Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313
Panowie (chyba lepszy zwrot to Dzieciaki bo tak się zachowujecie) - przeczytałem ostatnie 3 strony tego tematu i mam do Was propozycje żebyście założyli sobie jakieś zastrzeżone forum i tam sobie robili dobrze ile chcecie, ale żebyście nie kazali czytać tego innym normalnym ludziom – sporo nowych osób się pojawiło na turnieju co pisali wcześniej ale ja na ich miejscy czytając taką „żałość” zastanowiłbym się czy to na pewno jest odpowiednie miejsce dla mnie.
Cytując za Jasiem można to podsumować ŻAL.PL
Cytując za Jasiem można to podsumować ŻAL.PL
- morgan10005
- Falubaz
dobra dobijmy tą 1 stronę i kończmy
Z tego co zauważyłem, to zapowiedziano turniej Nemezis już w czerwcu. Bardzo się z tego cieszę. Ilość osób rzeczywiście była bardzo duża. Skoro przyszło tyle osób możnaby znowu zagrać parówke, tak aby Ci wszyscy nowi gracze mogli spokojnie zagrać na następnym turnieju. Ba! Może będzie nawet więcej osób. Tylko bitwy powinny trwać nieco dłużej (conajmniej 3h) albo format powinien być mniejszy np. 2x1013 .
Czy organizatorzy turnieju mają już jakieś plany co do formatu przyszłego turnieju?
Czy organizatorzy turnieju mają już jakieś plany co do formatu przyszłego turnieju?
rajstopku, nie obrażaj sie tak od razu, bo bedzie mi na forum nudno....żałosne sa Twoje wypowiedzi, więc starałem sie w ich poziom wpasować. Jezeli sie nie udało, to moze to sie hipokryzja nazywa? mnie jakos bawiły Twoje słabe zarty, choc nawet na trzeźwo lepsze opowiadam, a Ty tu jak mały chłopczyk płaczesz. Stary zmień dyscyplinę na podwodne bierki, tam nie bedzie ludzi, którzy Ci brzydko odpowiedzą. tak czy inaczej, zamiast się dalej z Ciebie nabijac zapraszam na jakimś turnieju do challange. Jak przegram to cie oficjalnie na forum przeproszę i uznam wyższość. Jak nie, to chyba sprawa jest oczywista.
EOT.
Pozdro, poćwicz
(łapiesz ironię?:P)
EOT.
Pozdro, poćwicz
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
w swoim czasie wszystkoKal_Torak pisze:To Świetnie !!
Rozumiem, że z podobnymi ograniczeniami jak w ostatniej?
Istnieje możliwość podanie bardziej precyzyjnego formatu np. 1000/1100/1200 ? Bedzie można już coś konkretnego wykminić i przetestować .
Widzę, że masz jakieś problemy ze sobą. Nie wiem gdzie uznanie wyższości w batlu ma cokolwiek do przepraszania za pojazd po rodzicach. Jeśli uważasz, że takie rzeczy łączą się z tym hobby i jak ktoś tego nie kuma, to nie ma tu czego szukać, to nie najlepiej chyba świadczy o osobach z którymi grywasz na co dzień.
I nie obrażam się, bo ktoś taki jak Ty nie może mnie obrazić, po prostu zachowaj pewne granice przyzwoitości.
poćwicz
I nie obrażam się, bo ktoś taki jak Ty nie może mnie obrazić, po prostu zachowaj pewne granice przyzwoitości.
poćwicz
Dmtrij pisze:rajstopku, nie obrażaj sie tak od razu, bo bedzie mi na forum nudno....żałosne sa Twoje wypowiedzi, więc starałem sie w ich poziom wpasować. Jezeli sie nie udało, to moze to sie hipokryzja nazywa? mnie jakos bawiły Twoje słabe zarty, choc nawet na trzeźwo lepsze opowiadam, a Ty tu jak mały chłopczyk płaczesz. Stary zmień dyscyplinę na podwodne bierki, tam nie bedzie ludzi, którzy Ci brzydko odpowiedzą. tak czy inaczej, zamiast się dalej z Ciebie nabijac zapraszam na jakimś turnieju do challange. Jak przegram to cie oficjalnie na forum przeproszę i uznam wyższość. Jak nie, to chyba sprawa jest oczywista.
EOT.
Pozdro, poćwicz
kolego zluzuj poślady...
- marcus_cheater
- Oszukista
Zapytajcie Hyckiego jako arbitra czy nie warto się umówić na ustawkę...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
jak sobie zasłużysz na jakieś granice, to je uzyskasz... Nadal nie łapiesz ironi, może nie dorosłeś. Chciałem delikatnie zakończyc temacik, ale widze, ze miałeś większe problemy w dzieciństwie niż mi sie wydawało. ale cóż, gratuluje odwagi i checi. Jeszcze przyjedzie czas, że sie spotkamy i wyjaśnimy sobie jakieś nieścisłości, wfb było tylko propozycja. chcesz możemy popróbowac się w innych dyscyplinach, jestem otwarty na propozycje.
Tak czy inaczej smieszny jesteś chłopczyku.
Tak czy inaczej smieszny jesteś chłopczyku.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
kolego dmtrij, weź wyluzuj... nikomu nie imponujesz swoimi wypowiedziami, na Kalesonie nie robisz wrażenia... raczej smutek człowieka ogarnia jak czyta Twoje posty...
zluzuj poślady! to jest tylko prośba... po co zaogniać sytuację?
Kaleson, Ty też się ogarnij i nie reaguj... za stary jesteś by się bawić w pyskówki
zluzuj poślady! to jest tylko prośba... po co zaogniać sytuację?
Kaleson, Ty też się ogarnij i nie reaguj... za stary jesteś by się bawić w pyskówki