A ja się pytam o Be'lakora i Exalted Flamery. Be'lakora zwłaszcza plis plis

Hehe.Andrzej pisze:Może Śmiechu?
Te modele to:Smiechu pisze:Hehe.Andrzej pisze:Może Śmiechu?
Pożycz od kogoś Crypty, bo z pewnością osobiście będę chciał by te modele z Twojej kolekcji zostały usuniętę ze stołu, gdyż są to mega proxy - chyba każdy gracz VC stwierdzi to samo.
To jakieś nowe jednostki z UL? Bo nie czytałem jeszcze tego nowego dodatku, więc nie za bardzo kojarzę o czym mówisz.Laik pisze:Na treemena/treekina całkiem całkiem.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Albo trolle chaosu - miały już wiele żyć- to są moje proxy - przynajmniej mroczneGrichalk pisze:PiotrB pisze:Zaf- przecież ty decydujesz - ja bym tego nie puścił:) Ta figurka nie jest wystarczająco mroczna. Nie ,nie i nie
Edit: całkiem przypadkowo mam na sprzedaż;![]()
![]()
![]()
Oooo. Bestie Nurgla
Tym tokiem myślenia niedługo dojedziemy do wniosku że wystarczy by model miał odpowiednią podstawkę, a na niej może być cokolwiek.Szaitis pisze:To ze gtubasy Andrzeja sa brzydkie to wszyscy wiemy, ale nie przesadzajmy z rymi proxami... To sa w koncu recznie malowane figurki;) jeszcze troche i stwierdzicie ze armia Mlodego to prawie armia proxow;)
A to już do tego nie doszliśmy?Smiechu pisze:Tym tokiem myślenia niedługo dojedziemy do wniosku że wystarczy by model miał odpowiednią podstawkę, a na niej może być cokolwiek.Szaitis pisze:To ze gtubasy Andrzeja sa brzydkie to wszyscy wiemy, ale nie przesadzajmy z rymi proxami... To sa w koncu recznie malowane figurki;) jeszcze troche i stwierdzicie ze armia Mlodego to prawie armia proxow;)