NoWE (zbiór plot str. 113)
Moderator: Gremlin
jestem prorokiem. wywieszczyłem kawe na łosiach.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
zasasa " w gąszczu" -1 hit, -1 bs, każdy model w btb 1hit s4.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
great stago wysoki T może mieć plus jakieś dodatkowe zasady, ataki... pytanie co będzie siedziało na górze? może jakieś fanatyczni wardancerzy?Deus pisze:Nie wiadomo jeszcze czy wywieszczyłeś, ale tę kawę na łosiach już jakieś 60% WE graczy wieszczyło, więc nie jesteś jedyny, Za to ciekawi mnie, jak ona będzie chroniona, bo ani wysoki To, ani AS mi jakoś nie pasują
Raczej po prostu Wild Riderzy którzy ujeżdżają jelonkiKefas pisze:great stago wysoki T może mieć plus jakieś dodatkowe zasady, ataki... pytanie co będzie siedziało na górze? może jakieś fanatyczni wardancerzy?Deus pisze:Nie wiadomo jeszcze czy wywieszczyłeś, ale tę kawę na łosiach już jakieś 60% WE graczy wieszczyło, więc nie jesteś jedyny, Za to ciekawi mnie, jak ona będzie chroniona, bo ani wysoki To, ani AS mi jakoś nie pasują

Co do statów to raczej wątpię, żeby to była jakoś bardzo twarda jednostka...Save 4+, Ward 5+ na niemagiczne, T4 (może 5 choć szczerze wątpię)
Musieli by mieć jakieś mega zasady, albo znacznie mniejszy koszt żeby poświęcić na nich punkty zamiast na łukiShino pisze:loko pisze:
eternale beda w core.

A to bardzo ciekawe
Pozdrawiam

Zapowiada się zajefajny przyszły rok.via Stickmonkey on Bols Lounge
http://natfka.blogspot.com/2013/07/wood ... rning.html
Wood Elves have a massive update coming. And they will be fine in the current and next edition with it.
I expect them late spring 2014.
Some of what Ive heard is:
Still a major guerrilla tactics army. Skirmishers are still prevalent.
New giant Treekin dual unit.
New Stag Monstrous Cavalry unit.
Best archers in the game.
Dryads having abilities to manipulate enemy unit structure.
New mpp wild rider kit
New mpp wardancer/waywatcher kit
Wardancers causing rank bonus to work against enemy.
New hawkriders kit.
WE wizards (spellsingers) have spells that manipulate environment, including making a new grove of trees and one causing an enemy unit to enter combat with the ground/terrain
WE have significant benefits within woods both stationary and moving.
Tree units able to start hidden in wooded terrain.
Pozdrawiam
Z tego narazie wiadomo to tylko, że ten book wyjdzie.
Co będzie w środku to spokojnie....równie dobrze można napisać "Słyszałem plotki, że Treeman będzie miał S10 T10 W10 i zasadę Fly
"
Ogólnie to co napisałeś to równie dobrze może być "lista życzeń" któregoś z graczy więc weźmy na wstrzymanie....blisko rok jeszcze :/
Co będzie w środku to spokojnie....równie dobrze można napisać "Słyszałem plotki, że Treeman będzie miał S10 T10 W10 i zasadę Fly

Ogólnie to co napisałeś to równie dobrze może być "lista życzeń" któregoś z graczy więc weźmy na wstrzymanie....blisko rok jeszcze :/
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
@Luc - zapomniałeś dodać, że Treeman zna cały Lore WE i wszystkie sygnaturki z RB 
Na serio nie ma co się jarać bo o wyjściu tego booka słyszy się się od zamierzchłych czasów - a wersji i kombinacji co ma być to chyba nie zliczymy. Jak będzie tak blisko jak z Lizakami to wtedy będziemy gdybać teraz trzeba kminić rozpiski tym co się ma !!! Ewentualnie jeszcze skupywać niegrywalne modele gdyż może przyjdzie na nie czas, a wtedy będą kosztowały majątek

Na serio nie ma co się jarać bo o wyjściu tego booka słyszy się się od zamierzchłych czasów - a wersji i kombinacji co ma być to chyba nie zliczymy. Jak będzie tak blisko jak z Lizakami to wtedy będziemy gdybać teraz trzeba kminić rozpiski tym co się ma !!! Ewentualnie jeszcze skupywać niegrywalne modele gdyż może przyjdzie na nie czas, a wtedy będą kosztowały majątek

- Marynarz Storczyk
- "Nie jestem powergamerem"
A ja gdzieś znalazłem wywiad z jakimś gościem z gw który się wypowiadał, że we będą połączone jednostkami z bretonnią bo obydwie armie są mało grywalne. Podobno mają wyjść nowe jednostki pasujące do tych 2 armii. Również było tam mowa o tym, że głównie nowe jednostki będą dostawały armie bardzo grywalne bo to się opłaca. Oby to były plotki 

El dinero no es nada, pero mucho dinero, eso ya es otra cosa.
Szanse na to na obecny stan "plot" są tak minimalne jak to, że WE dostaną armatęMarynarz Storczyk pisze:A ja gdzieś znalazłem wywiad z jakimś gościem z gw który się wypowiadał, że we będą połączone jednostkami z bretonnią bo obydwie armie są mało grywalne. Podobno mają wyjść nowe jednostki pasujące do tych 2 armii. Również było tam mowa o tym, że głównie nowe jednostki będą dostawały armie bardzo grywalne bo to się opłaca. Oby to były plotki

Ostatnio zmieniony 17 sie 2013, o 20:42 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.