Widzę, że nie tylko ja pamiętam ten przeraźliwy komiks
Kolejny raz - brawo, choć moimi faworytami sa od dziś łucznik i złodziej. Ech, fajne figurki. Bardzo fajne.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
Dzięki, w takim razie będę zaglądał na bloga
Ten model jest po prostu świetny. Rewelacyjny. Malowanie tyż bardzo dobre, ale tym razem to rzeźba zasłużyła na owacje.
Aż szkoda, że nie mój ci on
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
Dziś robią znacznie lepsze figurki - moim zdaniem. Tzn. lepsze technicznie, bo klimat jest rzeczą względną. W tym przypadku bardzo wiele dobrego robi malowanie. Któremu szczegółowi się nie przyjrzę (kapelusz, nieogolona gęba, kaftan) - to mi się podoba. Doceniam z jednej strony staranność, a z drugiej - zachowanie klimatu mało jaskrawego człowieka lasu.
Gobas ma mordę, jakby nie jednego grzyba już pożarł Czy we Frostgrave będzie występował jako pies bojowy?
W całym projekcie największe wrażenie robi na mnie Twoje zacięcie kolekcjonersko - poszukiwawcze.
Opcja jest taka, że będzie albo psem bojowym, albo złodziejem:) Zobaczymy...
A co do zacięcia... nic nie poradzę, że wolę takie starocie. Są, oczywiście, gorsze obiektywnie rzecz biorąc od nowych miniaturek, ale ich stylistyka odpowiada mi znacznie bardziej. Warto poświęcić trochę czasu na ich wyszukiwanie.