Najlepsze jest to że owa pozycja była w postaci komiksowej od 2009, a dopiero teraz zyskała naprawdę rozgłosGokish pisze:Afro mówił to samo a teraz czeka co niedziela ;D
Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Re: Seriale wszelakie
Afro to był komiks online potem manga a na końcu to cudo 
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Do tej pory mój ulubiony serial.
Proste, to szatański pomiot- matka zapewne była czarownicą.Laik pisze: @Leoh
strasznie w amerykańskim stylu - skąd oni w Walii wytrzasnęli murzyna w XIII wieku... takie sobe
Dla rozluźnienia obejrzyj sobie "Eryka Wikinga"
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Taki film był Trzynasty Wojownik, o Arabie z X-wiecznej Skandynawii. Od Arabów do murzynów jest blisko. Walia a Skandynawia to też nie są jakieś kosmiczne odległości, w szczególności, że Wikingowie regularnie najeżdżali "wyspy". Można.Laik pisze:skąd oni w Walii wytrzasnęli murzyna w XIII wieku... takie sobe
JEEEEEEEEEEEEEEEEEESSICA COME BACK HERE
klasa klasa jednak Netflix robi jedne z najlepszych seriali w ostatnim czasie. Może to dziwne ale ten mrok w JJ bardziej mi się podobał niż u DD i nie żałuje, że tak mało walk.
No i przy okazji Dr Who zrobił taką robotę z postacią Kilgrave'a, że ja pierdziu
.
Netflixie wincyj wincyj wincyj
(no w przyszlym roku 2 jebnięcia DD + House of Cards
)
klasa klasa jednak Netflix robi jedne z najlepszych seriali w ostatnim czasie. Może to dziwne ale ten mrok w JJ bardziej mi się podobał niż u DD i nie żałuje, że tak mało walk.
No i przy okazji Dr Who zrobił taką robotę z postacią Kilgrave'a, że ja pierdziu
Netflixie wincyj wincyj wincyj
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Mnie bardziej zdecydowanie kreca seriale wlasnie w stylu vikings, last kingdom, rzym niz te Twoje Gokish gowniaki o super bohaterach 
Rzym - el classico
The Last Kingdom - skonczyl sie sezon po 8 odcinkach
Tego bastarda moze zobacze, choc duzo osob mi poleca PAKT, wiec pewnie do niego podejde, bo sie przerwa zrobila znow serialowa do wiosny.
Rzym - el classico
The Last Kingdom - skonczyl sie sezon po 8 odcinkach
Tego bastarda moze zobacze, choc duzo osob mi poleca PAKT, wiec pewnie do niego podejde, bo sie przerwa zrobila znow serialowa do wiosny.
Leftovers koniec 2 sezonu nic nie będę pisał
Last kingdom przeczytałem książki w ekspresowym tempie tak mi podeszły i muszę powiedzieć, że serial jest bardzo okrojony. Wszystko się wydarzyło w tempie expresowym, a to co jest największą zaletą czyli rozterki Uthreda kim on naprawdę jest w serialu w zasadzie są tematem czwartorzędnym. Pomijając to wszystko i tak wszystkim polecam, bo historia i postacie są po prostu wypas:)
Czy ktoś wie co się dzieje z 2gim sezonem Gomorry?
Last kingdom przeczytałem książki w ekspresowym tempie tak mi podeszły i muszę powiedzieć, że serial jest bardzo okrojony. Wszystko się wydarzyło w tempie expresowym, a to co jest największą zaletą czyli rozterki Uthreda kim on naprawdę jest w serialu w zasadzie są tematem czwartorzędnym. Pomijając to wszystko i tak wszystkim polecam, bo historia i postacie są po prostu wypas:)
Czy ktoś wie co się dzieje z 2gim sezonem Gomorry?

Gomorre zaczalem ogladac, ale jakos akcja tak sie w maire powoli rozwijala i jestem jakos w 5tym odcinku i przestalem ogladac. Pewnie wroce za jakis czas.
Ziemuś bastarda nie zaczynaj lepiej Pakt. Niby Bastard ma dobry zwiastun ale już potem sam serial meh.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Zaczalem wczoraj Pakt. Chcialem zobaczyc 1 odcinek, skonczylo sie na 4. Dobra polska produkcja poki co.
Widze, ze bastarda nie mam co tykac bo raczej pozytywnych opinii nie zbiera.
Widze, ze bastarda nie mam co tykac bo raczej pozytywnych opinii nie zbiera.
Supergirl wprowadza Marsjanina - i pograne
jest hit 
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"