DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA DOLNEGO ŚLĄSKA!! Zdjęcia str16

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA DOLNEGO ŚLĄSKA!! Zdjęcia str16

Post autor: Vallarr »

Lux, mialem 100% wysiwyg w takim razie, nie przykleilem tylko broni WLom, ale mialem je przy sobie i klej tyz ;D

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

po 1. czemu nic nie powiedziałes
po 2. gadasz głupoty, bo powiedziałem Ci w bitwie ze mną ża ich nie zakładam żeby nie spadali z koników bo mi szkoda powiedziałes "OK"
po 3. powiedziałem ze wyniki zgłosze po weekendzie a nie powiedziałem ze ich nie zmienie tak?
no offence i pozdro

PS trzeba było nas pojechać:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Powiedzialem i wymienilismy wczesniej 2 PMki odnosnie wysiwygu ;) Powiedziales, ze dasz znac, nie dales, to wzialem, bym nie musial sciagac ze stolu regonu za 500 pkt jak ktos sie czepnie ;d

Maruderow nie pamietam. Slowo. Nie mowie, ze nie masz racji, po prostu nie pamietam.

Luz ze zmienianiem, kwestia przejrzystosci ;) Pare stron temu prosilem o wrzucenie pelnych wynikow, ciagle ich nie ma.

@PS gdybysmy wiedzieli, ze liczy sie bezposredni wynik w przypadku remisu, a nie zapis z regulaminu o punktach, to bysmy pojechali :twisted:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

myslę że uczciwe sprawę rozwiązuję porblem zwałowanego Furiona, któremu nie policzyłem uciekającego maga a co za tym idzie (w przełozeniu) duzego punktu dla nich = 65:35
My mamy dzięki temu 287, jestesmy na 6 pozycji.
choć wciąż uwazam, ze powinno sie liczyć bezpośrednie starcie druzyn. pozdrawiam
Dymitr
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Lux.
Choc Cie lubie i przyjemnie sie gralo, to jeszcze ciekawiej sie robi i musze spytac ;d
Podliczenia naszego kapitana:
tak generalnie nie wiem jakim cudem oni maja tylko 3 punkty z bitew mniej od nas skoro prze ostani kolejka my mielismy 223 pkt i bylismy na trzecim miejscu a za nami na czwartym byl nemezis z 216, potem oni i turbowarzywa (chyba 212 jak pamietam) - oni i my ugralismy 35 z ostaniej wiec gdzie tu kurwa trzy punkty roznicy z bitew
Skoro dostaliscie przed zmiana od Poznania 36:64, my 35:65 od Nemezis, 3pkt wiecej z hobbystyki, to jakim kurna cudem wyrownaliscie sie punktowo z nami? :mrgreen:

Wrzuc full wyniki i bedzie jasne.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

jak tylko odkopię karty to wrzucę.

wyniki nawet nie ja podliczałem a Kudłaty, więc nie pamiętam. tak czy inaczej jakos przy niedzieli jak wszystkie reklamacje sie pojaśnią wrzucę wyniki pełne

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Przy liczeniu punktów było sporo zamieszania, głównie dlatego że nie było w regulaminie określonych kolejnych tie-breakerów. Jeżeli coś pochrzaniłem to najmocniej przepraszam, aczkolwiek staraliśmy się na bazie posiadanych kart odtworzyć możliwie dobrze sytuację.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

zwlaszcza ze karta SS gdzies znikneła w tajemniczych okolicznosciach

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

W czasie deszczu dzieci się nudzą, to ogólnie znana rzecz.
Milusińscy…
Do wyników wrzucą smrodek, co by potrollować trochę,
Walcząc o miejsce pięć czy sześć, gdy tak strasznie wkoło pada deszcz..
Milusińscy…

Tak na poważnie – jeśli macie burdel z wynikami (zdarza się :mrgreen: ) – ogarnijcie jak najszybciej i wrzućcie szczegółowe na forum, nawet jeśli nie jesteście pewni.
Nikt tak sprawnie nie wyłapie błędów jak gracze.
Chodzą, notują wyniki, wymieniają dane – nawet wynikowy skrytożerca z SS jest do nadrobienia.

A gwoli zasad – moim zdaniem nie można skrycie wprowadzać wyniku spotkania bezpośredniego jako tie-breakera.
Jeśli jest w regulaminie – OK.
Jeśli nie – 1 - Duże – 2 Bitwy – 3 Małe.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

muu back :twisted:

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

- Punktacja zgodna z EURO (obecnie 150 punktów progi). Obowiązują widełki 35:65 dużych punktów – tzn. drużyna która miałaby zdobyć więcej niż 64 punkty zdobywa 65 niezależnie od liczby uzyskanych punktów, natomiast drużyna która miałby zdobyć mniej niż 36 punktów uzyskuje 35. Nadliczbowe duże punkty brane są pod uwagę tylko w przypadku remisu, w trzeciej kolejności brane pod uwagę są małe punkty
Jak to nie ma tie-breakera? ;D

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

no dobrze już dobrze...
żeby to ostatecznie wyjasnic proponuje spotkac sie w rundzie pierwszej na DMP, tak bedzie najuczciwiej:)

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Ok, challenge accepted :mrgreen:
Jeżeli sie Kiełbasy pojawią to bedom bencki :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

to kibicuje byście przyjechali!

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Dmtrij pisze:to kibicuje byście przyjechali!
Ja będę.
Zasędziuję jak trzeba, a i wyniki może podliczę jak należy.... :-({|=
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

przeciez wszystko...

o nie nie, "bedziesz flamów cudzych podłapywał:)"

ale spoko obyś dobrze liczył jak zagramy:)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Co do naszej karty to wyniki podałem skrupulatnie i jak widać nikt nie wniósł obiekcji i to mimo tego, ze punktów wychodzi mi mniej niż ZKFu ; ). Dwa razy nawet poprawiałem te moje wyniki by było wszystko na zicher

Chyba zacznę naprawdę źle kojarzyć moje wizyty we Wrocławiu xD Co tam przyjeżdżam to z moimi papierami okazuje się coś nie tak ; )

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

to juz tradycja:) spoko, poradziliśmy sobie z innych kart odwzorowując Wasze miesjce. poprawione wyniki dzis zamieszcze i wyśle do Ligi

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Karty z wynikami pojawią się pewnie za jakiś czas na allegro.
Obrazek

ODPOWIEDZ