Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Sykstus pisze:
Skavenblight pisze: Nie wszystko wygląda na to, czym jest!
Pewnie masz zalepione ręce gesem i pomalowane fleshami. Doceniam malarza normalnie nie widać różnicy między normalną skórą a atrapą :P
:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Wszystko dzięki Necro i jego tajnej recepturze.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

nie wspominajcie mi tu nic o emo, w mojej szkole sie tego gowna tak namnozylo ze niedlugo chyba zaloza trutki albo pulapki na nich... podkladaliby zyletki w jakies miejsce, a jak emo podejdzie to nacisnie na ukryty kafelek i dostanie w ten ufarbowany kudlaty czerep trzydziestotonowym odwaznikiem... kurde chyba zloze projekt do dyrekcji :P powinni cos z tym zrobic bo to jest jakas plaga ostatnio

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Lunn pisze:nie wspominajcie mi tu nic o emo, w mojej szkole sie tego gowna tak namnozylo ze niedlugo chyba zaloza trutki albo pulapki na nich... podkladaliby zyletki w jakies miejsce, a jak emo podejdzie to nacisnie na ukryty kafelek i dostanie w ten ufarbowany kudlaty czerep trzydziestotonowym odwaznikiem... kurde chyba zloze projekt do dyrekcji :P powinni cos z tym zrobic bo to jest jakas plaga ostatnio
Nie możesz ich pokonać - przyłącz się! ;)

Dobra dobra żartowałem. ;) Ja tam EMO chyba jeszcze nie spotkałem takiego true. :D
Obrazek
Obrazek

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Lunn pisze:nie wspominajcie mi tu nic o emo, w mojej szkole sie tego gowna tak namnozylo ze niedlugo chyba zaloza trutki albo pulapki na nich... podkladaliby zyletki w jakies miejsce, a jak emo podejdzie to nacisnie na ukryty kafelek i dostanie w ten ufarbowany kudlaty czerep trzydziestotonowym odwaznikiem... kurde chyba zloze projekt do dyrekcji :P powinni cos z tym zrobic bo to jest jakas plaga ostatnio
Popieram ;) Ja za to co raz więcej dresów widzę w "swej" szkole... Trzeba wyplenić to zuoooooo :badgrin:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Wolę emo od dresów, emo nikogo nie biją.

Poza tym większość z nich wyrasta z tego ;)
A jak chcą się porównywać do ludzi z problemami, drapiąc się cyrklem po nadgarstku, to ich sprawa.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

pingus pisze:Nie możesz ich pokonać - przyłącz się! ;)
wole umrzec :shock2:

ale faktem jest, ze mimo wszystko jeszcze gorsi sa ci wszyscy gangsta ziomale i inne tego typu tępactwa. na nich juz mi sie nawet nie chce zlorzeczyc :P

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Drechy też nikogo nie pobiją, jak ich nie sprowokujesz. Przynajmniej ci z mojej parafii :P .
nie wspominajcie mi tu nic o emo, w mojej szkole sie tego gowna tak namnozylo ze niedlugo chyba zaloza trutki albo pulapki na nich... podkladaliby zyletki w jakies miejsce, a jak emo podejdzie to nacisnie na ukryty kafelek i dostanie w ten ufarbowany kudlaty czerep trzydziestotonowym odwaznikiem... kurde chyba zloze projekt do dyrekcji Razz powinni cos z tym zrobic bo to jest jakas plaga ostatnio
Gdzie ty do szkoły chodzisz? :shock2:
ale faktem jest, ze mimo wszystko jeszcze gorsi sa ci wszyscy gangsta ziomale i inne tego typu tępactwa. na nich juz mi sie nawet nie chce zlorzeczyc
Tacy to ostatnio jakoś dziwnie mi z drogi schodzą jak ide korytarzem :shock2:
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

TomCio pisze:
ale faktem jest, ze mimo wszystko jeszcze gorsi sa ci wszyscy gangsta ziomale i inne tego typu tępactwa. na nich juz mi sie nawet nie chce zlorzeczyc
Tacy to ostatnio jakoś dziwnie mi z drogi schodzą jak ide korytarzem :shock2:
Jak połowę korytarza zajmują twoje muskuły to sie dziwisz :P :badgrin: :badgrin: (coraz bardziej podoba mi sie ta emotka :P ) Zresztą pewnie koty Ci się usuwają :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

TomCio pisze:Drechy też nikogo nie pobiją, jak ich nie sprowokujesz. Przynajmniej ci z mojej parafii :P .
:shock2:
To chyba po reformie "Zero tolerancji dla przemocy w szkołach", bo u mnie na starym osiedlu na porządku dziennym było, że drechy biły i rzucały w ludzi butelkami.
Sykstus pisze:coraz bardziej podoba mi sie ta emotka
Prawie mam ochotę przekupić Tomasha, żeby podmienił ją na bannerek "Obsysam pałkę", tak jak zapowiadał :badgrin:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

No teraz do 2 klasy chodze, a trzecioklasistów ogólnie trudno spotkać coś ostatnio. A że z pierwszaków dużo elo gangserów przyszło to co poradze ? Zresztą ogólnie ich sporo w mojej szkole i się jarają tym swoim techno.
W ogóle teraz ch*jnia, bede mieć na drugą zmiane i lekcje będę kończyć nawet o 20.00 :shock2: :( . No i jeszcze ten komisariat koło szkoły (bo mi szkołę przenieśli frajery). :(

To chyba po reformie "Zero tolerancji dla przemocy w szkołach", bo u mnie na starym osiedlu na porządku dziennym było, że drechy biły i rzucały w ludzi butelkami.
Nie chłopaki teraz tylko piją i cieszą ryja pod blokiem, są spokojni i jak już się naj**ią to idą do domu. No chyba, że ich zaczepiasz.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Lunn pisze:
pingus pisze:Nie możesz ich pokonać - przyłącz się! ;)
wole umrzec :shock2:
Nadajesz się! :D
Obrazek
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Skavenblight pisze:Odliczam sekundy do chwili, gdy Tomash, przerażony wszechobecnością chaotycznej bogini spamu, podpali forum Gloria Victis :badgrin:
Po co podpalać wannę, skoro to dziecko robi syf w kąpieli? ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

kurczaczek!

bardzo mnie rozbawiłeś tym śmiesznym postem, pewnie jutro cały dzień będę się w duchu z tego podśmiewał. zawsze jak będę wchodził na forum warhammera to momentalnie włączę sobie Twoją wiadomość. Prawdziwy jajcarz, zasługujesz na miano króla dowcipasów całego BP. No może poza moderatorem off topica, ale z nim nie ma co konkurować.

pozdrawiam i oby każdy Twój post był tak udany jak ten.

Paweł

PS powodzenia, żeby dyrekcja rozpatrzyła Twój projekt pozytywnie! HAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!

PS2 skasowałem avatar z twarzą Fanatyka, przepraszam! pojechałem po bandzie, i tylko dzięki wyrozumiałości Tomasha nie zostałem jeszcze zbanowany. już wiecej tego nie zrobie.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:
Skavenblight pisze:Odliczam sekundy do chwili, gdy Tomash, przerażony wszechobecnością chaotycznej bogini spamu, podpali forum Gloria Victis :badgrin:
Po co podpalać wannę, skoro to dziecko robi syf w kąpieli? ;)
Dziecka z kąpielą nie wylejesz ;)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Pawełek pisze:bardzo mnie rozbawiłeś tym śmiesznym postem, pewnie jutro cały dzień będę się w duchu z tego podśmiewał. zawsze jak będę wchodził na forum warhammera to momentalnie włączę sobie Twoją wiadomość. Prawdziwy jajcarz, zasługujesz na miano króla dowcipasów całego BP. No może poza moderatorem off topica, ale z nim nie ma co konkurować.

pozdrawiam i oby każdy Twój post był tak udany jak ten.
czuje sie zaszczycony

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Obserwując ten temat od początku czuję narastającą gorycz z powodu obniżenia jego poziomu. Czy też raczej, jako że poziom z założenia nie miał być wysoki, raczej z powodu obniżenia poziomu ludzi wypowiadających się na forach. Nie chodzi mi tu o konkretne osoby - Lunn, TomCio, Tomash, Fanatyk, do Was ani konkretnie do innych nic nie mam - tylko o ogólne śmietnisko. Na NG w OT jest taki śmietnik, że żal szczękę ściska. Same tematy-śmieci, poza polityką, gdzie pisze w zasadzie czterech panów i tyle. Reszta - dno. Z każdego tematu zrobić spam, w każdym temacie udupić kogoś, kto ośmiela się MYŚLEĆ. Ale nie dla jakiejś idei. Dla zabawy. Bo się nudzi. Bo po co rozmawiać z ludźmi poważnie? Po co z kimkolwiek wdawać się w dyskusję? Dlaczego forum miałoby służyć do rozmowy, a nie do nadrabiania swoich kompleksów? Nie da się dziś porozmawiać z kimś i mieć choć 50% szans na to, że nie zmiesza Cię z błotem? Poglądy nie są nawet istotne, jeśli ktoś je ma, to bardzo dobrze się z ich posiadaniem kryje. I zostaje tylko zmęczenie po przebijaniu się przez 1000 "twoich starych", "wyloguj się", "nie spotkam się z tobą TC" i "LOL-LOLSON". Dyskusje w Internecie umarły.
Pora też umierać.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Skavenblight pisze:Obserwując ten temat od początku czuję narastającą gorycz z powodu obniżenia jego poziomu.
Z powodu obniżenia czego? ;)

Obserwację miałem podobą. Dobre 2 lata temu.

Myślę, że dzięki Bartkowi poziom PiM się w miarę trzyma i naprawdę jest nieźle. Tematy polityczne się skończyły. Piastkownica i błotomiotactwo rozproszyło po wszystkich podforach.

Znaczy, nie marudź, babo ;)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Skavenblight pisze:Obserwując ten temat od początku czuję narastającą gorycz z powodu obniżenia jego poziomu. Czy też raczej, jako że poziom z założenia nie miał być wysoki, raczej z powodu obniżenia poziomu ludzi wypowiadających się na forach. Nie chodzi mi tu o konkretne osoby - Lunn, TomCio, Tomash, Fanatyk, do Was ani konkretnie do innych nic nie mam - tylko o ogólne śmietnisko. Na NG w OT jest taki śmietnik, że żal szczękę ściska. Same tematy-śmieci, poza polityką, gdzie pisze w zasadzie czterech panów i tyle. Reszta - dno. Z każdego tematu zrobić spam, w każdym temacie udupić kogoś, kto ośmiela się MYŚLEĆ. Ale nie dla jakiejś idei. Dla zabawy. Bo się nudzi. Bo po co rozmawiać z ludźmi poważnie? Po co z kimkolwiek wdawać się w dyskusję? Dlaczego forum miałoby służyć do rozmowy, a nie do nadrabiania swoich kompleksów? Nie da się dziś porozmawiać z kimś i mieć choć 50% szans na to, że nie zmiesza Cię z błotem? Poglądy nie są nawet istotne, jeśli ktoś je ma, to bardzo dobrze się z ich posiadaniem kryje. I zostaje tylko zmęczenie po przebijaniu się przez 1000 "twoich starych", "wyloguj się", "nie spotkam się z tobą TC" i "LOL-LOLSON". Dyskusje w Internecie umarły.
Pora też umierać.
:lol2: :lol2: :lol2:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

@Tomash
Nie. Bartek jest dobrym moderatorem i rzeczywiście trzyma PiM w dobrym stanie. Mówię, że nie chodzi mi o same tematy, tylko o ludzi. O to, że szczytem błyskotliwości staje się odgrzewanie tych samych lolsonów.

Nie marudzę. Stwierdzam fakty. Nie stawiaj się od razu w roli Admina-Stróża BP, bo akurat BP nie wywołuje we mnie takiej fali goryczy jak NG ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Bo doświadczenia z jakiegoś kijowego działu niszowego forum ekstrapolujesz na Border Princes, gdzie ludzie są z definicji fajni ;)

Zablokowany