Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
paulinka17
Kretozord

Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów

Post autor: paulinka17 »

PiotrB pisze:Twój protekcjonalizmy właściwie z czego wynika? Z Twoich sukcesów w życiu ? Czy może sukecesów z WFB? Czy może z tego że jesteś Trollem?
Za kazdym razem z czego innego. Czasem sie jakiś paradoksiarz podłoży i aż żal go nie przetyrać. Czasem poziom absurdu dyskusji na tym forum dochodzi do granic w których zaczynam czuć sie swobodnie. Czasem wstane w poniedziałek i widzę jakieś słodkie pierdzenie a marzy mi sie czytanie czegoś zabawnego. Tak było dziś. Liczyłem na wymianę kąśliwości i szermierke intelektualną a tu budyń z sokiem.

sYsek
Kretozord

Post autor: sYsek »

może ponowię swoje pytanie/propozycję. Mam 2 wolne miejsca w samochodzie z Warszawy. Czy ktoś jest zainteresowany? (jeśli wszyscy wyrażą zgodę, to nawet 3 wolne miejsca, jednak Ci, którzy jechali moim śmiesznie małym samochodem, wiedzą, że to nie jest szczyt wygody)
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Panowie, meritum nam zwiało
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

Wasz malutki, nędzny flejm nigdy nie przebije tego, jaki zrobiła ósma bila na forum gnoma w zamierzchłych czasach, przez co byłego sprzedawce Romana, rzuciła dziewczyna, po tym jak przeczytała forum :twisted:

True story 8)

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

paulinka17 pisze:Nie obrazaj sie. Padło akurat na Ciebie, ale to jest szerszy problem. Nasze hobby jest dość infantylne, gdy spojrzy sie z zewnątrz. Wszyscy tutaj wiemy, że ta gra jest jednak dużo ciekawsza i ambitniejsza niż większość rozrywek nad którymi pieją "niefigurkowcy". Wiemy, ze jest tu sporo skilla, dużo zasad, psychologia, taktyka, że to jedna z najlepszych i najbardziej wymagających gier jakie wymyślono.
:lol2:
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

Spawn pisze:Wasz malutki, nędzny flejm nigdy nie przebije tego, jaki zrobiła ósma bila na forum gnoma w zamierzchłych czasach, przez co byłego sprzedawce Romana, rzuciła dziewczyna, po tym jak przeczytała forum :twisted:

True story 8)
SAUCE!
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

Niestety stare forum gnoma poszło się paść, razem z całą zawartością, ale spytajcie Jasifa, albo Ica, to wam potwierdzi.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

To, żeby podtrzymać zainteresowanie dla osoby która wygra turniej ja sam osobiście mam nagrodę.
Ową godną najwyższej uwagi rzeczą będzie 20 Kudłatych! I wbrew pozorom nie jest to dowcip.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Jak podpisie...
:)
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Hoops
Oszukista

Post autor: Hoops »

Czy ktoś może będzie kołował przez łódź i mógłby zgarnąć jedną osobę??
Obrazek

sYsek
Kretozord

zmiana planów, szukam miejsca w samochodzie na silesiana ;)

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

ślivek
Kretozord

Post autor: ślivek »

Ja też, ja też! Z dworca w Katowicach w piątek wieczór ktoś weźmie mnie zabłąkanego? Jeśli ktoś będzie tamtędy przejeżdżał po 19 i jest szansa że będzie miał spota to proszę o pw. Wyślę numer albo będę stał z kartonem z napisem Waaagh!
Obrazek

sYsek
Kretozord

z moim samochodem jak w kalejdoskopie ;)

szukam 2 osob z warszawy. wyjazd w piatkowe popoludnie.

Szczur22

Awatar użytkownika
Hoops
Oszukista

Dacie radę zorganizować tacki na figurki??
Obrazek

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

O czerwca na Was czekają. 8)

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Proszę się upominać jeśli komuś wpisałem zły pokój lub tego po prostu nie zrobiłem, a znajomy "rezerwował". Najlepiej na PW.

Awatar użytkownika
Bombaj
Chuck Norris

Post autor: Bombaj »

Lidder pisze:Proszę się upominać jeśli komuś wpisałem zły pokój lub tego po prostu nie zrobiłem, a znajomy "rezerwował". Najlepiej na PW.
wybacz ślepcowi, ale gdzie to sprawdzić?

Awatar użytkownika
Hoops
Oszukista

16strona tematu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Bombaj
Chuck Norris

Post autor: Bombaj »

Hoops pisze:16strona tematu.
dzięki, znalazłem i się cieszę ;)