Bitwa o Białystok, 10-11.05.2008

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

Z tego co pamietam to zaden gracz z frontu w 5 bitwie z nim nie gral wiec szukajcie u siebie =)

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

My jestesmy mili i kulturalni, moze nie liczac Zulusa jak mu rzuty nie pojda :mrgreen:

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

No i jeszcze jednego gracza, ktorego na szczescie nie bylo na turnieju ... :lol2:
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Post autor: Fensir »

Na tym forum chyba jako Croq'Gar. Imię Samuel.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

jeśli chodzi o Dzika to musiał jechać do rodziny gdzieś bo ktoś z jego rodziny miał wypadek i zapadł w śpiączkę czy coś...

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Fensir pisze:Na tym forum chyba jako Croq'Gar. Imię Samuel.
Ale on do Ciebie sypał, czy na słabe rzuty?

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

Raczej nie wałował, prędzej nie znał zasad... :D

Szkoda, że nasz challange nie wypalił.
Ale mam nadzieję, że jest ciagle aktualny? :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

On za slabo zna zasady, zeby umyslnie walowac. K***ic, tez pewnie k***il, ale na swoje wyniki :P.

DZIKu - kondolencje. :(

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

hmm wiedziałem, ze musiało sie stac cos nadzywaczajnego ze Dzika zabrakło...life...

A wiec teraz moze kilka miłych słów:
Piątek: Razem z Ostrym wyjechalismy o 16 z Lublina i dotarlismy na 22.30 do Białegostoku
tutaj zostalismy zabrani przez Siweusza do knajpki i zostalismy bardzo mile przywitani przez ekipe ktora jakis czas juz tam stacjonowała. Inferno ugryzł mnie w UCHO :p
SUPER PIZZA :) Dawno juz tak smacznej nie jadłem :)

Po imprezie pojechalismy z Ostrym do Zulusa i przespalismy sie w bajecznych warunkach (Ostry dostał łóżko bo wygrał rzut kostką- farciarz jeden!- a mi przypadła podłoga z wygodniusim dywanikiem :) . Gdy rano sie obudzilismy zostalismy wzmocnieni przez kanapki od mamy Zulusa (WIELKI RISPEKT dla mamusi :) )

No i teraz sala: BYŁO SUPER, znacznie wiecej miejsca niz na WI, na ktorym ostatnio bylem. NIby dostalismy korytarz, ale za to jaki?! Poprostu ekstra. Nie było żadnych problemow zwiazanych z podpieciem do konwentu. Tak naprawde to ochrona chodziła podpita ;) (szczególnie taka jedna pani) , nie sprawdzano co chwile jakis glupich plakietek, mozna bylo w miedzyczasie pograc w jakies fajne gierki (była ekstra mata do tancow, neuroshima2, jakas 40k ;P itp) , darmowa herbatka, wyższe stoły odcjete od nizszych....zalet było jeszcze pare ;) ...hihi...

Bitwy jak bitwy ;P poszły mi tam marniutko
Dzieki wielkie dla przeciwnikow, przepraszam jedynie Siweusza ktory mogl miec niedosyt po naszej bitwie ;) (o ile wynik mnie nie zbyt interesował to jakos i tak bardzo dlugo tury rozgrywalem)

NOC: Najpierw wybrałem sie z Ostrym i pewnym szatanskim krasnoludem do Akademikow. Później razem z Ostrym przeslismy niezły kawałek i pogralismy w bilard ;) . Lekki nawrot na impreze na sali gimnastycznej iiii....... no coz.... ;)
- Boomy są całkiem niezłe
- Kielon wcale nie jest taki lekki
- Pojedynek taneczny Dudi kontra Supeł 1:0
- Pojedynek sztuk walki Jerzyn kontra Świeta Barbara 0-1 :D
- Supeł odnalazł swojego kuzyna od strony krasnoludzkiej cnotkki z USA na ulicy i postanowił go przyprowadzic :D
- Stół nie wytrzymał...dupka Duke"a była w drzazgach....
- Tomek Jarmolinski (jezeli przekrecilem nazwisko to bardzo przepraszam) jest jednym z najbardziej pozytywnych ludzi w swiatku batlowym :D . Pozdrawiam i całuski :*

Bitwy na nastepny dzien jak to bitwy....

NAGRODY ŁAAAAŁ :)

no i juz koniec :( :( :( wrrrr :(

MASTER DLA BIAŁEGOSTOKU! :)

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Dudziaczku a o osobie która pożyczyła ci figsy, byś wyłapał maxa za kolekcjonerke to nie wymienisz....ehhhh

W kazdym bądź razie miło było poznać ludzi z forum(Murmi,Supeł,Dudi,Slanesh,Inferno,Karlee i wielu innych).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

bez kitu, Reyki to spoko ziom :D
zabawa była przednia, a drink żulerski którym się raczyliśmy do BLOOM a nie Boom

pzdr

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Reyki nie zdąrzyłem bo mnie siora z buta pociągneła i kompa jej musiałem oddac :D

Supeł! Bloom moze i tak:P ale działał jak BOOOM :P

Wielkie dzieki jeszcze dla kilku osób:
- Greenowi za uśmiech,
- Reykiemu za figsy ;)
- Przeciwnikom za gre (praktycznie bez spiec)
- Ostremu za umilenie mi podrozy :*
- Całej ekipa z Białegostoku za świetnie zorganizowany turniej (wyniesliscie marke Lokal na wyzszy poziom ;) )
- Barbarze za wypad do tych lamerskich Counterstrikowców :D
- I wielu wielu innym za to ze byli i takze sie swietnie ze mną bawili :D

całuski :*

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

całuski? a lecisz na IeFki? ;)

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Supeł, na IFki to ja moim Book of Hoeth wyrywam :mrgreen:
@ Czarny
Właśnie nie na rzuty klął. Np: "Weź wypierda*** z tymi czarami".

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

no i co? to normalne zachowanie jest na turnieju :P :D

trzeba było go upomnieć a jak to nie pomoże to do sędziego karniaki, ale mi to raczej nie przeszkadza zwykle :D

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Jest jeszcze młody i pewnie go trochę poniosło, ale zastosujemy jakieś sankcje aby na przyszłość był bardziej kulturalny.

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Supeł, ale turniej to kulturalna impreza. I jako, że ja komuś okazuję szacunek i kulturę podczas gry, to oczekuje w zamian tego samego.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Fensir pisze:Supeł, ale turniej to kulturalna impreza. I jako, że ja komuś okazuję szacunek i kulturę podczas gry, to oczekuje w zamian tego samego.
Dokładnie mam podobne zdanie, tym bardziej, że Samuel jest jeszcze po prostu za młody na takie zagrywki.

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Fensir pisze:Supeł, ale turniej to kulturalna impreza. I jako, że ja komuś okazuję szacunek i kulturę podczas gry, to oczekuje w zamian tego samego.
:o
Chyba nie na turnieju battla.

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Ja z Samuelem grałem i chłopak zachowywał się bardzo kulturalnie.

Spieszyło mu się na bierzmowanie czy cuś.Może to bitwa ze mną i wizyta w kościele go tak odmieniły?
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

ODPOWIEDZ