A stadiony sprzedać Chinolom

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
To chyba oglądaliśmy zupełnie inne mecze, bo jak dla mnie to Perquis grał bardzo dobrze w obronie.crovaxus pisze:i perquis nie podobali w tych meczach. Praktyczie nic nie robili
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Mam podobne odczucie - Franz bał się przegranej przez całe mistrzostwa. O ile w meczu z Ruskimi to było zrozumiałe, to w czasie meczów z Grekami i Czechami nie bardzo. Spotkała go kara - właśnie defensywny pomocnik spowodował porażkę.muchozol pisze:Lato, nie do ruszenia, chyba że grube ryby się za niego wezmę, a w to wątpię![]()
Franek to miał wizję jak obejmował kadrę – zawsze grać o zwycięstwo, później to już tylko gorzej było, strach, jeden wielki strach przed przegraną, gdzie jak już ktos zauważył mecz o zwycięstwo a My z 7 defensywnymi grami, wtf.
Szkoda bo nadzieje były jak dawno a skończyło się jak zawsze