Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Spawn
Chuck Norris

Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów

Post autor: Spawn »

Ja bym je chętnie zobaczył, jak ktoś specjalnie sklei i pomaluje. Nie wydają się przegiete, dość dużo kosztują pkt.

A ja się pytam o Be'lakora i Exalted Flamery. Be'lakora zwłaszcza plis plis ;)

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Wydaję mi się ze Solo wyraził się jasno kilka stron temu, UL niedopuszczony wieć cała jego zawartość niedopuszczona, to samo z battle scrollami i innymi cudami. Oczywiście mozecie czekać na odpowiedz Sola, ale myślę ze na 95% bedzie ona zgodna z moją :wink:

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Andrzej pisze:Może Śmiechu? :P
Hehe.
Pożycz od kogoś Crypty, bo z pewnością osobiście będę chciał by te modele z Twojej kolekcji zostały usuniętę ze stołu, gdyż są to mega proxy - chyba każdy gracz VC stwierdzi to samo.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

tak jak mówi Suchy, nie to znaczy nie Szaitis :D

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Sam jesteś prox :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Smiechu pisze:
Andrzej pisze:Może Śmiechu? :P
Hehe.
Pożycz od kogoś Crypty, bo z pewnością osobiście będę chciał by te modele z Twojej kolekcji zostały usuniętę ze stołu, gdyż są to mega proxy - chyba każdy gracz VC stwierdzi to samo.
Te modele to:

Obrazek

I osobiście uważam że mają dużo lepszy klimat, wygląd i lepiej reprezentują T5 tych stworów niz chuderlaki GW. Wiem bo sam organizwałem te modele, szkoda tylko że pomalowane tak ... "ręcznie" :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Na treemena/treekina całkiem całkiem.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

On jest kamienny :P Tu malowanie jest takie sobie ale mozna pomalować w klimat cmentarza z ktorego sie wywodzi!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Laik pisze:Na treemena/treekina całkiem całkiem.
To jakieś nowe jednostki z UL? Bo nie czytałem jeszcze tego nowego dodatku, więc nie za bardzo kojarzę o czym mówisz.

A co do modeli, to imo bardzo dobrze pasują do VC, fakt, są pomalowane dość średnio, ale na pewno nie są to proxy. A po wybejcowaniu wygladają naprawdę brzydko :D
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2014, o 14:07 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wiesz co i za co
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

Pasują to one jako fenbeasty z Albionu, kontrolowane przez dark emmisarry, slugusów Be'lakora, który nie jest dopuszczony :P

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Niech w tym przypadku wypowie sie Solo nie chce zeby moje subiektywne zdanie o Andrzeju wpływało na moja obiektywna ocenę tych ... kamieni
Które może byłyby jakimś pomysłem na ta jednostkę gdyby zastosowano tu szeroko pojete cmentarne konwersje
Nagrobek na podstawce to jak dla mnie za słaby sygnał

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Zaf- przecież ty decydujesz - ja bym tego nie puścił:) Ta figurka nie jest wystarczająco mroczna. Nie ,nie i nie :)

Edit: całkiem przypadkowo mam na sprzedaż; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2014, o 14:14 przez PiotrB, łącznie zmieniany 2 razy.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

@Adaś - ja lubię te fluffowe dyskusje. Jeśli więc chodzi o fluff to te kamyki nie mają nic wspólnego z cryptami.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

PiotrB pisze:Zaf- przecież ty decydujesz - ja bym tego nie puścił:) Ta figurka nie jest wystarczająco mroczna. Nie ,nie i nie :)

Obrazek

Oooo. Bestie Nurgla :)

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

To ze gtubasy Andrzeja sa brzydkie to wszyscy wiemy, ale nie przesadzajmy z rymi proxami... To sa w koncu recznie malowane figurki;) jeszcze troche i stwierdzicie ze armia Mlodego to prawie armia proxow;)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

nie przesadzajmy w drugą stronę też :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Crypty andrzeja to przyklad modeli w ktorych granica miedzy proxem a ladna fgurka jest bardzo cienka. W tym przypadku tak cienka jak jakosc malowania, ktorej moim zdaniem nie bylo jak je widzialem ostatni raz

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Grichalk pisze:
PiotrB pisze:Zaf- przecież ty decydujesz - ja bym tego nie puścił:) Ta figurka nie jest wystarczająco mroczna. Nie ,nie i nie :)

Obrazek

Oooo. Bestie Nurgla :)
Albo trolle chaosu - miały już wiele żyć- to są moje proxy - przynajmniej mroczne :).
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Szaitis pisze:To ze gtubasy Andrzeja sa brzydkie to wszyscy wiemy, ale nie przesadzajmy z rymi proxami... To sa w koncu recznie malowane figurki;) jeszcze troche i stwierdzicie ze armia Mlodego to prawie armia proxow;)
Tym tokiem myślenia niedługo dojedziemy do wniosku że wystarczy by model miał odpowiednią podstawkę, a na niej może być cokolwiek.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Smiechu pisze:
Szaitis pisze:To ze gtubasy Andrzeja sa brzydkie to wszyscy wiemy, ale nie przesadzajmy z rymi proxami... To sa w koncu recznie malowane figurki;) jeszcze troche i stwierdzicie ze armia Mlodego to prawie armia proxow;)
Tym tokiem myślenia niedługo dojedziemy do wniosku że wystarczy by model miał odpowiednią podstawkę, a na niej może być cokolwiek.
A to już do tego nie doszliśmy? :mrgreen:
Obrazek

ODPOWIEDZ