Master w Poznaniu 15-16 marca
Re: Master w Poznaniu 15-16 marca
Przedpłata za turniej i obiadek wysłana ...
- swieta_barbara
- habydysz
Jak tam jest z gastronomią w okolicy?
Tzn. można coś przyzwoicie zjeść w zasięgu buta?
Tzn. można coś przyzwoicie zjeść w zasięgu buta?
Powoli lista zgłoszeń przestaje przyprawiać organizatorów o zawał serca.
Za to do grona sponsorów dołączył minimonsters. Kolejna z firm w Polsce, która powstała na zasadzie przecież to można robić nie dość, że lepiej to w dodatku taniej. Jak ktoś nie ma pomysłu skąd ogarnąć godnie wyglądający domek czy inny żywiczny element makiety to polecam "http://www.minimonsters.eu/". Na masterze w Poznaniu będzie można zobaczyć płotki ich produkcji (tak będziemy mieć płotki!).
Za to do grona sponsorów dołączył minimonsters. Kolejna z firm w Polsce, która powstała na zasadzie przecież to można robić nie dość, że lepiej to w dodatku taniej. Jak ktoś nie ma pomysłu skąd ogarnąć godnie wyglądający domek czy inny żywiczny element makiety to polecam "http://www.minimonsters.eu/". Na masterze w Poznaniu będzie można zobaczyć płotki ich produkcji (tak będziemy mieć płotki!).
kudłaty pisze:
Lista zgłoszonych z rozpą:
3.Sewi
Wisła Kraków.
Super
Widzę że przelew dotarł
Widzę że przelew dotarł
Wisła Kraków.
poszło
Rozpiska poszla, sianko leci jutro rano
Przedłużamy termin zgłoszeń do jutra rana, nie trzeba pisać czy zgłoszenie o 00:24 dostaje jeszcze punkty.
71 osób na teraz, pewnie kogoś pominąłem we wpisywaniu, starałem się każdemu potwierdzić mailowo. Jutro będzie więcej, bo dopiszę kilku baranów od nas, którzy nie kumają idei zgłaszania się.
71 osób na teraz, pewnie kogoś pominąłem we wpisywaniu, starałem się każdemu potwierdzić mailowo. Jutro będzie więcej, bo dopiszę kilku baranów od nas, którzy nie kumają idei zgłaszania się.
he he Maciek jedzie ze mną a się nie zgłosił Co praca robi z ludzimi.....kudłaty pisze:Przedłużamy termin zgłoszeń do jutra rana, nie trzeba pisać czy zgłoszenie o 00:24 dostaje jeszcze punkty.
A każdy punkt w warzywniaku na wagę złota
Wisła Kraków.