Fisch pisze:ja na 75% także
to czy to będzie fajna impreza zależy od NAs- Graczy
dlatego pojadę ją rozkręcić
elo
GT - coś wiadomo?
Hmmmspot pisze:Zdaje sobie z tego sprawę. Dlatego oczekiwania mam naprawdę niewielkie.
Niech taki BIG koncern jak GW zrobi jeden turniej w roku. JEDEN k... mać.
Żeby im było łatwiej: niech zrobią jeden dla ćwiartki Europy - taki Eastern Europe GT.
Tylko jeden, ale niech będzie to turniej dobry, a nie taki, który juz samą stroną organizacyjną odstrasza ludzi.
Bo dla kogo jest ta impreza?
Może to taki pretekst do zrobienia 100 blatów
z tego co Szaman pisal, wywnioskowalem ze te blaty sa robione wylacznie pod GT.. ale moze zle zrozumialem wypowiedz..
jak zobaczymy te super blaty na innych turniejach (lokalach) to bedzie świetnie
- zeby na nich pograc nie bedzie trzeba wybierac sie na GT 
jak zobaczymy te super blaty na innych turniejach (lokalach) to bedzie świetnie

za mlody jestem
..a raczej nie interesowaly mnie kiedys turnieje.
a szczerze mowiac to ja az tak bardzo nie podniecam tymi stolami, zielony kolor na zwyklej desce w zupelnosci zaspakaja moje oczekiwania
pozdrawiam
a szczerze mowiac to ja az tak bardzo nie podniecam tymi stolami, zielony kolor na zwyklej desce w zupelnosci zaspakaja moje oczekiwania
pozdrawiam

Nie będą. Szaman już zapowiedział, że robione przez niego stoły GW będą używane wyłącznie na imprezach GW - czyli jednym turnieju w roku.Kruti pisze:HmmmBlatów, które bedą używane na innych turniejach... Tych lepszych i fajniejszych...
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Tomash pisze:Nie będą. Szaman już zapowiedział, że robione przez niego stoły GW będą używane wyłącznie na imprezach GW - czyli jednym turnieju w roku.Kruti pisze:HmmmBlatów, które bedą używane na innych turniejach... Tych lepszych i fajniejszych...
W Moskwie?
Wątpię.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Kaiserschlacht
- Staroświatowiec
Raczej ich nie zobaczymy (swoją drogą całkiem słusznie) - po kilku lokalach stoły już nie wyglądałyby super a po lwiej części terenów pewnie pozostałoby tylko mgliste wspomnienie...Asassello pisze: jak zobaczymy te super blaty na innych turniejach (lokalach) to bedzie świetnie- zeby na nich pograc nie bedzie trzeba wybierac sie na GT
- Kaiserschlacht
- Staroświatowiec
Chyba tylko z klechd i bajań ludowych... A szkoda bo w mocno wyjałowionym środowisku przydałaby się tak kontrowersyjna i charyzmatyczna postać...Wycofanie się Bilusia to była warszawska Św. Helena... po nim już tylko Ludwikowie XVIII i hrabiowie d'Artois...Kruti pisze: Nie ma to jak zimna kalkulacjaszkoda że Biluś tak nie myślał kiedy turnieje zaczynały byc organizowane
Pamiętacie jeszcze taką postać?
Hehe, ja tam jestem zawsze optymistą
(w mojej grze też to widać
). Myślę, że jak ktoś już te 60 zeta zabulił, to raczej się nie wykruszy. Chyba, że z zagranicy jedzie, ale co zagraniczniakom przeszkadza że mastera nie bedzie?
Wpadaj Thurion, nie pożałujesz 
Dla porownania GT w Kanadzie wyglada tak:
Wstep TYLKO na zaproszenie. Wysylane sa zaproszenia do pierwszych 20 osob z Hall of Heroes (kanadyjska liga WFB).
Osoba z pierwszego miejsca w lidze oraz osoba ktora wygrala Conflict Tournament (taki ich najwazniejszy master) dostaja w prezencie od GW bilet na GT + bilet na samolot + oplacony hotel.
Otwarty turniej na ktorym moze pograc kazdy odbywa sie na innej corocznej imprezie - Games Day, ktora jest typowo "pokazowa" i polaczona z konkursem Golden Demon.
Cena biletu na GT/GD to w przeliczeniu na zlotowki ok. 50 pln. A zarobki oraz ceny sa srednio dwa razy wyzsze niz w Polsce. Z tego wnioskuje ze nasz EEGT powinien byc dwa razy lepszy od kanadyjskiego, skoro placimy tyle samo za wstep (a nawet wiecej)
Wstep TYLKO na zaproszenie. Wysylane sa zaproszenia do pierwszych 20 osob z Hall of Heroes (kanadyjska liga WFB).
Osoba z pierwszego miejsca w lidze oraz osoba ktora wygrala Conflict Tournament (taki ich najwazniejszy master) dostaja w prezencie od GW bilet na GT + bilet na samolot + oplacony hotel.
Otwarty turniej na ktorym moze pograc kazdy odbywa sie na innej corocznej imprezie - Games Day, ktora jest typowo "pokazowa" i polaczona z konkursem Golden Demon.
Cena biletu na GT/GD to w przeliczeniu na zlotowki ok. 50 pln. A zarobki oraz ceny sa srednio dwa razy wyzsze niz w Polsce. Z tego wnioskuje ze nasz EEGT powinien byc dwa razy lepszy od kanadyjskiego, skoro placimy tyle samo za wstep (a nawet wiecej)
Zgłoszenie wysłane. 
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Loremaster
- Oszukista
Spoko juz sie pochwaliles ze jezdzisz do Kandady etc etc nie musisz tego wszedzie powtarzac , super czyli w Kanadzie jest GT na 20 ?? :haha: to rzeczywiscie GT wielkie.Esco pisze:Dla porownania GT w Kanadzie wyglada tak:
Ale ja nie wiem czy Ty byles w tej Kanadzie kiedykolwiek czy nie, bo ja piszesz ze ceny sa tam dwa razt wyzsze niz w Polsce to smiac mi sie chce , bo to jest wogole nieprawda.
Pozatym Twoja logika jest dziwna gdyz skoro zarobki sa 2xwyzsze i ceny sa 2xwyzsze szytskiego to GT w PL powinien byc na takim samym poziomie jak w Kanadzie, gdyz wedlug Ciebie Kanadyjczycy maja taki sam standard zycia jak w PL , gdyz niby zarabiaja 2xwiecej ale placa srednio 2xwiecej , wiekszej glupoty nie czytalem dawno.
Moze juz nie pisz nic wiecej bo sie tylko z lekka osmieszasz, co do Tej Twojej armii Zombie Pirates to nie miej pretensji ze nia nie mozesz grac decydujac sie na jej zbieranie bylo wiadomo ze jest to armia nieoficjalna , to jak by ktos sobie odpicowal armie Nuln z Empire ze starego podrecznika kupil 20 armat i potem plakal ze tym nie moze grac a wydal tyle kasy na armaty