Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Re: Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313

Post autor: Dastor »

:lol2:

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Panowie (chyba lepszy zwrot to Dzieciaki bo tak się zachowujecie) - przeczytałem ostatnie 3 strony tego tematu i mam do Was propozycje żebyście założyli sobie jakieś zastrzeżone forum i tam sobie robili dobrze ile chcecie, ale żebyście nie kazali czytać tego innym normalnym ludziom – sporo nowych osób się pojawiło na turnieju co pisali wcześniej ale ja na ich miejscy czytając taką „żałość” zastanowiłbym się czy to na pewno jest odpowiednie miejsce dla mnie.

Cytując za Jasiem można to podsumować ŻAL.PL :? :? :?

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

wyluzuj jeszcze tylko jedna strona i koniec :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

dobra dobijmy tą 1 stronę i kończmy

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Dmtrij, widzę że ostry z ciebie zawodnik, co lubi po rodzinie jeździć. Dla mnie jesteś żałosny.
Obrazek

Kal_Torak
Masakrator

Post autor: Kal_Torak »

Z tego co zauważyłem, to zapowiedziano turniej Nemezis już w czerwcu. Bardzo się z tego cieszę. Ilość osób rzeczywiście była bardzo duża. Skoro przyszło tyle osób możnaby znowu zagrać parówke, tak aby Ci wszyscy nowi gracze mogli spokojnie zagrać na następnym turnieju. Ba! Może będzie nawet więcej osób. Tylko bitwy powinny trwać nieco dłużej (conajmniej 3h) albo format powinien być mniejszy np. 2x1013 :).

Czy organizatorzy turnieju mają już jakieś plany co do formatu przyszłego turnieju?

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

owsze jako Imperator, ;) no dobra razem ustaliliśmy że będzie parówka pewnie na troszke mniejsze punkty,
bitwy będą trwały dłużej bo widzę że sporo osób na to narzeka

Kal_Torak
Masakrator

To Świetnie !! :)

Rozumiem, że z podobnymi ograniczeniami jak w ostatniej?

Istnieje możliwość podanie bardziej precyzyjnego formatu np. 1000/1100/1200 ? Bedzie można już coś konkretnego wykminić i przetestować ;).

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

rajstopku, nie obrażaj sie tak od razu, bo bedzie mi na forum nudno....żałosne sa Twoje wypowiedzi, więc starałem sie w ich poziom wpasować. Jezeli sie nie udało, to moze to sie hipokryzja nazywa? mnie jakos bawiły Twoje słabe zarty, choc nawet na trzeźwo lepsze opowiadam, a Ty tu jak mały chłopczyk płaczesz. Stary zmień dyscyplinę na podwodne bierki, tam nie bedzie ludzi, którzy Ci brzydko odpowiedzą. tak czy inaczej, zamiast się dalej z Ciebie nabijac zapraszam na jakimś turnieju do challange. Jak przegram to cie oficjalnie na forum przeproszę i uznam wyższość. Jak nie, to chyba sprawa jest oczywista.
EOT.
Pozdro, poćwicz

(łapiesz ironię?:P)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Kal_Torak pisze:To Świetnie !! :)

Rozumiem, że z podobnymi ograniczeniami jak w ostatniej?

Istnieje możliwość podanie bardziej precyzyjnego formatu np. 1000/1100/1200 ? Bedzie można już coś konkretnego wykminić i przetestować ;).
w swoim czasie wszystko ;)

Kal_Torak
Masakrator

No nie bądź żyła!! Manfred! ;)

Albo inaczej... W jakim czasie - jutro? :)

Kalesoner
Szczur Królów

Widzę, że masz jakieś problemy ze sobą. Nie wiem gdzie uznanie wyższości w batlu ma cokolwiek do przepraszania za pojazd po rodzicach. Jeśli uważasz, że takie rzeczy łączą się z tym hobby i jak ktoś tego nie kuma, to nie ma tu czego szukać, to nie najlepiej chyba świadczy o osobach z którymi grywasz na co dzień.
I nie obrażam się, bo ktoś taki jak Ty nie może mnie obrazić, po prostu zachowaj pewne granice przyzwoitości.

poćwicz
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

spokojnie sami jeszcze nic nie wymyśliliśmy dokładnie ;)

cyryllo
Mudżahedin

Post autor: cyryllo »

Dmtrij pisze:rajstopku, nie obrażaj sie tak od razu, bo bedzie mi na forum nudno....żałosne sa Twoje wypowiedzi, więc starałem sie w ich poziom wpasować. Jezeli sie nie udało, to moze to sie hipokryzja nazywa? mnie jakos bawiły Twoje słabe zarty, choc nawet na trzeźwo lepsze opowiadam, a Ty tu jak mały chłopczyk płaczesz. Stary zmień dyscyplinę na podwodne bierki, tam nie bedzie ludzi, którzy Ci brzydko odpowiedzą. tak czy inaczej, zamiast się dalej z Ciebie nabijac zapraszam na jakimś turnieju do challange. Jak przegram to cie oficjalnie na forum przeproszę i uznam wyższość. Jak nie, to chyba sprawa jest oczywista.
EOT.
Pozdro, poćwicz

(łapiesz ironię?:P)

kolego zluzuj poślady...

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Post autor: marcus_cheater »

Zapytajcie Hyckiego jako arbitra czy nie warto się umówić na ustawkę... :P :lol2:
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

jak sobie zasłużysz na jakieś granice, to je uzyskasz... Nadal nie łapiesz ironi, może nie dorosłeś. Chciałem delikatnie zakończyc temacik, ale widze, ze miałeś większe problemy w dzieciństwie niż mi sie wydawało. ale cóż, gratuluje odwagi i checi. Jeszcze przyjedzie czas, że sie spotkamy i wyjaśnimy sobie jakieś nieścisłości, wfb było tylko propozycja. chcesz możemy popróbowac się w innych dyscyplinach, jestem otwarty na propozycje.
Tak czy inaczej smieszny jesteś chłopczyku.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Strasznie się powtarzasz. Używasz słów, których nie rozumiesz. Generalnie nie robisz na mnie wrażenia. Postaraj się lepiej.
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

proponuje walke w klatce na zasadach MMA :D

cyryllo
Mudżahedin

Post autor: cyryllo »

kolego dmtrij, weź wyluzuj... nikomu nie imponujesz swoimi wypowiedziami, na Kalesonie nie robisz wrażenia... raczej smutek człowieka ogarnia jak czyta Twoje posty...

zluzuj poślady! to jest tylko prośba... po co zaogniać sytuację?

Kaleson, Ty też się ogarnij i nie reaguj... :P za stary jesteś by się bawić w pyskówki ;)

ODPOWIEDZ