka takich osiedli ze wystarczy krzyknac cos pochlebnego np o legii a pozniej bijesz swoj rekord zyciowy w biegu
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Odrobina statystyki:
Kod: Zaznacz cały
BoC 1
BRE 6
CHD 3
DE 5
DF 8
DoC 5
EMP 4
HE 3
LIZ 3
OK 6
OnG 6
SKV 7
TK 3
VC 7
WE 4
WoC 10
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Fuck... Potnijcie mocniej tą armię, bo niezdrowo się robi
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Cóż to za insynuacje!Cosmo pisze:Akadera, nie znasz widac historii Paraszczakow Oni nie chodza ogladac meczy )
Serio, to teraz z Kubusiem wygrzewamy miejsca permium na stadionie i wpieprzamy kiełbaski jak na prawdziwych pikników, i głowy rodzin przystało
Natomiast wielki sentyment do Białegostoku mamy, bo przecież my jesteśmy stara gwardia z czasów, gdy Wisła z Jagą to była jedna z najdłuższych zgód w Ekstraklasie. Braci się nie traci!
W piątek zaczynam kurację antybiotykową z zakazem jazdy samochodem przed poniedziałkową operacją. Jakoś nie widzę się w BiałymAkadera pisze:To rozumiem Groszek ze mozemy sie ciebie spodziewac
WE jakos malo w porownaniu do bazylowego wysypu
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl