Skład na ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2011
Śmieszna ta rozpa HE 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
w końcu to nasi najlepsi, będzie ciężko, martwi mnie tylko że poszli na wymianę z nimi, co ładnie pokazują te +/-, tylko w dwóch przypadkach mamy teoretycznie do przodu a w jednym w plecy, reszta na wymianę....po bretońsku, módlmy sięRince pisze:Nie podniecajcie sie za bardzo. To juz nie jest Irlandia, tylko zeszloroczni zwyciezcy. A paringi wcale nie sa jakies zajebiste.

Moim zdaniem pairingi są słabe 
Skaven Demony. +
Demony Empire. =/-
Dark Elves mirror. =
Dwarfs Skaven. =/-
Lizzie Lizzie. =
Warriors High Elves. -
Bretonia VC. =/+
VC Warriors. =
No nic, muszą spiąć poślady coś wyciągnąć. Nie wiem jak to się dzieje, że Kudeł znowu gra ze skavenami na Brass Orbie. Chyba, że każdorazowo dostaje wybór Skav / VC.

Skaven Demony. +
Demony Empire. =/-
Dark Elves mirror. =
Dwarfs Skaven. =/-
Lizzie Lizzie. =
Warriors High Elves. -
Bretonia VC. =/+
VC Warriors. =
No nic, muszą spiąć poślady coś wyciągnąć. Nie wiem jak to się dzieje, że Kudeł znowu gra ze skavenami na Brass Orbie. Chyba, że każdorazowo dostaje wybór Skav / VC.
Na litosc boska... kościami?Przemcio pisze:Kalafiora tam widać jak ciska kościami w swój magiczny sposób...
Skaven Demony. +
Demony Empire. =/-
Dark Elves mirror. =
Dwarfs Skaven. =/-
Lizzie Lizzie. =
Warriors High Elves. -
Bretonia VC. =/+
VC Warriors. =
Mirrory sa imho na nasza korzysc. Szczegolnie DE. Assur tez raczej wygra.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Jak kilkoma to kościami, jak wieloma to kośćmi.Rince pisze:Na litosc boska... kościami?
Tak sam jak poszłem (gdzieś blisko) lub poszedłem (gdzieś daleko)
pozdrawiam
Furion
oraz wyszłem z małego pomieszczenia lub wyszedłem z dużego budynku.
a chłopaków trzeba dopingować, aby omijał ich peszek w tej rundzie, bo to w tak równym meczu zawsze przeważa na czyjąś stronę. Jak nie wybuchnie kowal i żaden arcy, to powinno być dobrze. 90-70
a chłopaków trzeba dopingować, aby omijał ich peszek w tej rundzie, bo to w tak równym meczu zawsze przeważa na czyjąś stronę. Jak nie wybuchnie kowal i żaden arcy, to powinno być dobrze. 90-70

Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 10:15 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
omojborzeborzeborze....Furion pisze:Jak kilkoma to kościami, jak wieloma to kośćmi.Rince pisze:Na litosc boska... kościami?
Tak sam jak poszłem (gdzieś blisko) lub poszedłem (gdzieś daleko)
pozdrawiam
Furion
jako niedoszły polonista o mało zawału nie dostałem...
Tego, kto Cię uczył polskiego powinno się odebrać prawo dowykonywania zawodu :/
U 40kowcow info z ich strony
Eman 10 z Sw
vlad 8 z gk
Emeryt 3 z csm bo sie w 5skonczylo
afro wygrywa z florida fagasem - ba
raca roznie - eldars
skark chyba dobrze z horda
nazz wpi****l od ig
marios wpi****l od wh

Eman 10 z Sw
vlad 8 z gk
Emeryt 3 z csm bo sie w 5skonczylo
afro wygrywa z florida fagasem - ba
raca roznie - eldars
skark chyba dobrze z horda
nazz wpi****l od ig
marios wpi****l od wh
Gniesc im jajaNarożny pisze:Cytuj:
WHFB Poland are winning against the Danes !! Coach hammer tells team to go for it! This round is shaking things up

kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Robson pisze:info z pierwszej ręki, chłopaki jadą po maxa

A jak konkurencja? Szkopy i wlosi?
I jesli ktos sie orientuje, ruscy cisna angoli czy na odwrot?
PS. To sie gruby z tv zdziwi

kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego