nowe modele i unity?
Moderator: #helion#
Re: nowe modele i unity?
to swoją drogą...zaraz i tak lament będzie, że imperium jest przegięte...albo coś w ten deseń; jedziesz Piotrze na BoBa??
Helion. Co oni mogą przegiąć w Imperium? Czołg do specjali wrzucić i obniżyć koszt do 250 pkt? Zrobiś Gryfową latającą kawalerię (możliwe ale nie wiem czy gięte), dać megabombarde siła 5 na dużym placku w centrum siła 10 i d6 ran?
Dać jakąś rewolucję w przedniotach? (w to nie wierzę- wszystkie nowe armie maja jedną-dwie strony przedmiotów więc raczej potną i za wiele ciekawych rzeczy nie będzie).
Nie obawiał bym się giętości nowego Imperium.
Dać jakąś rewolucję w przedniotach? (w to nie wierzę- wszystkie nowe armie maja jedną-dwie strony przedmiotów więc raczej potną i za wiele ciekawych rzeczy nie będzie).
Nie obawiał bym się giętości nowego Imperium.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
dobry Generał by to przewidział ... i znał kodeks na rok przedtilt112 pisze:kazda wymowka bedzie dobra.Piotr pisze:Draft -sraft.#helion# pisze:przy tym drafcie...
W tym roku "nie będzie czasu żeby się ograć z nowym army bookiem".
To chyba preorder pojawi się na początku kwietnia a główna premiera na koniec kwietnia.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Ja zauważyłem że duże premiery są w ostatnią sobotę miesiąca a preordery tydzień wcześniej. Więc jest szansa na preorder w tą sobotę a jak nie to za miesiąc.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Reyki pisze:Ja zauważyłem że duże premiery są w ostatnią sobotę miesiąca a preordery tydzień wcześniej. Więc jest szansa na preorder w tą sobotę a jak nie to za miesiąc.
a wampiry 14.01???? to raczej ostatią sobotą nie było.... trzeba poczekać na WD wtedy się wszytko wyjaśni.
Follow me if I advance,
kill me if I retreat,
avenge me if I die
W/D/L
Empire 3/1/1
Dark Elves 0/0/0
kill me if I retreat,
avenge me if I die
W/D/L
Empire 3/1/1
Dark Elves 0/0/0
Jakos zawsze mi się z ostatnimni weekendami kojazylo. Z resztą Wampiry to była jakaś pomyłka wydawnicza bo mieli wydane 3 armybooki i nakładkę w WD a takie WE czy Breta nadal nic.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Reyki pisze:Jakos zawsze mi się z ostatnimni weekendami kojazylo. Z resztą Wampiry to była jakaś pomyłka wydawnicza bo mieli wydane 3 armybooki i nakładkę w WD a takie WE czy Breta nadal nic.
Bretka i WE to najmniej popularne armie do batla na zachodzie. Nie jest to więc żaden argument
Trudno, żeby popularne były armie czekające od 7 lat na nowego AB. Koło się zamyka? Obniżmy popularność nie wydając do nich AB żeby nie trzeba było wydawać AB bo nie są popularne. No świetny dealSiena pisze:Reyki pisze:Jakos zawsze mi się z ostatnimni weekendami kojazylo. Z resztą Wampiry to była jakaś pomyłka wydawnicza bo mieli wydane 3 armybooki i nakładkę w WD a takie WE czy Breta nadal nic.
Bretka i WE to najmniej popularne armie do batla na zachodzie. Nie jest to więc żaden argument
wydaje mi się, że obie rzeczy mogą wyjść w kwietniu; Imperium to jednak jedna z najlepiej sprzedających się armii na świecie, wystarczy spojrzeć po aukcjach na ebayu dowolnym, a wzmocnienie sprzedaży poprzez nowy zestaw farb może tylko nakręcić całkowity zysk GW: dzieciak przyjdzie do sklepu, armia imperium ma promocję, dodatkowo do pomalowania nowy zestaw farb, nic tylko sięgnąć po kartę kredytową dla synka i wydać kilka ojro/funciaków/dolarów...co by nie mówić, ja nie tracę nadziei na wyjście nowego booka teraz 7.04
też się zgadzam że GW "nakręca" maszynkę z farbami. Przy okazji pamiętajmy że w lipcu? ma się pojawić nowa edycja czterdziechy więc od maja gdzie ma być Chaos będze totalny HYPE na 40 000 a przed grudniem na Hobbita.#helion# pisze:wydaje mi się, że obie rzeczy mogą wyjść w kwietniu; Imperium to jednak jedna z najlepiej sprzedających się armii na świecie, wystarczy spojrzeć po aukcjach na ebayu dowolnym, a wzmocnienie sprzedaży poprzez nowy zestaw farb może tylko nakręcić całkowity zysk GW: dzieciak przyjdzie do sklepu, armia imperium ma promocję, dodatkowo do pomalowania nowy zestaw farb, nic tylko sięgnąć po kartę kredytową dla synka i wydać kilka ojro/funciaków/dolarów...co by nie mówić, ja nie tracę nadziei na wyjście nowego booka teraz 7.04
Więc termin kwietniowy jest idealny
Follow me if I advance,
kill me if I retreat,
avenge me if I die
W/D/L
Empire 3/1/1
Dark Elves 0/0/0
kill me if I retreat,
avenge me if I die
W/D/L
Empire 3/1/1
Dark Elves 0/0/0