Semi pisze:Wrzucicie mapki, co by mozna bylo je testowac na pre?
Lidder pisze:Mapki będą mniej więcej się pokrywały, ale jakie będą dowiecie się dopiero jak podejdziecie do stołu
Semi pisze:Wrzucicie mapki, co by mozna bylo je testowac na pre?
Lidder pisze:Mapki będą mniej więcej się pokrywały, ale jakie będą dowiecie się dopiero jak podejdziecie do stołu
Lidder pisze:Semi pisze:Wrzucicie mapki, co by mozna bylo je testowac na pre?Lidder pisze:Mapki będą mniej więcej się pokrywały, ale jakie będą dowiecie się dopiero jak podejdziecie do stołu
Dmtrij pisze:To z cytatami to jakaś gra??
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Khuman pisze:najprawdopodobniej
Można prosić o doprecyzowanie? Np. takie goblińskie grzybki to "kostka magii", czy mogą z grzybów wycisnąć de facto 17 i więcej, bo to nie "kostki magii"?Lidder pisze:Można maksymalnie użyć 12 kostek magii w turze magii
Dodałem.kemot pisze:A jak liczycie punkty za odziały?? Trzeba zabić cały żeby dostać pts??
Limit "12" dotyczy tylko kostek magii.Paraszczak pisze:Można prosić o doprecyzowanie? Np. takie goblińskie grzybki to "kostka magii", czy mogą z grzybów wycisnąć de facto 17 i więcej, bo to nie "kostki magii"?Lidder pisze:Można maksymalnie użyć 12 kostek magii w turze magii
Paraszczak pisze:+2DP za spójne oddziały przewiduje załogantów do Hydr czy Hagi do Kotła...czy te 2 konkretne oddziały podchodzą pod oddziały o 3+ modelach jeśli chodzi o Traye?
W tym wypadku tray nie jest wymagany. Załoganci to miły dodatek, który warto zobaczyć na stole. Szkoda więc go dodatkowo "karać".Paraszczak pisze:Up? Proszę o odpowiedź bo zamawiam Traye.Paraszczak pisze:+2DP za spójne oddziały przewiduje załogantów do Hydr czy Hagi do Kotła...czy te 2 konkretne oddziały podchodzą pod oddziały o 3+ modelach jeśli chodzi o Traye?
Też tak myślę, piczka jako pierwsza nie będzie fajnaRince pisze:Chlopaki, dajcie jako pierwsza bitwe Dawn Attack. Troche klimatu!