Wszystko dzięki Necro i jego tajnej recepturze.Sykstus pisze:Pewnie masz zalepione ręce gesem i pomalowane fleshami. Doceniam malarza normalnie nie widać różnicy między normalną skórą a atrapąSkavenblight pisze: Nie wszystko wygląda na to, czym jest!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
nie wspominajcie mi tu nic o emo, w mojej szkole sie tego gowna tak namnozylo ze niedlugo chyba zaloza trutki albo pulapki na nich... podkladaliby zyletki w jakies miejsce, a jak emo podejdzie to nacisnie na ukryty kafelek i dostanie w ten ufarbowany kudlaty czerep trzydziestotonowym odwaznikiem... kurde chyba zloze projekt do dyrekcji
powinni cos z tym zrobic bo to jest jakas plaga ostatnio
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Nie możesz ich pokonać - przyłącz się!Lunn pisze:nie wspominajcie mi tu nic o emo, w mojej szkole sie tego gowna tak namnozylo ze niedlugo chyba zaloza trutki albo pulapki na nich... podkladaliby zyletki w jakies miejsce, a jak emo podejdzie to nacisnie na ukryty kafelek i dostanie w ten ufarbowany kudlaty czerep trzydziestotonowym odwaznikiem... kurde chyba zloze projekt do dyrekcjipowinni cos z tym zrobic bo to jest jakas plaga ostatnio
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Dobra dobra żartowałem.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Obrazek](http://img.userbars.pl/55/10873.gif)
![Obrazek](http://img.userbars.pl/46/9113.jpg)
PopieramLunn pisze:nie wspominajcie mi tu nic o emo, w mojej szkole sie tego gowna tak namnozylo ze niedlugo chyba zaloza trutki albo pulapki na nich... podkladaliby zyletki w jakies miejsce, a jak emo podejdzie to nacisnie na ukryty kafelek i dostanie w ten ufarbowany kudlaty czerep trzydziestotonowym odwaznikiem... kurde chyba zloze projekt do dyrekcjipowinni cos z tym zrobic bo to jest jakas plaga ostatnio
![Bad Grin :badgrin:](./images/smilies/ng_badgrin.gif)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Drechy też nikogo nie pobiją, jak ich nie sprowokujesz. Przynajmniej ci z mojej parafii
.
![Shocked :shock2:](./images/smilies/ng_shock.gif)
Gdzie ty do szkoły chodzisz?nie wspominajcie mi tu nic o emo, w mojej szkole sie tego gowna tak namnozylo ze niedlugo chyba zaloza trutki albo pulapki na nich... podkladaliby zyletki w jakies miejsce, a jak emo podejdzie to nacisnie na ukryty kafelek i dostanie w ten ufarbowany kudlaty czerep trzydziestotonowym odwaznikiem... kurde chyba zloze projekt do dyrekcji Razz powinni cos z tym zrobic bo to jest jakas plaga ostatnio
Tacy to ostatnio jakoś dziwnie mi z drogi schodzą jak ide korytarzemale faktem jest, ze mimo wszystko jeszcze gorsi sa ci wszyscy gangsta ziomale i inne tego typu tępactwa. na nich juz mi sie nawet nie chce zlorzeczyc
Jak połowę korytarza zajmują twoje muskuły to sie dziwiszTomCio pisze:Tacy to ostatnio jakoś dziwnie mi z drogi schodzą jak ide korytarzemale faktem jest, ze mimo wszystko jeszcze gorsi sa ci wszyscy gangsta ziomale i inne tego typu tępactwa. na nich juz mi sie nawet nie chce zlorzeczyc
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
TomCio pisze:Drechy też nikogo nie pobiją, jak ich nie sprowokujesz. Przynajmniej ci z mojej parafii.
To chyba po reformie "Zero tolerancji dla przemocy w szkołach", bo u mnie na starym osiedlu na porządku dziennym było, że drechy biły i rzucały w ludzi butelkami.
Prawie mam ochotę przekupić Tomasha, żeby podmienił ją na bannerek "Obsysam pałkę", tak jak zapowiadałSykstus pisze:coraz bardziej podoba mi sie ta emotka
No teraz do 2 klasy chodze, a trzecioklasistów ogólnie trudno spotkać coś ostatnio. A że z pierwszaków dużo elo gangserów przyszło to co poradze ? Zresztą ogólnie ich sporo w mojej szkole i się jarają tym swoim techno.
W ogóle teraz ch*jnia, bede mieć na drugą zmiane i lekcje będę kończyć nawet o 20.00
. No i jeszcze ten komisariat koło szkoły (bo mi szkołę przenieśli frajery). ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
W ogóle teraz ch*jnia, bede mieć na drugą zmiane i lekcje będę kończyć nawet o 20.00
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Nie chłopaki teraz tylko piją i cieszą ryja pod blokiem, są spokojni i jak już się naj**ią to idą do domu. No chyba, że ich zaczepiasz.To chyba po reformie "Zero tolerancji dla przemocy w szkołach", bo u mnie na starym osiedlu na porządku dziennym było, że drechy biły i rzucały w ludzi butelkami.
Po co podpalać wannę, skoro to dziecko robi syf w kąpieli?Skavenblight pisze:Odliczam sekundy do chwili, gdy Tomash, przerażony wszechobecnością chaotycznej bogini spamu, podpali forum Gloria Victis![]()
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
kurczaczek!Lunn pisze:nie wspominajcie mi tu nic o emo, w mojej szkole sie tego gowna tak namnozylo ze niedlugo chyba zaloza trutki albo pulapki na nich... podkladaliby zyletki w jakies miejsce, a jak emo podejdzie to nacisnie na ukryty kafelek i dostanie w ten ufarbowany kudlaty czerep trzydziestotonowym odwaznikiem... kurde chyba zloze projekt do dyrekcjipowinni cos z tym zrobic bo to jest jakas plaga ostatnio
bardzo mnie rozbawiłeś tym śmiesznym postem, pewnie jutro cały dzień będę się w duchu z tego podśmiewał. zawsze jak będę wchodził na forum warhammera to momentalnie włączę sobie Twoją wiadomość. Prawdziwy jajcarz, zasługujesz na miano króla dowcipasów całego BP. No może poza moderatorem off topica, ale z nim nie ma co konkurować.
pozdrawiam i oby każdy Twój post był tak udany jak ten.
Paweł
PS powodzenia, żeby dyrekcja rozpatrzyła Twój projekt pozytywnie! HAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!
PS2 skasowałem avatar z twarzą Fanatyka, przepraszam! pojechałem po bandzie, i tylko dzięki wyrozumiałości Tomasha nie zostałem jeszcze zbanowany. już wiecej tego nie zrobie.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
czuje sie zaszczyconyPawełek pisze:bardzo mnie rozbawiłeś tym śmiesznym postem, pewnie jutro cały dzień będę się w duchu z tego podśmiewał. zawsze jak będę wchodził na forum warhammera to momentalnie włączę sobie Twoją wiadomość. Prawdziwy jajcarz, zasługujesz na miano króla dowcipasów całego BP. No może poza moderatorem off topica, ale z nim nie ma co konkurować.
pozdrawiam i oby każdy Twój post był tak udany jak ten.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Obserwując ten temat od początku czuję narastającą gorycz z powodu obniżenia jego poziomu. Czy też raczej, jako że poziom z założenia nie miał być wysoki, raczej z powodu obniżenia poziomu ludzi wypowiadających się na forach. Nie chodzi mi tu o konkretne osoby - Lunn, TomCio, Tomash, Fanatyk, do Was ani konkretnie do innych nic nie mam - tylko o ogólne śmietnisko. Na NG w OT jest taki śmietnik, że żal szczękę ściska. Same tematy-śmieci, poza polityką, gdzie pisze w zasadzie czterech panów i tyle. Reszta - dno. Z każdego tematu zrobić spam, w każdym temacie udupić kogoś, kto ośmiela się MYŚLEĆ. Ale nie dla jakiejś idei. Dla zabawy. Bo się nudzi. Bo po co rozmawiać z ludźmi poważnie? Po co z kimkolwiek wdawać się w dyskusję? Dlaczego forum miałoby służyć do rozmowy, a nie do nadrabiania swoich kompleksów? Nie da się dziś porozmawiać z kimś i mieć choć 50% szans na to, że nie zmiesza Cię z błotem? Poglądy nie są nawet istotne, jeśli ktoś je ma, to bardzo dobrze się z ich posiadaniem kryje. I zostaje tylko zmęczenie po przebijaniu się przez 1000 "twoich starych", "wyloguj się", "nie spotkam się z tobą TC" i "LOL-LOLSON". Dyskusje w Internecie umarły.
Pora też umierać.
Pora też umierać.
Z powodu obniżenia czego?Skavenblight pisze:Obserwując ten temat od początku czuję narastającą gorycz z powodu obniżenia jego poziomu.
Obserwację miałem podobą. Dobre 2 lata temu.
Myślę, że dzięki Bartkowi poziom PiM się w miarę trzyma i naprawdę jest nieźle. Tematy polityczne się skończyły. Piastkownica i błotomiotactwo rozproszyło po wszystkich podforach.
Znaczy, nie marudź, babo
Skavenblight pisze:Obserwując ten temat od początku czuję narastającą gorycz z powodu obniżenia jego poziomu. Czy też raczej, jako że poziom z założenia nie miał być wysoki, raczej z powodu obniżenia poziomu ludzi wypowiadających się na forach. Nie chodzi mi tu o konkretne osoby - Lunn, TomCio, Tomash, Fanatyk, do Was ani konkretnie do innych nic nie mam - tylko o ogólne śmietnisko. Na NG w OT jest taki śmietnik, że żal szczękę ściska. Same tematy-śmieci, poza polityką, gdzie pisze w zasadzie czterech panów i tyle. Reszta - dno. Z każdego tematu zrobić spam, w każdym temacie udupić kogoś, kto ośmiela się MYŚLEĆ. Ale nie dla jakiejś idei. Dla zabawy. Bo się nudzi. Bo po co rozmawiać z ludźmi poważnie? Po co z kimkolwiek wdawać się w dyskusję? Dlaczego forum miałoby służyć do rozmowy, a nie do nadrabiania swoich kompleksów? Nie da się dziś porozmawiać z kimś i mieć choć 50% szans na to, że nie zmiesza Cię z błotem? Poglądy nie są nawet istotne, jeśli ktoś je ma, to bardzo dobrze się z ich posiadaniem kryje. I zostaje tylko zmęczenie po przebijaniu się przez 1000 "twoich starych", "wyloguj się", "nie spotkam się z tobą TC" i "LOL-LOLSON". Dyskusje w Internecie umarły.
Pora też umierać.
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
@Tomash
Nie. Bartek jest dobrym moderatorem i rzeczywiście trzyma PiM w dobrym stanie. Mówię, że nie chodzi mi o same tematy, tylko o ludzi. O to, że szczytem błyskotliwości staje się odgrzewanie tych samych lolsonów.
Nie marudzę. Stwierdzam fakty. Nie stawiaj się od razu w roli Admina-Stróża BP, bo akurat BP nie wywołuje we mnie takiej fali goryczy jak NG![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nie. Bartek jest dobrym moderatorem i rzeczywiście trzyma PiM w dobrym stanie. Mówię, że nie chodzi mi o same tematy, tylko o ludzi. O to, że szczytem błyskotliwości staje się odgrzewanie tych samych lolsonów.
Nie marudzę. Stwierdzam fakty. Nie stawiaj się od razu w roli Admina-Stróża BP, bo akurat BP nie wywołuje we mnie takiej fali goryczy jak NG
Bo doświadczenia z jakiegoś kijowego działu niszowego forum ekstrapolujesz na Border Princes, gdzie ludzie są z definicji fajni ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)