Omg.... I po cholere mam grac z manfredem, z ktorym gram 2 razy w tygodniu... Lenart dobre paringi byly na poczatku... Bez sensu. Sparuj to do gory i tyle. Wtedy pary nie beda sie powtarzac, a smiechu niech nie pitoli, ze sie nie moze na bitwe umowic z kalafiorem, bo zwyczajnie sie go boi!!!!
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Tak jest jak pierwsza 6 dostała na e-mail. Dlaczego tylko pierwsza 6 bo reszta sie nie zmieniła wrazie gdyby ktoś pytał., Rince ale skoro najlepszy z najlepszy nie grali jeszcze ze sobą to niech zagrają. Koniec dyskusji Czuje sie jak jakiś zły nauczyciel krzyczący na dzieci bijące się na korytarzu:)
nie nie nie Panowie tak sie nie robi, ja z Zielonym na bitwe już się ustawiłem, a argument że nie bedziecie mogli ze soba zagrać jest Śmieszny
Zgadzam sie z Rincem w 100% gramy ze sobą dośc często, w dodatku jesteśmy z jednego klubu
Lenart nie robi się tak że komuś nie pasują paringi, a Ty zmieniasz połowe układu bo nie pasuje on 1 czy 2 osobom