ETC 2017 - relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2017 - relacja
Najwidoczniej ez jak treeman wyjaśnił oba sfinksy.
co znaczy "ez" ??
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- wind_sower
- Masakrator
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Dzień dobry!
Właśnie pijemy kawcie i niedługo wyjeżdżamy pozwycięstwo.
Dzięki wszystkim za słowa wsparcia,
Moje bitwy z wczoraj - pan Bułgar dostał outplaya, pan Szwed dostał outplaya. Z tym fartem ze Szwedem to tak tylko płakałem razem z nim, żeby mu nie było smutno. Przygotuję roasta na youtubie to zobaczycie
Właśnie pijemy kawcie i niedługo wyjeżdżamy pozwycięstwo.
Dzięki wszystkim za słowa wsparcia,
Moje bitwy z wczoraj - pan Bułgar dostał outplaya, pan Szwed dostał outplaya. Z tym fartem ze Szwedem to tak tylko płakałem razem z nim, żeby mu nie było smutno. Przygotuję roasta na youtubie to zobaczycie
No to proszę zetrzeć francuzów !
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Zmiana w Polskim teamie Rince wchodzi za Solo na grę o wszystko z Francją.
Obie te informacje brzmia jak trolling
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Francuzi wrzucili paringi na fejs, solo gra
Chyba ze Polacy dla nich wszyscy tacy sami xD
Chyba ze Polacy dla nich wszyscy tacy sami xD
nie moge sie doczekac az napiszesz o tym pare slow xDFurion pisze:
pan Szwed dostał outplaya. Z tym fartem ze Szwedem to tak tylko płakałem razem z nim, żeby mu nie było smutno. Przygotuję roasta na youtubie to zobaczycie
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"