DMP - Polcon 2007, 1-2.09.2007, Warszawa
-
- Chuck Norris
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Aj waj, zapomniał bym, czy mogę dostać nr kom do kogoś z organizatorów? Shino? Green Knight?
Ktoś ma do nich nr, nie wiem czy zajrzą tutaj w najbliższym czasie a jak pisałem z rańca już wyjeżdżamy.
Proszę o info na priv.
Ktoś ma do nich nr, nie wiem czy zajrzą tutaj w najbliższym czasie a jak pisałem z rańca już wyjeżdżamy.
Proszę o info na priv.
Podstawki z piaskiem i 2 warstawmi stykną.
WYSYWIG Bdzie wymagany. od 1 do 2 karnych za jego brak.
Podstawki pod maszny nie są wymagane, ale przed bitwą powiedz przeciwnikowi z którego punktu maszyny mierzysz.
DaBoss. Za opłaty odpowiada Polcon. Aktualne zgłoszenia są na 14 i 15 stronie. W postach moim i shina. Ewetualnie 15-16. NIe pamiętam.
Doszło pare rospisek. Kto nie dostał rospisek niech da mi je jutro. Z poczty już nie ściągam.
@blady rasta. Jeśłi masz już opłacone to musisz odebrać swoją kartę i podpisać kilka papierków. Mogą być w sobote kolejki, więc radze przybyć wcześniej.
@Jonas spakowałem
WYSYWIG Bdzie wymagany. od 1 do 2 karnych za jego brak.
Podstawki pod maszny nie są wymagane, ale przed bitwą powiedz przeciwnikowi z którego punktu maszyny mierzysz.
DaBoss. Za opłaty odpowiada Polcon. Aktualne zgłoszenia są na 14 i 15 stronie. W postach moim i shina. Ewetualnie 15-16. NIe pamiętam.
Doszło pare rospisek. Kto nie dostał rospisek niech da mi je jutro. Z poczty już nie ściągam.
@blady rasta. Jeśłi masz już opłacone to musisz odebrać swoją kartę i podpisać kilka papierków. Mogą być w sobote kolejki, więc radze przybyć wcześniej.
@Jonas spakowałem
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
do mnie tez pare doszlo... jutro najprawdopodobniej od 11 mnie nie bedzie do konca dmp wiec nie jestem pewien czy zdarze sprawdzic nastepne ktore dojda...Green Knight pisze: Doszło pare rospisek. Kto nie dostał rospisek niech da mi je jutro. Z poczty już nie ściągam.
W niedzielę amienia się rozkład jazdy.
4 bitwa w iedziele zaczyna się o 9 a piąta o 12 30. Chcemy się wyrobić na rozdanie nagród GOLDEN DAeMONA by połączyć te sprawki.
Teraz jestem tylko kom!!!!
515 460 264
4 bitwa w iedziele zaczyna się o 9 a piąta o 12 30. Chcemy się wyrobić na rozdanie nagród GOLDEN DAeMONA by połączyć te sprawki.
Teraz jestem tylko kom!!!!
515 460 264
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Fajny mail dostałem dzisiaj na dobranoc.Cześć,
Mamy problem z noclegiem dla Was - wczoraj okazało się, że łózka
polowe,
które dostaliśmy, nie nadają się do użytku. Dlatego z planowanych 280
miejsc
(łóżka i materace) zrobiło się 180 (same materace) - czyli mniej, niż
liczba uczestników, którzy zamawiali nocleg w salach przez Internet.
W tej sytuacji miejsca na materacach dostali ci uczestnicy, którzy
wczesniej
przyjechali. Zostało już tylko kilkanaście materacy i na pewno nie
starczy
ich dla Was wszystkich. Dlatego bardzo proszę - weźcie ze sobą śpiwory
i karimaty. Będziecie spać w tych samych salach, w których miały stać
łóżka.
Gwarantujemy, że przynajmniej podłogi dla Was starczy.
Przekażcie, proszę, pozostałym członkom Waszych grup, zeby wzięli
śpiwory
i karimaty (nie do wszystkich mamy maile).
Bardzo Was przepraszam w imieniu organizatorów.
No widocznie ci co się zarejestrowali wcześniej będą spać na podłodze.Szafa pisze:Nie, Ci ktorzy zarejestrowali sie zdalnie i oplacili sa juz przypisani do sal i oni juz jakby maja rezerwacje.
Dzisiaj przygotowalismy ponad 100 lozek i materacy i ok. 1000 identyfikatorow.
Tyczy sie to tych "z ulicy".
Szkoda się dowiedzieć na ostatnią chwilę o takich sprawach
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ahhahahha
no ładnie
team lubelskich kiełbas rusza do zobaczenia!
no ładnie
team lubelskich kiełbas rusza do zobaczenia!
to znaczy ze pooddaja te 5zl, przynajmniej ja to tak rozumiem, bo jesli nie to na wejsciu kogos zrugam z gównem wogle coraz bardziej zygam tym laczeniem z konwentami... ja rozumiem ze to Warszawa i jest drogo, ale mi sie mega podobalo rok temu, oczywiscie jeszcze nie widzialem jak bedzie w tym roku... ale akcja z noclegiem, akcja z miejscami dla furek (a wiadomo ze na konwenty nie jezdza tylko rozesmiane nastolatki i studenciki, tylko rowniez ludzie posiadajacy wlasny transport.. takie rzeczy trzeba planowac !) nie napawają mnie optymizmem... dlaczego zawsze sie kombinuje jak zyd pod gore ? zrobilo by sie wejsciowke po 50zl od lebka, przy 220 osobach zebraloby sie cos kolo 12000zl, mysle ze to starczyloby na sale nawet w Warszawie...no ale nic.. do zobaczenia jutro *(ponarzekac zawsze trzeba )quas pisze:
i czy to znaczy ze za 5zl zarezerwowalem sobie kawalek nielepiacej sie podlogi??
Nie zrozumiałeś Adrian Miejsce jest - brak łóżek i materaców.Chory pisze:Ja np rejestrowalem sie przed 15 lipca zeby miec miejsce do spania.A teraz kto pierwszy ten lepszy.Żenada.
A o te 5 zl bedziemy sie ubiegać.Nie ma zlituj
Draconis - FOR EVER !!!
to moze inaczej Scimi
nie po to cisnolem na team zeby wplacac szybciej zeby spac na podlodze
to bylo fajne jak bylem na 1-2 roku studiow
teraz czlowiek sie starzeje...robi wygodnicki
co nie zmienia faktu ze 5zl za kawalek podlogi to nie wchodze w ten biznes; w ramach konwentu przekimac mozna sie gdziekolwiek
i jak pisal Thurion,ponarzekac trzeba
no i faktycznie,do zobaczyska jutro
nie po to cisnolem na team zeby wplacac szybciej zeby spac na podlodze
to bylo fajne jak bylem na 1-2 roku studiow
teraz czlowiek sie starzeje...robi wygodnicki
co nie zmienia faktu ze 5zl za kawalek podlogi to nie wchodze w ten biznes; w ramach konwentu przekimac mozna sie gdziekolwiek
i jak pisal Thurion,ponarzekac trzeba
no i faktycznie,do zobaczyska jutro
ale ja nic do was nie mam - też mam mega wk... z tego powodu, podobnie jak pozostała część mojej ekipy. Płacisz - wymagasz. 5 zł to było w umowie napisane - łóżko z materacem. 5 zł za podłogę to no comments. Będziemy się domagać zwrotu za nocleg jeśli na miejscu to się potwierdzi.
Draconis - FOR EVER !!!
Słuchajta, potrzebne jest na dmp 3 pomalowane trikiny!! Jak ktoś ma i może pożyczyć to niech pisze na priv, albo na gg: 2511632
ludu oczywiscie browar bedzie dla tego kto pozyczy
ludu oczywiscie browar bedzie dla tego kto pozyczy
Ostatnio zmieniony 31 sie 2007, o 22:24 przez Gasior, łącznie zmieniany 1 raz.