Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Bryka opłacona, odebrana, naprawione wszystkie pierdoły. Dla niepoznaki jest białobeżowa (tzw. "szampan") i nie ma (jeszcze) templarskich krzyży. Ale po stylu jazdy na pewno poznacie :badgrin:

A tak poważnie: jestem przerażony swoimi umiejętnościami jazdy, 15km nowym wozem po dwumiesięcznej przerwie od kółka ist kein krieg. Biorę instruktora na najbliższe 2-4h jeżdżenia. :?

Więcej kotków:
http://icanhascheezburger.com/
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Wytłumacz nam Tomashu swoje zamiłowanie do tych podstępnych stworzeń :P A mówią że jazda autem to jak jazda na rowerze, tego się nie zapomina :badgrin:

http://icanhascheezburger.files.wordpre ... addesk.jpg :P jest tych fot trochu :P

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Sykstus pisze:Wytłumacz nam Tomashu swoje zamiłowanie do tych podstępnych stworzeń :P A mówią że jazda autem to jak jazda na rowerze, tego się nie zapomina :badgrin:

http://icanhascheezburger.files.wordpre ... addesk.jpg :P jest tych fot trochu :P
Nie! Mówią, że WFB jest jak jazda na rowerze.

A tak ogólnie to ZAKAZ PEDAŁOWANIA obowiązuje :lol: .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Byłem dzisiaj na Evanie Wszechmogącym. Polecam. Naprawdę dobrze się bawiłem a mnie ciężko byle czym rozśmieszyć.

Do tego byłem na buraczkach i na lodach w Grycanie.

No i zmarzłem. Ale było warto.
:wink:

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

TomCio pisze: Nie! Mówią, że WFB jest jak jazda na rowerze.
W sumie racja po półrocznej przerwie z wfb zagrałem 3 bitwy nowa armią i: pierwsza(bitwa) mała przegrana, druga remis, trzecia wygrana :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Sykstus pisze:Wytłumacz nam Tomashu swoje zamiłowanie do tych podstępnych stworzeń :P
Żadne zamiłowanie, po prostu trafiłem na tę stronę i mnie wciągnęła :D
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Czy na turniejach WFB gracze słuchają ogłoszeń organizacyjnych i sędziowskich, czy nie bardzo?

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

nie bardzo :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Kamień z serca.

Właśnie oglądam film z tym takim fajnym żółtkiem, jak mu tam było, Bruce Lee. Film jest genialny - co chwila ktoś mu dokucza, a on go z kopa. Czasem mam też taką ochotę.

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

nie zapomnij jakie odglosy wydaje w trakcie tego kopa to w konu cos chyba daje ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Katylina pisze:Byłem dzisiaj na Evanie Wszechmogącym. Polecam. Naprawdę dobrze się bawiłem a mnie ciężko byle czym rozśmieszyć.
Idź na transformersów, jak nie lubię tego gatunku to film był świetny. :)
Obrazek
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

pingus pisze:Idź na transformersów, jak nie lubię tego gatunku to film był świetny. :)
Tak jak młody mówi. 9/10, najbardziej pozytywne zaskoczenie filmowe tego roku (spodziewałem się krapu, dostałem świetny film).

No i przez Transformersy zakochałem się w Chevrolecie Camarro =P~

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Sam nie pójdę a osoba z którą chodzę do kina zbiła Transformerów. No i Paradox też bo się nie podoba.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Katylina pisze:Sam nie pójdę
Dlaczego? Pójście samemu do kina od czasu do czasu to super sprawa
Katylina pisze:a osoba z którą chodzę do kina zbiła Transformerów. No i Paradox też bo się nie podoba.
Niech siedzi w domu.

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Tomash pisze:Tak jak młody mówi. 9/10,najbardziej pozytywne zaskoczenie filmowe tego roku (spodziewałem się krapu, dostałem świetny film).
Nie wiem za co zabrałeś ten jeden punkt? ;)
No i przez Transformersy zakochałem się w Chevrolecie Camarro =P~
Dla mnie brakło fajnych rowerków. :D :P
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Kusiciel, kusiciel. :)

Ale to nie moja matka - ja z nią do kina nie chodzę bo bym ją udusił.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:No i Paradox też bo się nie podoba.
SPALIIIIĆ!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

@Pingus: 10/10 zostawiam dla filmów wybitnych i bez zarzutu, a Transformersy jednak miały trochę kwasów. Pomijając tradycyjnie holyłódzkie i kretyńskie "chakowanie" (no i gruby murzyn hacker - odlot!), było wiele momentów - w większości z Prime'em w roli głównej - patetycznych i przez to śmiesznych.

@Fanatyk: ja wiem że nie o Twoją matkę chodzi. Powtarzam - niech O. siedzi w domu, jak nie chce chodzić tam gdzie Ty lubisz :)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze: @Fanatyk: ja wiem że nie o Twoją matkę chodzi. Powtarzam - niech O. siedzi w domu, jak nie chce chodzić tam gdzie Ty lubisz :)
Możesz jeszcze, Fanatyku, dodać, że wychodzisz ze mną :badgrin:
Wtedy pójdzie wszędzie :twisted:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

I've got a cunning plan. :twisted:

Dzięki za rady :wink:

Zablokowany