EEGT- info i pogaduszki
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Aha. Mniemam że bitety przyjdą pocztą, czy tak?
pytanie.
wiem ze rozpiski sa tajne.
co sie pod tym kryje?
marki sa tajne? kindredy sa tajne? spawningi sa tajne? vampiric powers sa tajne? virtue sa tajne?
no i nie wiem czy jedno zrozumialem ale jesli ktos ma wykopywaczke lu minerow to ja o tym nie wiem do ich wyjscia...?
wiem ze rozpiski sa tajne.
co sie pod tym kryje?
marki sa tajne? kindredy sa tajne? spawningi sa tajne? vampiric powers sa tajne? virtue sa tajne?
no i nie wiem czy jedno zrozumialem ale jesli ktos ma wykopywaczke lu minerow to ja o tym nie wiem do ich wyjscia...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
odpowiem tak, jak mi sie wydaje, ale niech jeszcze Barb sie wypowie:
IMHO te rzeczy, ktore wymieniles, tajne nie sa, gdyz powinny miec WYSIWYGbigpasiak pisze:marki sa tajne? kindredy sa tajne? spawningi sa tajne? vampiric powers sa tajne? virtue sa tajne?
IMHO tak...bigpasiak pisze:no i nie wiem czy jedno zrozumialem ale jesli ktos ma wykopywaczke lu minerow to ja o tym nie wiem do ich wyjscia...?
"I fart in your general direction"
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Tak, oczywiście możesz mieć haila
Co do jawności rozpisek - niestety GW tu również skomplikowało rzeczywistość niebywale i nie wiadomo, co powinno być tajne - więc jestem zwolennikiem opcji minimum, tzn tajne są magiczne przedmioty i wszystko wykupywane z tej samej puli, co magiczne przedmioty. Dodatkowo tajne sa jednostki, które "pojawiają" się w trakcie bitwy - assassini, minerzy, fanatycy itp. Jawne są marki, spawningi i wszelkie inne podobne upgrade'y - policzmy, że vampire powers też, chociaż na TWFie trwa o to zażarta debata.
Co do jawności rozpisek - niestety GW tu również skomplikowało rzeczywistość niebywale i nie wiadomo, co powinno być tajne - więc jestem zwolennikiem opcji minimum, tzn tajne są magiczne przedmioty i wszystko wykupywane z tej samej puli, co magiczne przedmioty. Dodatkowo tajne sa jednostki, które "pojawiają" się w trakcie bitwy - assassini, minerzy, fanatycy itp. Jawne są marki, spawningi i wszelkie inne podobne upgrade'y - policzmy, że vampire powers też, chociaż na TWFie trwa o to zażarta debata.
hmmm...
ciekawie...
ciekawie...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
spawningi mają mieć WYSIWYG... dobre... błogosławieństwo które jest nie zawsze wrodzone ale czasem zsyłane tuż przed bitwą na jednostkę... chyba siekne moim jaszczurkom aureole w kolorze płaszcza w jakim przechadza się Bóg po sklepieniu niebieskim szukając nowych światów i książek absolutnej niewiedzy... TAK- tylko trochę więcej zielonego
Proszę, wybacz ironię, to nic ad personam tylko taki cichy jęk na ten fakt. Po prostu narzuca mi to sporo dodatkowej pracy. Skoro 'pogaduszki' to sobie pozwolę.
Proszę, wybacz ironię, to nic ad personam tylko taki cichy jęk na ten fakt. Po prostu narzuca mi to sporo dodatkowej pracy. Skoro 'pogaduszki' to sobie pozwolę.
nie ma problemu - armie wlasciwie sa orientacyjne. mozesz sobie spokojnie malowac, a decyzje podjac tuz przed wyjsciem z domu na turniejJaceK pisze:Czy będzie jakiś problem jezeli wezmę inną armię?
"I fart in your general direction"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Policzyłem jako że zamknięto już zgłoszenia. 49 graczy i....
10 Wood Elfów
7 Orcs & goblins
6 Empire
4 Vampire Counts
3 Lizardmen
3 Bretonia
3 Dwarfs
2 Tomb Kings
2 Hordes of Chaos
2 Skaven
2 Dogs of War
2 High Elves