JaceK pisze:
Liczę, Pasiaku, na równie konkretną i szczegółową odpowiedź.
na PW najlepiej
JaceK pisze:
Liczę, Pasiaku, na równie konkretną i szczegółową odpowiedź.
Ale dlaczego?Ziemko pisze:Tak zdecydowanie najlepiej na PW , bo nie chcemy tutaj wyklocania sie odnosnie swoich racji.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Wiemy jak wygląda dyskusja merytoryczna Pasiaka wywody takie jak twoje xP i wyjdą nie 1/2 strony tylko 5/6JaceK pisze:Ale dlaczego?Ziemko pisze:Tak zdecydowanie najlepiej na PW , bo nie chcemy tutaj wyklocania sie odnosnie swoich racji.
"Skarcony" napisałem grzecznego i rzetelnego posta. Nie widzę w tym elementu wykłócania.
Sprawa dotyczy wszystkich, nie tylko mnie.
Można było zmarnować kilkanaście stron na "Dopiszcie mnie" to można 1 czy 2 na merytoryczną rozmowę.
Ja nie mam już aż tak dużo do dodania, bo wszystko zawarłem w tym poście.gokish pisze: Wiemy jak wygląda dyskusja merytoryczna Pasiaka wywody takie jak twoje xP i wyjdą nie 1/2 strony tylko 5/6
Miejscówka jest rewelacyjna. Atmosfera turnieju super. Limit miejsc na polskie realia masterowe też w sam raz. Jedyny problem w tym, że na obecnej liście zgłoszeń prawdopodobnie figuruje co najmniej kilkanaście osób, które się nie pojawią, a jednak blokują miejsce dla potencjalnych chętnych.Ziemko pisze:Tu nie chodzi o liczbe zgloszen nawet tylko o liczbe miejsc - gdyby motostajnia miescila 140 osob to nie byloby teraz zadnego problemu. No, ale co mozemy zrobic- albo rezygnujemy z moto, ktora jest juz kultowym miejscem turniejow dla kohortowiczow i przyjezdnych, albo zostajemy przy takim limicie.
Pasiaczun pisze:Toż to był by najidealniejszy z pośród nie idealnych systemów
Tylko trzeba było by znaleźć jakiegoś nerda który by wysyłał pm'ki