Tak, zgadza się... niestety FainCast pokazał swoje możliwości i broda była konieczna by zakryć "bąble na ryju"... pewnie bawiła się bez zobowiązań z kilkoma ogrami za dużo...Kruszyna pisze:ta figurka ma opcję sklejenia bez brody

Moderator: Afro
Tak, zgadza się... niestety FainCast pokazał swoje możliwości i broda była konieczna by zakryć "bąble na ryju"... pewnie bawiła się bez zobowiązań z kilkoma ogrami za dużo...Kruszyna pisze:ta figurka ma opcję sklejenia bez brody
Myślałem o tym... jednak broda wydawała mi się bardziej odpowiedniaKruszyna pisze:może to był krater po wielkim pryszczu
(zawsze taki ubytek można zakleić np. greenstufem , betonem ,tynkiem do wyboru do koloru)
1/3 górnej wargi - tam gdzie powinien być kieł/kolczyk czy co GW tam wymyśliło... to było niedolane :/Kruszyna pisze:było z nią aż tak strasznie że tylko broda ratowała (to znaczy czy było to na np . policzku czy na wargach )
Ciąg dalszy Ogrzej armii z pustyni
it's hurting as f*ckSmh pisze:Bo czytanie boli
Ciąg dalszy Ogrzej armii z pustyni
Się robi, się robidziczek pisze:Tak czy inaczej chłopaki cieszą moje oko na półeczce a jeszcze bardziej na stole. Dzięki Rafał i czekam na resztę
Każdy maluje w takim klimacie jak mu się podoba. Nigdzie nie jest powiedziane, że mamy się trzymać barw z podręcznika. Stary świat jest długi i szeroki; kto powiedział, że jakieś ogrze plemię nie powędrowało w stronę pustyni w poszukiwaniu jedzenia. Trzymając się fluufu rzeźnicy podróżują po odległych krainach. Armia ogrów mogła iść za nimi.kubencjusz pisze:Nie wiem czy robisz armie w klimacie africa corps ale dla klasycznych zimowych ogrów to imo słabe. Technicznie not bad
Ależ doskonale wiem, że z fluffem to się zgadza, nie musisz mnie pouczać ;PChemol pisze:Każdy maluje w takim klimacie jak mu się podoba. Nigdzie nie jest powiedziane, że mamy się trzymać barw z podręcznika. Stary świat jest długi i szeroki; kto powiedział, że jakieś ogrze plemię nie powędrowało w stronę pustyni w poszukiwaniu jedzenia. Trzymając się fluufu rzeźnicy podróżują po odległych krainach. Armia ogrów mogła iść za nimi.kubencjusz pisze:Nie wiem czy robisz armie w klimacie africa corps ale dla klasycznych zimowych ogrów to imo słabe. Technicznie not bad