Koleś straszny przehujek Gips od ramienia po dłoń.. masakraSasza pisze:Dareczek nasz pan, ale narazie mamy troche na głowie, po bitwach siade z Szmaja i zrobimy co trzeba.. :].dalmar pisze:Dajcie jesli można wyniki indywidualne po drugiej (z jaką armią kto grał) i jaki wynik.
z ciekawszych spraw. to jeden niemiec lunatykujac w nocy wyszedl przez okno i spadl z pierwszego pietra w hotleu(nie pil ) - zlamal reke, ale sie nie przejoł i znieczula sie piwem teraz
EURO
zasady strzelania do domkow. bronie autohitujace rzucaja najpierw na ilosc trafien, oddzial w srodku dostaje tylko D6 - ale nie wiecej niz ilosc trafien na poczatku. czyli jesli rzucilby z szyszek 4, a na kostce 5, dostaje 4... jesli rzuci 10, a na kostce 3 - dostaje 3Robson pisze:Genralnie ciezko powiedziec czy zamierzony czy nieswiadomy ale treemen podbiegl do domku rzucil 10 na liczbe hitow z korzeni zabil caly odzial szkieletow wiec liczki musialy opuscic sadybe pod luki armii a Malal nie mial jak ich schowac.........kto wie o jaki wal chodzi
az dziwne ze polska czolowka nie wie takich rzeczy
Słyszałem od Thuriona, że wygrali z Rosją, ale czekam na jakieś oficjalne wieści - głównie jeśli idzie o inne wyniki. Chyba już 5ta bitwa trwa ??
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- nightclower16
- Mudżahedin
Dzwoniłem do Młodego i mówił, że graja teraz na pierwszym stole z Włochami ... trzymać kciuki Ciśnijcie ... !
No i mamy mecz finałowy ale przeciwnik bardzo, bardzo ciężki. Na GT na którym grał Holan Włosi zdobyli 5 pierwszych miejsc, a to wliczając jeszcze całą specyfikę turnieju np: wcześniejsze eliminacje mówi samo za siebie. Trzymam kciukinightclower16 pisze:Dzwoniłem do Młodego i mówił, że graja teraz na pierwszym stole z Włochami ... trzymać kciuki Ciśnijcie ... !
A to ile jest rund ?? 5 czy 6 ??dalmar pisze:No i mamy mecz finałowy ale przeciwnik bardzo, bardzo ciężki. Na GT na którym grał Holan Włosi zdobyli 5 pierwszych miejsc, a to wliczając jeszcze całą specyfikę turnieju np: wcześniejsze eliminacje mówi samo za siebie. Trzymam kciukinightclower16 pisze:Dzwoniłem do Młodego i mówił, że graja teraz na pierwszym stole z Włochami ... trzymać kciuki Ciśnijcie ... !
Draconis - FOR EVER !!!
- nightclower16
- Mudżahedin
Narazie wszyscy grają jeszcze i nie wiadomo co będzie. Młodemu wyjebało dzwon w pierwszej turze i mówił, że dostaje od bretki