A co to za topór??SexRocket pisze:w takim razie mam w 4 literach ten "najlepszy i najtanszy ward w wfb" i przyjade z lordem z exe axe zobaczymy czy teraz co poniektorzy beda mowic ze moze exe jest przegiety?
A zresztą, zbanować!!

To prawda, Darku, zgadzam się. Akurat koncepcja Comp Systemu w którym każdy wystawia co chce, tylko osoba wystawiająca mniej przegięte kombinacje dostaje bonusy w stylu dodatkowych DD, flaming ataków , ignorowania wardów czy ItP na wybranych jednostkach też jest wdg mnie warta wypróbowania -kazdy przynosi swoje modele, ale element CSa też jest.Dalmar pisze:-wielu graczy grających innymi armiami też by nie przyjechało bo musieliby wystawić figurki których nie mają nawet kupionych, bo "normalnie ich się nie używa". Ja wiem że ty taką armię masz, ja także mam ale bardzo wielu graczy nie
NIe o to chodzi chodzi o to ze udupiliscie najciekawszą wersję grania tym LordemMorrok pisze:jakie to straszne... wyrzucisz tyle punktów dla trzymania przy życiu herosa za 250 pts, a sam nic nie zrobi. jakie to przegięte, mamusiu!Scimitar pisze:pokaże jeszcze bardziej wykoksowaną puszkęaż mnie kusi by do pendanta i sava 0+ dorzucić regenkę specjalnie aby pokazać, że tego co pewnie chcieliście tym przyciąć, to nie przycięliście - niestety
a na ocenę malowania, to czekam, bo interesuje mnie co musze dorobić
A tak szczerze- pokażcie się z dobrej strony, bo gracze DE marudzą tylko o pendanta jakby to była jedyna mocna strona tej armii. Czyżby tylko Jankiel miał nas czymś zaskoczyć na PGA grając DE? To trochę słabo IMO. No offence chłopaki, ale te 20 stron jest zwykłym paplaniem jak w posty w innych CS'ach. Efekt- ten sam
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Chyba chodzi o sklepy z modeliną i bejcą...BOGINS pisze:
Sklepikarze miejcie parcie na CS, zaróbcie kasę!!!!!!!!
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Zadzwoń na numer 666 i jak się zgłosi automatyczna sekretarka wybierz wewnętrzny 666 i masz połączenie z działem kadr i transportu. Propozycja Slaanesha na pewno cię zadowoli.Malal pisze:Nadal potrzebuje 10 konnych demonetek<ladnie zmalowanych>
z iloma laskami?Corvus Albus pisze:Jak ktoś skołuje 14 plagusków i sporą liczbę nurglingów (tak z 12 będzie zadowalającą liczbą) to jestem w stanie zorganizować nocleg na wysokim poziomie
od piątku do niedzieli :>
W domu czy na mieścieKosa pisze:z iloma laskami?Corvus Albus pisze:Jak ktoś skołuje 14 plagusków i sporą liczbę nurglingów (tak z 12 będzie zadowalającą liczbą) to jestem w stanie zorganizować nocleg na wysokim poziomie
od piątku do niedzieli :>
:D
+ 2 (moja i brata :>) ale one tylko dla kobiet dostępneRichtie pisze:z tego co pamiętam to licząc kotkę - dwie ;P
Co kraj to obyczajKosa pisze:czy Poznań mozę byc konkurencyjny co do Krakowa jeśli chodzi o podróże nocne życia?![]()
ale co do podrózy, skoro stawiasz wszystko to, to moze być podróż życia
ja już koncze offtopować