Zapowiedzi, plotki - co nowego w Vampirkach
Moderator: misha
to wlasnie rozni wfb od lotra. te figurki nie maja byc realistyczne. nie podoba mi sie tendencja dazenia do realizmu za wszelka cene.Chaoschild pisze:Obecne szkielety sa troche nieproporcjonalne, w szczegolnosci rece, nogi i glowy. Nie mowie ze sa nie ladne ale troche za duze jednak. Jakby troche pomniejszyli te figurki to nic by sie zlego nie stalo.
szkielety sa ok
pozdrawaim
Furion
Nom, bloodlinow, z tego co slyszalem, faktycznie raczej nie bedzie.... Podobno takze Zombie maja miec tragiczne staty oscylujace w okolicach 1 i 2.... Zenada.WhiteWolf pisze:Jaka bieda. ja che blood dragonów ;/ Z każdą kolejną plota nowe wampirki mi sie ni podobają...
Jak bys mial jakichs niepomalowanych bloodragonow, albo Zombie do odsprzedania po niewygorowanej cenie, to ulze Ci w cierpieniu...
Jestem przekonany że rodziny zostaną, ale tylko we fluffie. Bo wymazanie rodzin byłoby równie radykalne co oświadczenie że wampiry podtrzymują swoją egzystencję popijając sok z rzepy. Domyślam się że przy pomocy bloodline'ów będzie można złożyć wampira pasującego do danego rodu, albo według własnego pomysłu. A figurek też chyba nie ma sensu się pozbywać (chyba że sprzedając mi, po korzystnej cenie ), w końcu wampiry dalej będą, a ich wygląd raczej nie będzie jakoś radykalnie zmieniony. Ja dalej wystawiam Necrarcha z 5 edycji (tego z zębami jak wiewiórka )
Popieram. Nawet mogli by u nich osłabic działanie strachu (czy coś:P) ale powinny kosztowa 2-4 pktkarlee pisze:Zombiasy moglby miec statystyki nawet w okolicach 1-2, jesliby kosztowaly w okolicach 3-4 pkt i byly unbreakable
Ale najgorsze jest to, że kolega grający dark elfami smieje sie ze mnie, że Gav robi AB do wampirów Jak zepsuje wampiry to sie wku.....rze....
A kto to ten Gavi i czemu ma skopać booka?
- Chaoschild
- Chuck Norris
Panowie nie wiem czemu tak negatywnie oceniacie pana Thorpe'a. Przeciez Gav bardzo fajna proze pisze, moze jakis fajny fluff uda mu sie z tych wszystkich zmian zmontowac Popatrzmy na inne 7 ed armie, przeciez wcale nie stracily na grywalnosci i popularnosci i wciaz sa mocne. Dajmy mu szanse
Uuuu... znam osobę, która jest innego zdania co do TK.Artein pisze:ale napisał też świetne podręczniki do TK i Bestii
A jesli to on robił 6 edycyjne DE i Krasie to z deka lipa. Nie znam się dokładnie na tych armiach, ale wiem że ludzie narzekali na nie...