GT - coś wiadomo?

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Fisch pisze:ja na 75% także

to czy to będzie fajna impreza zależy od NAs- Graczy

dlatego pojadę ją rozkręcić

elo
=D> :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

spot pisze:Zdaje sobie z tego sprawę. Dlatego oczekiwania mam naprawdę niewielkie.
Niech taki BIG koncern jak GW zrobi jeden turniej w roku. JEDEN k... mać.
Żeby im było łatwiej: niech zrobią jeden dla ćwiartki Europy - taki Eastern Europe GT.
Tylko jeden, ale niech będzie to turniej dobry, a nie taki, który juz samą stroną organizacyjną odstrasza ludzi.

Bo dla kogo jest ta impreza?

Może to taki pretekst do zrobienia 100 blatów :twisted:
Hmmm :-k Blatów, które bedą używane na innych turniejach... Tych lepszych i fajniejszych...
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

z tego co Szaman pisal, wywnioskowalem ze te blaty sa robione wylacznie pod GT.. ale moze zle zrozumialem wypowiedz..

jak zobaczymy te super blaty na innych turniejach (lokalach) to bedzie świetnie :) - zeby na nich pograc nie bedzie trzeba wybierac sie na GT ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Asassello pisze:zeby na nich pograc nie bedzie trzeba wybierac sie na GT ;)
Nie ma to jak zimna kalkulacja :roll: szkoda że Biluś tak nie myślał kiedy turnieje zaczynały byc organizowane ;) Pamiętacie jeszcze taką postać? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

za mlody jestem :)..a raczej nie interesowaly mnie kiedys turnieje.

a szczerze mowiac to ja az tak bardzo nie podniecam tymi stolami, zielony kolor na zwyklej desce w zupelnosci zaspakaja moje oczekiwania :)

pozdrawiam
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kruti pisze:Hmmm :-k Blatów, które bedą używane na innych turniejach... Tych lepszych i fajniejszych...
Nie będą. Szaman już zapowiedział, że robione przez niego stoły GW będą używane wyłącznie na imprezach GW - czyli jednym turnieju w roku.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Tomash pisze:
Kruti pisze:Hmmm :-k Blatów, które bedą używane na innych turniejach... Tych lepszych i fajniejszych...
Nie będą. Szaman już zapowiedział, że robione przez niego stoły GW będą używane wyłącznie na imprezach GW - czyli jednym turnieju w roku.

W Moskwie? :shock:
Wątpię.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Kaiserschlacht
Staroświatowiec

Post autor: Kaiserschlacht »

Asassello pisze: jak zobaczymy te super blaty na innych turniejach (lokalach) to bedzie świetnie :) - zeby na nich pograc nie bedzie trzeba wybierac sie na GT ;)
Raczej ich nie zobaczymy (swoją drogą całkiem słusznie) - po kilku lokalach stoły już nie wyglądałyby super a po lwiej części terenów pewnie pozostałoby tylko mgliste wspomnienie... :P
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaiserschlacht
Staroświatowiec

Post autor: Kaiserschlacht »

Kruti pisze: Nie ma to jak zimna kalkulacja :roll: szkoda że Biluś tak nie myślał kiedy turnieje zaczynały byc organizowane ;) Pamiętacie jeszcze taką postać? :D
Chyba tylko z klechd i bajań ludowych... A szkoda bo w mocno wyjałowionym środowisku przydałaby się tak kontrowersyjna i charyzmatyczna postać...Wycofanie się Bilusia to była warszawska Św. Helena... po nim już tylko Ludwikowie XVIII i hrabiowie d'Artois... :(
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

jak by ktos sie nie zorientowal, to tak wyglada sarkazm w wykonaniu Krutiego :twisted:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

czy obecna lista zgloszonych (termin 30.III) jest ostateczna?

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

A widzisz tam Kołakowskiego, Dębkowskiego i Fischera? :wink: 40 osób będzie napewno. Myślę, że i do 50 jest szansa dociągnąć :)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Kołata pisze:A widzisz tam Kołakowskiego, Dębkowskiego i Fischera? :wink: 40 osób będzie napewno. Myślę, że i do 50 jest szansa dociągnąć :)
zobaczymy... 10% ludzi ZAWSZE trzeba odliczyc...

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Hehe, ja tam jestem zawsze optymistą :) (w mojej grze też to widać ;)). Myślę, że jak ktoś już te 60 zeta zabulił, to raczej się nie wykruszy. Chyba, że z zagranicy jedzie, ale co zagraniczniakom przeszkadza że mastera nie bedzie? :) Wpadaj Thurion, nie pożałujesz :)

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Dla porownania GT w Kanadzie wyglada tak:

Wstep TYLKO na zaproszenie. Wysylane sa zaproszenia do pierwszych 20 osob z Hall of Heroes (kanadyjska liga WFB).
Osoba z pierwszego miejsca w lidze oraz osoba ktora wygrala Conflict Tournament (taki ich najwazniejszy master) dostaja w prezencie od GW bilet na GT + bilet na samolot + oplacony hotel.

Otwarty turniej na ktorym moze pograc kazdy odbywa sie na innej corocznej imprezie - Games Day, ktora jest typowo "pokazowa" i polaczona z konkursem Golden Demon.

Cena biletu na GT/GD to w przeliczeniu na zlotowki ok. 50 pln. A zarobki oraz ceny sa srednio dwa razy wyzsze niz w Polsce. Z tego wnioskuje ze nasz EEGT powinien byc dwa razy lepszy od kanadyjskiego, skoro placimy tyle samo za wstep (a nawet wiecej) :D

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Zobaczymy za dwa tygodnie.Ja spodziewam się dość ciekawej imprezy.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

thurion pisze:czy obecna lista zgloszonych (termin 30.III) jest ostateczna?
update jest z rana. w poniedzialek powinny byc ostateczne dane.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Zgłoszenie wysłane. :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

Esco pisze:Dla porownania GT w Kanadzie wyglada tak:

Wstep TYLKO na zaproszenie. Wysylane sa zaproszenia do pierwszych 20 osob z Hall of Heroes (kanadyjska liga WFB).
Osoba z pierwszego miejsca w lidze oraz osoba ktora wygrala Conflict Tournament (taki ich najwazniejszy master) dostaja w prezencie od GW bilet na GT + bilet na samolot + oplacony hotel.

Otwarty turniej na ktorym moze pograc kazdy odbywa sie na innej corocznej imprezie - Games Day, ktora jest typowo "pokazowa" i polaczona z konkursem Golden Demon.

Cena biletu na GT/GD to w przeliczeniu na zlotowki ok. 50 pln. A zarobki oraz ceny sa srednio dwa razy wyzsze niz w Polsce. Z tego wnioskuje ze nasz EEGT powinien byc dwa razy lepszy od kanadyjskiego, skoro placimy tyle samo za wstep (a nawet wiecej) :D
Spoko juz sie pochwaliles ze jezdzisz do Kandady etc etc nie musisz tego wszedzie powtarzac , super czyli w Kanadzie jest GT na 20 ?? :haha: to rzeczywiscie GT wielkie.
Ale ja nie wiem czy Ty byles w tej Kanadzie kiedykolwiek czy nie, bo ja piszesz ze ceny sa tam dwa razt wyzsze niz w Polsce to smiac mi sie chce , bo to jest wogole nieprawda.
Pozatym Twoja logika jest dziwna gdyz skoro zarobki sa 2xwyzsze i ceny sa 2xwyzsze szytskiego to GT w PL powinien byc na takim samym poziomie jak w Kanadzie, gdyz wedlug Ciebie Kanadyjczycy maja taki sam standard zycia jak w PL , gdyz niby zarabiaja 2xwiecej ale placa srednio 2xwiecej , wiekszej glupoty nie czytalem dawno.
Moze juz nie pisz nic wiecej bo sie tylko z lekka osmieszasz, co do Tej Twojej armii Zombie Pirates to nie miej pretensji ze nia nie mozesz grac decydujac sie na jej zbieranie bylo wiadomo ze jest to armia nieoficjalna , to jak by ktos sobie odpicowal armie Nuln z Empire ze starego podrecznika kupil 20 armat i potem plakal ze tym nie moze grac a wydal tyle kasy na armaty :roll:

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

nie przeginasz aby?
W tym co chłopak pisał jest trochę sensu, naprawdę za dużo złej wiary IMO.

ODPOWIEDZ