Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
A murzynów lubisz?Tomash pisze:Komuchów nie lubię tylko trochę mniej niż faszystów, skinów i innych południowców, więc się nie krępujta
A rząd lubisz?
A jak zapuszcze włosy to bedziesz mnie lubiał?
Katylina pisze:A my nie lubimy ciebie.
A co mnie obchodzi kolor skóry? To tak jakbyś zapytał mnie "a białych lubisz?"A murzynów lubisz?
Że niby za co miałbym?A rząd lubisz?
Kurde, muszę wiecej emotikon wstawiać, bo trochę za poważnie bierzecie niektóre moje wynurzeniaA jak zapuszcze włosy to bedziesz mnie lubiał? Sad
Nie włosy definiują człowieka. Znam długowłosych, którzy są bucami większymi niż niejeden skinhead (chodzi mi o nazi-blackmetali). Ty, Tomcio, jesteś w porządku, przynajmniej w moim mniemaniu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Aha no to jeszcze coś.
A Arniego lubisz?
btw. Ja też nie lubie rządu .
Tomash pisze: Komuchów nie lubię tylko trochę mniej niż faszystów, skinów i innych południowców, więc się nie krępujta
A Arniego lubisz?
btw. Ja też nie lubie rządu .
Ostatnio zmieniony 28 sie 2007, o 23:15 przez TomCio, łącznie zmieniany 2 razy.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
E tam. Od każdej reguły są wyjątki. Ja nie lubię komuszków, ale Fanatyka wręcz przeciwnie. Zbyt-prawicowe-łysolki mnie odrzucają, ale TomCia lubię. Wkurza mnie pewien rodzaj poczucia humoru, ale nie mam nic przeciwko Tomashowi
Nie znoszę zarozumiałych facetów!
Dla swojego robię wyjątek
Nie znoszę zarozumiałych facetów!
Dla swojego robię wyjątek
Tak jak Zaraza napisała
Ja lubię Ronniego.Tomash pisze: A co mnie obchodzi kolor skóry? To tak jakbyś zapytał mnie "a białych lubisz?"
http://youtube.com/watch?v=UYov15S3RFU
Ma kark jak u dzika!
TomCio pisze:Ja lubię Ronniego.
http://youtube.com/watch?v=UYov15S3RFU
Chciałbyś być takim knurem?TomCio pisze:Ma kark jak u dzika!
Ostatnio zmieniony 28 sie 2007, o 23:35 przez Tomash, łącznie zmieniany 1 raz.
Od tego się popłakałem ze śmiechu.
Kto nie kuma, ten kiep
Bez przesady!Tomash pisze: Chciałbyś być takim knurem?
Dość na dzisiaj, jutro (dziś za parę godzin ) odbieram wózek i zacznie się CARMAGEDDON. Ci z Was, którzy są z Warszawy - nie zbliżajcie się do ulic, taka przyjacielska rada
Dobranoc
Co Ci odbiło z tymi kotami ?
Ale ja lubię, więc musicie uwazać.Tomash pisze:Komuchów nie lubię tylko trochę mniej niż faszystów, skinów i innych południowców, więc się nie krępujta
A tak BTW to "Spice must flow" mnie rozwaliło po całości.
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kotki rozwalają.
Dzisiaj jadę zawieźć moje wypociny na temat dramatów Lessinga babce, która ponoć jeszcze w czerwcu nie czepiała się, że praca była na luty może teraz też mnie nie zje. A niechby i nawet zjadła, ale zaliczenie ma wpisać!
[to się, drodzy studenci Politechniki, nazywa "rozliczenie roczne" ]
Dzisiaj jadę zawieźć moje wypociny na temat dramatów Lessinga babce, która ponoć jeszcze w czerwcu nie czepiała się, że praca była na luty może teraz też mnie nie zje. A niechby i nawet zjadła, ale zaliczenie ma wpisać!
[to się, drodzy studenci Politechniki, nazywa "rozliczenie roczne" ]
- Tiger Brown
- Kradziej
Pikuś jezdnia, ty się rozglądaj po chodniku !Sykstus pisze:Czyli jak przybędę w czwartek to muszę się trzymać z dala od jezdni
BTW tak się zastanawiam czy ten discolandraidercrusader to nie był prototyp Tomashowej bryki...
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Jeśli tak to muszę się zabezpieczyć w multimelteTiger Brown pisze:Pikuś jezdnia, ty się rozglądaj po chodniku !Sykstus pisze:Czyli jak przybędę w czwartek to muszę się trzymać z dala od jezdni
BTW tak się zastanawiam czy ten discolandraidercrusader to nie był prototyp Tomashowej bryki...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: